- نام مرکز سمپاد
- دیوانه خانه 3
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
کیه بدون نوتیف پست هارو پاک میکنه؟
تو اخبار؟نوتیف زدم مگه نیومد؟کیه بدون نوتیف پست هارو پاک میکنه؟
چند باره حذف بدون نوتیف میادتو اخبار؟نوتیف زدم مگه نیومد؟
ح.ب. منم بدون نوتیف پاک شد.تو اخبار؟نوتیف زدم مگه نیومد؟
احتمالا باگ سایته چون من همیشه نوتیف هارو میزنم متن هم مینویسمچند باره حذف بدون نوتیف میاد
لاقل منتقلش میکردی عزیز جان به چت مت
با توجه به اینکه اونو یکی دیگه حذف کرده اگه نوتیف رو زده باشه و نیومده باشه دیگه قطعا یه مشکلی هستح.ب. منم بدون نوتیف پاک شد.
صرفاً نظر خودمو بیان کردم کجاش ریپلای بوداوکی نوتیف میذاریم؛ نمیذاریم بدون پیام بمونه
ولی دیگه واسه نقل قول که خودتون هم میدونید ریپلای زدین دلیل نخواین 😕
یکی از بچه ها سوال پرسید که جوابش مربوط به همون تاپیک میشداوکی نوتیف میذاریم؛ نمیذاریم بدون پیام بمونه
ولی دیگه واسه نقل قول که خودتون هم میدونید ریپلای زدین دلیل نخواین 😕
من پیشنهادم اینه یه تاپیک با محور توصیه ها و تحلیل های شرایط بزنیم که باز هم چت کردن یکم محدود تر باشه(چت باعث میشه صفحات الکی زیاد بشن و دیتا مهم به چشم نیاد)ولی اطلاعات تکمیلی رو چه از کاربر ها چه تحلیلگر ها اونجا قرار بدیم،چون عملا تحلیل خبر حساب نمیشه و از اون طرف هم بعضی هاشون چون اطلاعات مفیدی دارند حیفه پاک بشن.احتمالا باگ سایته چون من همیشه نوتیف هارو میزنم متن هم مینویسم
چون از زمان پیامت گذشته و لود پست توی چت مت زیاده،انتقال بدم میوفته ۵ ۶ صفحه قبل حداقل و اصلا مشخص نمیشه.
یه فکر اساسی تر برای تحلیل اینجور چیزا که مهمه باید بکنیم
پستی از شما به این دلیل پاک نکردمیکی از بچه ها سوال پرسید که جوابش مربوط به همون تاپیک میشد
نه اوکی شد با دژاوو حل کردیم مسئله روپستی از شما به این دلیل پاک نکردم
پست شما نقل قول به پست قبلی بوده زهرا جانسلام. من نمیدونم پستهام چرا پاک شده، من کاملاً با نظم توی فروم موافقم، اما پست من نظمی رو بههم نمیزد. این بیاحترامیه واقعاً.
قانون واضحه! نقل قول ممنوعه. بحث برانگیز و غیره نداره. دلیل حذف هم واضح نوشته شده بود.نقلِ قولی نبود که بحث برانگیز باشه، حداقل میگفتید ادیت کنم نقاشیم رو نگه دارم توی پستم.
محتوا کاملاً جدا بود. تنها اشتراکیکه اون پستها با هم داشتند، کلیت موضوع بود، نه محتوا. و موضوعِ اصلی حرف بزن هم حرف زدن در مورد ایدهها و افکاره. چه اشکالی داره اگر این افکار از پست قبلی منشا گرفته باشن؟ : ))
قانون واضحه! نقل قول ممنوعه. بحث برانگیز و غیره نداره.
نظر دربارهی ارسال دیگران، به طوری که فرد رو ترغیب به پاسخ مجدد کنه یا باعث ایجاد بحث و جدال بشه هم ممنوعه.