سوالات و مشکلات تحصیلی

خب. سوال بعد⁦👈🏻⁩⁦👉🏻⁩ :))
بچه‌ها نیازه از اول سال برای همه‌ی دروس تخصصی بریم کلاس؟
استاد و موسسهٔ خوب معرفی شود. =))

عیبی نداره.
من گرخیدم، یعنی چی که هر کتاب دو منبع. من تو فاز «علوم»ام هنوز =))
اتفاقا 3 خط نوشته بودم راجب تعدد منبع خلاصش این میشه که من نظرم اینه کتابا چون تالیفی هستن به نظرم خوبه از کدومش یه مقدار تستی بزنی حتما با نظرات و ایده های مختلف اشنا بشی

پایه من خودم دهم ریاضی الگو زدم
شیمی مبتکران
فیزیکم میکرو زدم(سطحش پایین هست) ولی توصیم برای شما فیزیک الگو هست الان بعد کسب تجربه

خب منم این وسط سوالامو بپرسم ;))
برای یازدهم تجربی، درساش نسبت به دهم چطوریه؟ اگه بخوام تابستون شروع کنم به خوندن چیا رو بخونم؟
و کتاب برای درسای تخصصی چه بهتر است؟

اتفاقا 3 خط نوشته بودم راجب تعدد منبع خلاصش این میشه که من نظرم اینه کتابا چون تالیفی هستن به نظرم خوبه از کدومش یه مقدار تستی بزنی حتما با نظرات و ایده های مختلف اشنا بشی

پایه من خودم دهم ریاضی الگو زدم
شیمی مبتکران
فیزیکم میکرو زدم(سطحش پایین هست) ولی توصیم برای شما فیزیک الگو هست الان بعد کسب تجربه
فیزیک مهر و ماه/خیلی سبز چطور؟ یکی بالاتر گفت که الگو ممکنه اذیت کنه. یا این‌که در اون حدم سخت نیست بعنوان منبع اول؟

فیزیک مهر و ماه/خیلی سبز چطور؟ یکی بالاتر گفت که الگو ممکنه اذیت کنه. یا این‌که در اون حدم سخت نیست بعنوان منبع اول؟
خیلی سبز در سطح کنکوره
ولی به نظرم تو پایه کمی سطح بالاتر کار کنید میتونید بعدا از پس هر تستی بر بیاید

خیلی سبز در سطح کنکوره
ولی به نظرم تو پایه کمی سطح بالاتر کار کنید میتونید بعدا از پس هر تستی بر بیاید
مهر و ماه رو نزدم ولی دوستان کتابشو داشتم ازم سوال میپرسیدن از توش سوال خیلی خاص و ویژه ای نداشت نمیدونم شایدم از من این پیش و پا افتاده هاشو میپرسیدن

در سطح کنکور یعنی سطح پایین؟ :))
مرسی سینا
نه نه میکرو از کنکور اسون تره یعنی با زدن همه تست های میکرو لزوما همه تست های کنکور رو نمیتونی جواب بدی

الگو هم بالاتره لزوما اون تستی که میزنی در کنکور نخواهد اومد

نه نه میکرو از کنکور اسون تره یعنی با زدن همه تست های میکرو لزوما همه تست های کنکور رو نمیتونی جواب بدی

الگو هم بالاتره لزوما اون تستی که میزنی در کنکور نخواهد اومد
من اصلاً با میکرو کار ندارم که
بحثم سر خیلی سبز و الگوـه

الگو بالاتر از کنکور
خیلی سبز کنکور

من میگم تو که وقت داری تو پایه الگو رو بزن
من الان میرم دوازدهم دارم شیمی سیرتاپیاز پارسالمو میزنم فیزیک میکروی پارسال
درصدای فیزیکمم بد نبوده ، برم کتاب جدید بگیرم ؟ چون سخته برام این فهته بگیرم از طرفی ین هفته دهم تموم میشه

خب منم این وسط سوالامو بپرسم ;))
برای یازدهم تجربی، درساش نسبت به دهم چطوریه؟ اگه بخوام تابستون شروع کنم به خوندن چیا رو بخونم؟
و کتاب برای درسای تخصصی چه بهتر است؟
پایه‌ی شیمیتو قوی کن و سعی کن تو تابستون شیمی دهم رو بخونی. اونقدر مطالب شیمی یازدهم با دهم مرتبط نیستن اما خیلی بهت کمک می‌کنه. مخصوصا فصل ۱ و ۲ دهم.
درباره زیست، فصل‌ها اونقدر بهم مرتبط نیستن. یه سری از دستگاه‌های دیگه‌ی بدن رو می‌خونید و خیلی ربطی به دهم نداره. گیاهی هم بحث تولید مثل گیاه و پاسخ گیاه به محرک‌هاست که باز هم ربطی به سال دهم ندارن اما به هرحال اگه بخوای می‌تونی تو تابستون دهمتو خوب بخونی و تست بزنی که سال بعد بتونی تست ترکیبی هم بزنی.
ریاضی دهم رو خوب کار کن چون مطالب یازدهم بهش مرتبط‌ان و مباحثی مثل معادله درجه دو، تابع، مثلثات، احتمال و... رو یازدهم هم دارید. یه سری مباحث هم اضافه میشن مثل لگاریتم و تابع نمایی و حد و پیوستگی. یه فصل هندسه هم دارید که مباحثی مثل تالس و تشابه و ایناست و یه سری اثبات داره که باید یاد بگیری.
فیزیک هم که اصلا مرتبط نیست و مباحث الکتریسیته ساکن و جریان و مغناطیس و... این‌ها رو داره و ربطی به مبحثای دهم نداره‌.
برای تابستون به نظرم به جای خوندن یازدهم، دهم رو خوب بخون و تست بزن که در طول سال همه‌ی تمرکزت رو یازدهم باشه.

من الان میرم دوازدهم دارم شیمی سیرتاپیاز پارسالمو میزنم فیزیک میکروی پارسال
درصدای فیزیکمم بد نبوده ، برم کتاب جدید بگیرم ؟ چون سخته برام این فهته بگیرم از طرفی ین هفته دهم تموم میشه
دانش اموز کنکوری اصلا کتاب تک پایه دیگه نباید بزنه این یک
دوما سیر تا پیاز تستی هم داره مگه؟

به نظرم از همین الان کتاب جامع هات رو شروع کن

من دقیقا پارسال 10 تیر روز اول کنکورم بود:)

فیزیک خیلی سبز 12 و جامع پایه
آیکیو هم بسیار خوبه

شیمی ببین من آیکیو زدم مزخرف بود
وسطاش رفتم قلمچی زدم اینطوری بگم انقدر شیمی اون پرت بود از کنکور

آقا من قبلا بیکار بودم(عید) نشستم یبار همه منبع هام رو نوشتم راجبشون دوست داشتید بخونید

y893669_Screenshot_2024-06-30_175122.png

y46744_Screenshot_2024-06-30_175156.png
b794437_Screenshot_2024-06-30_175232.png

دانش اموز کنکوری اصلا کتاب تک پایه دیگه نباید بزنه این یک
دوما سیر تا پیاز تستی هم داره مگه؟

به نظرم از همین الان کتاب جامع هات رو شروع کن

من دقیقا پارسال 10 تیر روز اول کنکورم بود:)

فیزیک خیلی سبز 12 و جامع پایه
آیکیو هم بسیار خوبه

شیمی ببین من آیکیو زدم مزخرف بود
وسطاش رفتم قلمچی زدم اینطوری بگم انقدر شیمی اون پرت بود از کنکور

آقا من قبلا بیکار بودم(عید) نشستم یبار همه منبع هام رو نوشتم راجبشون دوست داشتید بخونید

y893669_Screenshot_2024-06-30_175122.png

y46744_Screenshot_2024-06-30_175156.png
b794437_Screenshot_2024-06-30_175232.png
داداش یعنی الان من آی کیو یازدهم زیست دارم دوباره برم آی کیو جامع بخرم؟ :)
آره داره.

داداش یعنی الان من آی کیو یازدهم زیست دارم دوباره برم آی کیو جامع بخرم؟ :)
آره داره.
ببین فرص کن میخوای یه گفتار رو کار کنی(گفتار میگن؟)

کتاب پایت راحت 2 3 برابر تست بیشتر داره وقت میکنی همشو بزنی؟

تازه کتاب پایت نمیدونه از ترکیب با 12 استفاده کنه ولی جامع میتونه

ببین فرص کن میخوای یه گفتار رو کار کنی(گفتار میگن؟)

کتاب پایت راحت 2 3 برابر تست بیشتر داره وقت میکنی همشو بزنی؟

تازه کتاب پایت نمیدونه از ترکیب با 12 استفاده کنه ولی جامع میتونه
خب همه کتابا قطعا ترکیبی که دارن _ یعنی تا اینجا خیلی دیدم که داشتن زدن مخصوص کنکور و ...
ولی خب ، دقیق نمیدونم چه سطحی ممکنه منظورت باشه
و میتونم مضربی بزنم ، یا اون atp_vip سطح بالا تر هارو بزنم دیگه ، یا نشان دار قبلیام،بازم ممنون

• لایک
امتیازات: Sina
یه چیزی که بهش توجه کنین اینه که یه سری انتشارات تک پایه هاشونو جمع میکننن به یه اسم دیگه در قالب کتاب جامع میفروشن. حواستون باشه حتما. یعنی مثلا یادمه میکرو طلایی و ای کیو واسه یه درسی همینجوری بود. تک پایه های میکرو طلایی رو کرده بود جامع ای کیو و برعکس. پی دی اف کتاب ها رو قبل خرید چک کنید.

خب همه کتابا قطعا ترکیبی که دارن _ یعنی تا اینجا خیلی دیدم که داشتن زدن مخصوص کنکور و ...
ولی خب ، دقیق نمیدونم چه سطحی ممکنه منظورت باشه
و میتونم مضربی بزنم ، یا اون atp_vip سطح بالا تر هارو بزنم دیگه ، یا نشان دار قبلیام،بازم ممنون
کتابای پایه ترکیبی با ۱۲ ندارن. مخصوصا تو زیست این خیلی به چشم میاد چون همه چیو به همه چی میشه ربط داد و زیست ۱۲ هم مطالبی که داره به شدت میشه ترکیبی ازش استفاده کرد. بهتره منبع تک پایه ات به عنوان منبع جانبی باشه یا تو تابستون کار کنی و علامت داراش واسه طول سال استفاده بشه ولی منبع اصلی اگه باشه فک نکنم بتونه نیازت رو کامل پوشش بده. بازم هرجور خودت صلاح میدونی.

سلام بچه‌ها!
من امسال می‌رم یازدهم ‌و تا حالا آزمون (از این شبیه‌ساز کنکوری‌ها) ندادم، فعلا اولویت برام سطح سوال هست تا جامعه‌ی آماری.
تجربیات گران‌قدر خود را با ما به اشتراک بگذارید! D:

Back
بالا