- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
آره این قسمت نوشتنش خیلی دیر میاد بالا.

اون ری اکشن همش فقط میبرتت توی تب جدید و اونجا میزنه confirm کنی اونجا و رو مخهسلام
من حدود ۲ روزه که وقتی با گوشی میام امکان نوشتن پیام ندارم ، تو بانگ ها هر چقدر رو باکس نوشتن نظر کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و توی تاپیک ها هم صفحه ی تایپ کاملا سفیده ، برای ریکشن به پیام ها هم فقط میتونم لایک بدم و وقتی کاربری برام توی بانگ چیزی می نویسه ، هر چقدر از قسمت نوتیف ها میزنم رو اعلان که پیامش رو برام نمایش بده بازم اتفاقی نمی افته 🤣
حس میکنم بلاک شدمم
با لپتاپ میام همه چی خوبه ولی با گوشی مشکل داره
دقیقا بعد اینکه این پیام رو نوشتم درست شد🤣سلام
من حدود ۲ روزه که وقتی با گوشی میام امکان نوشتن پیام ندارم ، تو بانگ ها هر چقدر رو باکس نوشتن نظر کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و توی تاپیک ها هم صفحه ی تایپ کاملا سفیده ، برای ریکشن به پیام ها هم فقط میتونم لایک بدم و وقتی کاربری برام توی بانگ چیزی می نویسه ، هر چقدر از قسمت نوتیف ها میزنم رو اعلان که پیامش رو برام نمایش بده بازم اتفاقی نمی افته 🤣
حس میکنم بلاک شدمم
با لپتاپ میام همه چی خوبه ولی با گوشی مشکل داره
چرا چرا، خیلی.لیست تاپیک های سایت یک مدلی نشده؟
مشکل ای ندارن بقیه؟
مگه شکل جدیدش نیست؟ خود به خود اسکرول میشه:)لیست تاپیک های سایت یک مدلی نشده؟
مشکل ای ندارن بقیه؟
دیروز یکم بد فرم بود ولی من الان روی دیفالت دارک استفاده میکنم و خوب شده و مشکلی ندارمبچه ها فقط قسمت آمار انجمن اون بالا یکم تغییر کرده. من نمیدونم دقیقا مشکلتون باهاش چیه و چه چیزی اینقدر تغییر کرده که میگید بد شده. لطفا توضیح بیشتری بدید و بگید که توی کدوم قالب این مشکل رو دارید. فک کنم اینجا بتونید فایل پیوست کنید.
درود دمتون گرمبچه ها فقط قسمت آمار انجمن اون بالا یکم تغییر کرده. من نمیدونم دقیقا مشکلتون باهاش چیه و چه چیزی اینقدر تغییر کرده که میگید بد شده. لطفا توضیح بیشتری بدید و بگید که توی کدوم قالب این مشکل رو دارید. فک کنم اینجا بتونید فایل پیوست کنید.
نه خوب شده نه بد. غر میزنیم.بچه ها فقط قسمت آمار انجمن اون بالا یکم تغییر کرده. من نمیدونم دقیقا مشکلتون باهاش چیه و چه چیزی اینقدر تغییر کرده که میگید بد شده. لطفا توضیح بیشتری بدید و بگید که توی کدوم قالب این مشکل رو دارید. فک کنم اینجا بتونید فایل پیوست کنید.
اوایل که بین اسم تاپیکا یه خط ضخیم بود واقعا زشت بود که اون حذف شدبچه ها فقط قسمت آمار انجمن اون بالا یکم تغییر کرده. من نمیدونم دقیقا مشکلتون باهاش چیه و چه چیزی اینقدر تغییر کرده که میگید بد شده. لطفا توضیح بیشتری بدید و بگید که توی کدوم قالب این مشکل رو دارید. فک کنم اینجا بتونید فایل پیوست کنید.
تو جزئیات اکانت میتونی عوض کنیدمن چطور اسممو تغییر بدمم؟
موافقم که قشنگ تره. اگر بتونم این مدلیش میکنم ولی خب گاهی ایجاد این تغییرات خیلی آسون نیست. وقتشم ندارم خیلی.
خب الان کدش هست دیگه ( واسه استایلوس نوشته بودم اینو چموافقم که قشنگ تره. اگر بتونم این مدلیش میکنم ولی خب گاهی ایجاد این تغییرات خیلی آسون نیست. وقتشم ندارم خیلی.