- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
درمورد آزمون خیلیا در مورد ماز و قلم چی حرف زدن
گزینه ۲ چجوریه ؟ بین گزینه ۲ و ماز کدوم بهتره؟
ماز خب بهترهدرمورد آزمون خیلیا در مورد ماز و قلم چی حرف زدن
ماز.درمورد آزمون خیلیا در مورد ماز و قلم چی حرف زدن
نمیخوام بد آموزی داشته باشم ولی المپیاد میخوندماگه برمیگشتید تابستون نهم به دهم در راه مدرسه و کنکور چیکار میکردید؟ اصلا کاری میکردید؟
به قول دوست عزیز منم نمیخوام بد آموزی داشته باشم ولی من اصلا کاری نمیکردماگه برمیگشتید تابستون نهم به دهم در راه مدرسه و کنکور چیکار میکردید؟ اصلا کاری میکردید؟
از آخرین تابستون بی دغدغم در چند سال اخیر لذت میبردماگه برمیگشتید تابستون نهم به دهم در راه مدرسه و کنکور چیکار میکردید؟ اصلا کاری میکردید؟
من راستش تازه میرفتم سمپاد،اصلا دلم نمیخواست دید بدی بدم،پس یه بخشی از دهم رو خوندم ، ببین خیلی تاثیر داره یسری چیزا مثل سطح مورد انتظار معلما، حسی که بچه ها بهت دارن ، من یجورایی واسه سفت کردن جاپام دهم کارکردم از اول مشخص باشه سطحم ، اما تو اگه فکر میکنی نیازی به اینکار نیست فکر نکنم مطالعه ازاد ضرری بزنه.اگه برمیگشتید تابستون نهم به دهم در راه مدرسه و کنکور چیکار میکردید؟ اصلا کاری میکردید؟
من چون علامه حلی 5 بودم برای دوم امتیاز همه مدارس رو داشتم یعنی میتونستم به هر مدرسه ای جز حلی 1 هم انتقالی بگیرماگه برمیگشتید تابستون نهم به دهم در راه مدرسه و کنکور چیکار میکردید؟ اصلا کاری میکردید؟
نمیخوام بدآموزی داشته باشم ولی المپیاد نمیخوندم (وقتی که تو جای مناسب المپیاد نبودم) و از همون اول شدید کنکوری میخوندم و آزمون جدی میدادم و اینا ، مخصوصا اگه مثل شما نهایی با تاثیر مستقیم داشتماگه برمیگشتید تابستون نهم به دهم در راه مدرسه و کنکور چیکار میکردید؟ اصلا کاری میکردید؟
به نظرم تمرکزتو بذار رو یازدهم، مخصوصاً چون امتحان نهایی هم داری. دهم رو توی همین تابستون اگه بتونی تا حد خوبی بخونی خیلی خوبه. و تابستون سال بعد هم هست و میتونی براش وقت بذاری. تو طول سال تحصیلی سعی کن تسلطـت رو یازدهم بالا بره.میدونم یکم زوده ولی خب...
نظرتون در مورد خوندن و مرور کردن دهم در سال تحصیلی یازدهم چیه؟
کل تمرکزمون رو بزاریم روی یازدهم و یا یه برنامه ریزی هم برای درس های دهم داشته باشیم؟
و یه چیز دیگه
میشه لطفا منابع یازدهم (ریاضی) هم یه معرفی کنین
سعی کن کم کم ساعت مطالعت رو بکشی بالاتراگرکسی تجربه داره در مورد المپیاد ممنون می شوم بشنوم
من الان تابستان نهم به دهم هستم و کلاس های المپیاد از هفته بعد شروع میشه
خواستم بدونم از همون اول باید روزی 8 9 ساعت درس بخوانم ؟
خیلی جو استرس زایی هست چون مدرسه فیلتر های سختی دارد و از ده نفری که دهم ثبت نام می کنند برای یازدهم حدود دو سه نفر می مانند
کدوم المپیاد؟اگرکسی تجربه داره در مورد المپیاد ممنون می شوم بشنوم
من الان تابستان نهم به دهم هستم و کلاس های المپیاد از هفته بعد شروع میشه
خواستم بدونم از همون اول باید روزی 8 9 ساعت درس بخوانم ؟
خیلی جو استرس زایی هست چون مدرسه فیلتر های سختی دارد و از ده نفری که دهم ثبت نام می کنند برای یازدهم حدود دو سه نفر می مانند
حسابان الگو خوبه به نظرم ، هندسه هم الگو یا نردبام ، فیزیک الگو خوبه ، شیمیم چون تو پایه ای مبتکران خوبه ، امار هم قطعا خوشخوانمیدونم یکم زوده ولی خب...
نظرتون در مورد خوندن و مرور کردن دهم در سال تحصیلی یازدهم چیه؟
کل تمرکزمون رو بزاریم روی یازدهم و یا یه برنامه ریزی هم برای درس های دهم داشته باشیم؟
و یه چیز دیگه
میشه لطفا منابع یازدهم (ریاضی) هم یه معرفی کنین
بذار من اشنا دارم نجوم برنز بهش میگم بیاد جوابتو بده
سلام! خوبی؟خیلی ممنونم 😄🙏🙏
ستون یجوری گفتی به سایت دسترسی ندارم فکر کردم وسط بیابونی چیزی هستی یه ۴ ۵ روز دیگه میای 😂سلام! خوبی؟
ببین من مدرسه شما رو خیلی اطلاعی ندارم از اینکه چه کلاس هایی رو ممکنه براتون نزارن، ولی در حالت عادی هرچقدر بیشتر بخونی خوبه، تا جایی که فشار نیاری به خودت. نجوم یسری درساش واقعا تمرکز و ذهن تازه نفس میطلبن پس نباید خودت رو خسته کنی
باز من به غیر از کلاس های مدرسه که تا ساعت ۶ بعد از ظهر بود یکی دوساعت خونه میخوندم چون واقعا خسته بودم
خیلی به خودت بستگی داره، همه مدلش هست هم کم بخونن هم زیاد. باز اگر سوال دقیقتری داشتی بهم پیام بده تلگرام سعی میکنم در توانم کمک کنم :)
و نگران فیلتر و اینا هم نباش تو کار خودت رو در حد توان خودت بکن نتیجه اونچه که باید بشه میشه