• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

من فقط یه چیز بگم و برم...
به نظر من گشت ارشاد در یک صورت خوبه...
این که در جامعه حضور داشته باشه و جلوی مسائلی رو که واقعا مصداق فساد فی الارض هستند و تاثیراتی آشکار بر جامعه داره رو بگیره...
به عنوان مثال هیچکدام از ما نمیپسندیم که مثلا با فرزندمون توی پارک قدم بزنیم ببینیم که مثلا یه دختر و پسر بغل هم نشستن و ...
اما اگه قرار باشه ارشاد به هر چیزی گیر بده... به یه ذره موی بیرون از روسری گیر بده... به ابرو برداشتن پسرا و گردنبند انداختنشون گیر بده... به دوس دختر دوس پسری که وجودشون نمود بدی نداره ( منظور اینه که ظواهر رو رعایت میکنن) گیر بده و... خوب اینا میشن مسائل خصوصی که باید ریشه ای حل بشن و با زور گشت ارشاد بدتر میشه بهتر نمیشه...
پس وجودش در زمانی که ارزش های والای انسانی و اسلامی به صورت آشکار در اجتماع زیر سوال بره لازمه تا یه کنترلی باشه...
:))

من فقط یه چیز بگم و برم...
به نظر من گشت ارشاد در یک صورت خوبه...
این که در جامعه حضور داشته باشه و جلوی مسائلی رو که واقعا مصداق فساد فی الارض هستند و تاثیراتی آشکار بر جامعه داره رو بگیره...
به عنوان مثال هیچکدام از ما نمیپسندیم که مثلا با فرزندمون توی پارک قدم بزنیم ببینیم که مثلا یه دختر و پسر بغل هم نشستن و ...
اما اگه قرار باشه ارشاد به هر چیزی گیر بده... به یه ذره موی بیرون از روسری گیر بده... به ابرو برداشتن پسرا و گردنبند انداختنشون گیر بده... به دوس دختر دوس پسری که وجودشون نمود بدی نداره ( منظور اینه که ظواهر رو رعایت میکنن) گیر بده و... خوب اینا میشن مسائل خصوصی که باید ریشه ای حل بشن و با زور گشت ارشاد بدتر میشه بهتر نمیشه...
پس وجودش در زمانی که ارزش های والای انسانی و اسلامی به صورت آشکار در اجتماع زیر سوال بره لازمه تا یه کنترلی باشه...
آخ ساجد 😭😭الهی بمیرم برات اگه وضعیت الانو ببینی چی ساااجدد😭😭

کجایی الان یغما و ساجد

این قانون این کشور هست و باید رعایت شه کسی ناراحته میتونه بره اما نه اینکه هرکاری دوست داشت بکنه
زینب ایز دت یو؟؟😍

ربطش اینه :
یک خانم رو در نظر بگیر. این خانم فرضاً دوست داره بی حجاب بیاد تو خیابون. نمیتونه. خُب، این قضیه براش عقده میشه. این عقده رو چطور میتونه خالی کنه؟ به طرز فجیعی بدحجاب بشه. کجا میتونه اینکارو کنه؟ کشور های اروپایی و آمریکایی

پس آرزو میشه براش که مثلا اسپانیا زندگی کنه
فردا یه فرصتی توی دانشگاه پیش میاد براش، زرتی اپلای میگیره اونطرف
افتاد ؟؟ ;D
اینو تروخدا:))

اون‌ وقت بگید وای قدیما چه خوب بود
اینم قدیماتون‌🤡
واکنش سمپادیای‌ الان که توش رسپی مشروب شیر میکنن:

این واقعا" مشکل کوچیکی نیست ... فکر میکنم بدیهیه که بد حجابی تو کشور ایجاد فساد و آلودگی میکنه ...

ولی فکر میکنم واقعا" با پلیس و مأمور مسئله حل نمیشه ... حداقل دائمی حل نمیشه ...

چیزی که بهش نیازه روانشناسه ! باور کنید ... بعضی موارد که آدم میبینه اصلا" ربطی به این که طرف حجابو قبول داره یا نه نداره ... یعنی اصلا" بیمارن یه عده ...
بله بله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا