کتابخوانی گروهی جنگ‌زده‌ها

چی بخونیم؟

• فانتزی و حومه

رای‌ها: 22 41.5%
  • ایرانی

رای‌ها: 14 26.4%
  • عاشقانه

رای‌ها: 19 35.8%
  • رئال و اجتماعی

رای‌ها: 12 22.6%
  • کلاسیک فاخر

رای‌ها: 16 30.2%
  • خودیاری و توسعه فردی

رای‌ها: 2 3.8%

• رای‌دهندگان
    53
  • Poll closed .
سلام دوباره بچه‌ها!
راستش با توجه به شرایط و نتایج نظرسنجی یه چیز داستانی انتخاب کنیم که فکرمون از حال و هوای جنگ دور شه فکر کنم بهتره.
اگر با فانتزی-عاشقانه موافق باشید چندتا آپشن داریم:
۱. دسته چهارم (درباره یه آکادمی نظامی اژدهاسواریه)
۲. سایه روباه (سامورایی و ژاپنی ماجراجویی)
۳. ناتوان (کراشم توشه 😂 درباره یه دنیاییه که آدم معمولی باشه جرمه!)
۴. شما پیشنهاد بدید!
فقط با توجه به شرایط کتابی باشه که فایلش راحت پیدا شه!
بیاید ناتوان رو بخونیم
مردم این‌قدر ادیتاشو توی اینستا دیدم

توضیح می شه بدی؟ یا چندتا از ادیتاشو ببینیم😭
اینستام بالا نمیاد
ولی گویا درباره یک سرزمینیه که همه یه موهبت و قدرتی دارن ولی شخصیت اصلی قدرتی نداره؛ در واقع ناتوانه. بعد می‌گن که شخصیت پسرش خیلی کراشه و تو ژانر عاشقانه-فانتزی خیلی تعریفشو شنیدم. الانم چک کردم دیدم قیمت با احترام ۶۵۵ تومان :((

اینستام بالا نمیاد
ولی گویا درباره یک سرزمینیه که همه یه موهبت و قدرتی دارن ولی شخصیت اصلی قدرتی نداره؛ در واقع ناتوانه. بعد می‌گن که شخصیت پسرش خیلی کراشه و تو ژانر عاشقانه-فانتزی خیلی تعریفشو شنیدم. الانم چک کردم دیدم قیمت با احترام ۶۵۵ تومان :((
تازه اسم شاهشونم ایلیاست:-"تعریف از خود نباشه
قیمتش زیاده و احتمالش هست بچه هایی که تهران نباشن اذیت شن توی پیدا کردنش
من تلگرامو می گردم فایلو پیدا کردم می گم اینجا

فایل "ناتوان" تو تلگرام هست. کلا ۳تا کتابی که پیشنهاد دادم فایلشون توی تلگرام هست.
خوندنشون خیلی راحته و اصلا نیاز به فکر کردن نداره. کل بحثی که میشه کرد درباره‌شون اینه که کی کراش‌تره :))

اینستام بالا نمیاد
دقیقا سه ماهه میخوام بخونمش... اما نه فایلشو پیدا میکنم نه دلم میاد اینقدر پول ناقابل روبدم بابتش

خرمگس هم شنیدم انتقادی و جالبه
من دوازده سالم بود خوندمش، از نظر انتقادی اصلا یادم نمیاد فقط یادمه تمش سیاسی بود، ولی از نظر خط داستانی اونموقع خیلی جذاب و هیجان انگیز بود برام، پیشنهاد میکنم.
ی سری مجموعه داستان کوتاه داره گلی ترقی خییلی دوست داشتنی و زیبان، پیشنهاد میشه
اسمش چیه؟

من‌گشتم متوجه شدم سه جلدیه ناتوان و حدس می زنم جلد اولشو ما می خوایم بخونیم
البته این که جلدای دیگه ش هم پیدا نکردم
بی تاثیر نیست توی این تصمیم گیری
بهرحال اینجا لینک رو گذاشتم
چک هم بکنید خودتون

من دوازده سالم بود خوندمش، از نظر انتقادی اصلا یادم نمیاد فقط یادمه تمش سیاسی بود، ولی از نظر خط داستانی اونموقع خیلی جذاب و هیجان انگیز بود برام، پیشنهاد میکنم.

اسمش چیه؟
دوازده داستان از گلی ترقی، نشر نیلوفر چاپ کرده

اینستام بالا نمیاد
این داستانی که گفتی کپی انیمیشن افسونه.چه جالب ..

خب میشه یه کاری کرد، دوتا کتاب انتخاب کنیم:

۱. ناتوان >> فایلش تو تلگرام هست و واسه‌تون آپلود می‌کنم. فعلا جلد ۱ و ۲ ترجمه شده و اگر پایه باشید جفتش رو می‌خونیم.
انگلیسیش هم هست واسه هر کی دوست داشت انگلیسی بخونه.

۲. یه رمان کوتاه‌تر، جدی حالا کلاسیک یا مدرن
واسه گروه دوم. ^^

ناتوان >> فایلش تو تلگرام هست و واسه‌تون آپلود می‌کنم. فعلا جلد ۱ و ۲ ترجمه شده و اگر پایه باشید جفتش رو می‌خونیم
من‌جلد یکشو آپلود کردم اگر جلد دومشو دارید لطف می‌کنید🤧

جفتش رمانه؟ ناداستان نمیخونید آیا؟ من خیلی با سیستم کتابخوانی اینجا آشنا نیستم برای همین میپرسم

سلاام.D=
اگه خواستید یه وقت کتاب فانتزی بخونید، تو ژانر مشابه هری پاتر، من دارم یه کتاب قدیمی رو reread می‌کنم، پیشنهادش می‌کنم، ۵ جلده و هر جلدش پلات توییست جالب خودشو داره، دربارش می‌تونم بگم شب اول از خوندن دوباره چند صفحه اولش و تصورش یه طوری درگیر شدم و کمی هم ترسیدم که کلا جنگ یادم رفت.D=
اسمش چیه؟
برای رمان دوم شب های روشن چطوره؟از داستایوفسکیه،کوتاهه و فکر میکنم فایلش رو بشه راحت پیدا کرد
خیلی کوتاااهه ولی موافقم، شب‌های روشن و نازنین مثلا!
من‌جلد یکشو آپلود کردم اگر جلد دومشو دارید لطف می‌کنید🤧
تو تلگرام دارم خدا خواست وصل شدم چشم :(
ولی بهم پیام بدی یادآوری کنی تو تلگرام که عالیه!

سلام دوباره بچه‌ها!
راستش با توجه به شرایط و نتایج نظرسنجی یه چیز داستانی انتخاب کنیم که فکرمون از حال و هوای جنگ دور شه فکر کنم بهتره.
اگر با فانتزی-عاشقانه موافق باشید چندتا آپشن داریم:
۱. دسته چهارم (درباره یه آکادمی نظامی اژدهاسواریه)
۲. سایه روباه (سامورایی و ژاپنی ماجراجویی)
۳. ناتوان (کراشم توشه 😂 درباره یه دنیاییه که آدم معمولی باشه جرمه!)
۴. شما پیشنهاد بدید!
فقط با توجه به شرایط کتابی باشه که فایلش راحت پیدا شه!
کتاب هایی که معرفی کردی رو نقد هاشو خوندم جالب و سرگرم کننده بودن
از سایه روباه و ناتوان خوشم اومد ولی یه بدی که رمان ها دارن اون قسمت که سانسور میشه اعصاب مو میریزه بهم
فیلم و سریال هم اگه چیز قشنگی تو دست و بالت داری اونا رو هم معرفی کن بی زحمت 🥹🫂

اسمش چیه؟

خیلی کوتاااهه ولی موافقم، شب‌های روشن و نازنین مثلا!

تو تلگرام دارم خدا خواست وصل شدم چشم :(
ولی بهم پیام بدی یادآوری کنی تو تلگرام که عالیه!
مجیستریوم هست، جلد اول آزمون آهن.

Back
بالا