- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
از هوای خیلی سرد خوشش نمیاد و از مار هم میترسه و یه فوبیای خاص هم نسبت به یه چیزی داره.به هنر علاقه داره و طبیعت
از هوای خیلی سرد خوشش نمیاد و از مار هم میترسه و یه فوبیای خاص هم نسبت به یه چیزی داره.به هنر علاقه داره و طبیعت
بین پزشکی و دندون, دندون رو انتخاب میکنه؟!از هوای خیلی سرد خوشش نمیاد و از مار هم میترسه و یه فوبیای خاص هم نسبت به یه چیزی داره.
دوست ندارم اینا رو ولی اگه بینشون بخوام انتخاب کنم دندونبین پزشکی و دندون, دندون رو انتخاب میکنه؟!
کشورای اروپایی رو به آمریکا ترجیح میدهدوست ندارم اینا رو ولی اگه بینشون بخوام انتخاب کنم دندون
وقتی بچه بوده از خوندن روزنامه مجله لذت میبرده و جدولاشو پر میکرده
از ارتفاع نمیترسهکشورای اروپایی رو به آمریکا ترجیح میده
رنگ مورد علاقش بنفشهاز ارتفاع نمیترسه
من همه رنگا رو دوست دارم ولی سبز رو بیشتررنگ مورد علاقش بنفشه
مظلوم و بسیار احساساتیهمن همه رنگا رو دوست دارم ولی سبز رو بیشتر
بارون رو بیشتر از برف دوست داره
از چشماش تعریف میکنن همیشه و یه سری عادات بامزه مخصوص به خودش رو دارهمظلوم و بسیار احساساتیه
همیشه احساس میکنه تو همه چیز تقصیرکارهاز چشماش تعریف میکنن همیشه و یه سری عادات بامزه مخصوص به خودش رو داره
میتونه تبدیل بشه به دوست صمیمی من ، دوست داره یه بار رو شلوارش نقاشی بکشه و هر جا میره یه ردی از خودش به جا بذاره و سگ ها رو دوست دارههمیشه احساس میکنه تو همه چیز تقصیرکاره
سعی میکنه دیگران رو اذیت نکنه و در مواجه با اونها اول به خوبی ها و زیبایی هاشون دقت میکنه تا کاستی ها و زشتی هاچشماش خیلی قشنگه. شعر نو میخونه. موی کوتاه به نظرش شیکتر از بلنده.
روح بزرگ و دلی دریایی داره و از همصحبت و همراهان جدید استقبال میکنه.سعی میکنه دیگران رو اذیت نکنه و در مواجه با اونها اول به خوبی ها و زیبایی هاشون دقت میکنه تا کاستی ها و زشتی ها
روح بزرگ و دلی دریایی داره و از همصحبت و همراهان جدید استقبال میکنه.
همش تو سایته هیچی درس نخونده😁به ستاره ها علاقه داره
نه اونقدر واقعاهمش تو سایته هیچی درس نخونده😁

انجام میدادم مخصوصا اگر گربه بودنه اونقدر واقعا
مهربان تر باشید با من گناه دارم
اگه شرایطش رو داشت میرفت یه جا که از حیوانات بی سرپرست نگه داری میکنن و داوطلبانه کمک میکرد
درباره ی ادم قبل خود باید حدس زد.انجام میدادم مخصوصا اگر گربه بود
نه دریم ورکس رو بیشتر دوست دارم.دیزنی رو از دریم ورکس بیشتر دوست داره.
مهربونه و حلقه دوستانش بخاطر همین مهربونی جالبی بزرگ و متنوع اسدرباره ی ادم قبل خود باید حدس زد.
نه دریم ورکس رو بیشتر دوست دارم.
کولر رو بیشتر از پنکه دوست داره
بغلمهربونه و حلقه دوستانش بخاطر همین مهربونی جالبی بزرگ و متنوع اس