• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بهخوان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Roxan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@itsghazall من اصلا یادم نبود اکانت دارم هیچی توش نیست : )

من گزینه دنبال کردن رو میزنم دوباره گزینه دنبال کردن میاد:-" اگه آنفالو میکنین بلاک کنین که بفهمم :-" من فکر میکنم باگ اپه صد میلیون بار دیگه فالو میزنم :))
یه سوال...باشگاه کتابخوانیش چیه دقیقاً! مثل گروهه؟ چی باعث میشه اکسپتت کنن تو باشگاه؟

من گزینه دنبال کردن رو میزنم دوباره گزینه دنبال کردن میاد:-" اگه آنفالو میکنین بلاک کنین که بفهمم :-" من فکر میکنم باگ اپه صد میلیون بار دیگه فالو میزنم :))
یه سوال...باشگاه کتابخوانیش چیه دقیقاً! مثل گروهه؟ چی باعث میشه اکسپتت کنن تو باشگاه؟
من اکسپتت میکنم عزیزم بیا تو

آره مال منم باگ داره هر سری گزینه دنبال کردن بر میگرده =))

واسه منم همینجوریه🦦

کاش زودتر باهاش آشنا میشدم.تا الان از یه اپ بیخود برای ثبت کتابام استفاده میکردم. این خیلی خوبه که.
haniwishbook@

برنامه‌ی باحال و جالبیه‌.:-"
@mmdreza.nazari

سلام منم اکانت زدم و خیلی از اپش خوشم اومد ^^
اولش اومدم کتابایی که قبلا خوندم رو وارد کنم اما حین وارد کردنشون حس کردم که اگه واقعا کتابی که الان دارم میخونم رو وارد کنم و یادداشت/گزارش ثبت کنم احتمالا لذت بیشتری داره پس بقیه کتابا رو دیگه وارد نکردم
من اکسپتت میکنم عزیزم بیا تو
منم اکسپت کنید لطفا Zaahra_a

سلام سلام ^^
منم beelikeasal

._sky

:))..... ترغیب شدم به اکانت زدن ;)) ....:)) از همین الان بگم ...اهل کتاب فلسفی خوندن نیستم ...:))داشتم ثبت میکردم اونایی که یادم بود رو دیدم همش فانتزی و ترسناک شده :))

از شماهم باگ داره ریکویست میدین/ اکسپت میکنید چند ثانیه بعد میپره؟!

از شماهم باگ داره ریکویست میدین/ اکسپت میکنید چند ثانیه بعد میپره؟!

یبار که فالو میکنید در واقع انجام میشه فقط نشون نمیده سایت، بعد یه مدت تو پروفایلتون اعمال میشه

Back
بالا