- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
سومی ماسن بابت روزانه نگذاشتن مطالبخب دوستان . امروز همون طور که بر طبق قرارمون مکالمات ضروری و ساده رو قراره بیان کنیم میخوایم به یه موضوع که فوق العاده برای گردشگران مهم هست بپردازیم : سفارش غذا به ژاپنی و مکالمه در رستوران
مبحث کوچک اول:
- 何名様ですか = nan mei sama desu ka = برای چندنفر سفارش می دهید؟
- یک نفر = hitori desu = 一人です یا اگر بیشتر هستید می تونید از ترکیب تعداد + nin + desu ( به عنوان مثال سه نفر = san nin desu )
مبحث کوچک دوم:
- پس از هدایت شدن شما به سمت میز خود. پیشخدمت یک منو می دهد و می گوید : menyuu ni narimasu = این منو است
- ما خودمان الان در درس چهار هستیم و نمی توانیم ژاپنی را خوب بخوانیم. پس منوی انگلیسی درخواست می کنیم و می گوییم : eigo no menyuu ga arimasu ka = آیا منوی انگلیسی هست؟
مبحث کوچک سوم:
فعلا منتظر اومدن غذا باشید تا به بقیه برسیم![]()
این یکی بیشتر برای مکالمه های هنتای استفاده میشه نه مکالمات ساده🤣فکر میکردم تابستون شه یادم نمیره ادامه بدم شدیدا عذر میخوام!!!
mouichido = دوباره
yukkuri = آرام تر
hi,sukoshi=بله کمی
متشکرم = arigato
لطفا = onegai shi masu
نمی دانم = wakari masen
این یکی بیشتر برای مکالمه های هنتای استفاده میشه نه مکالمات ساده🤣
اخه کی تو مکالمه ساده میگه آرام تر
آخه چرا دهن منو باز میکنی?🗿من حقیقتا برای اینکه @m14 ایمان بیاره به تاپیک های من. این رو ارائه میکنم. من حقیقتا وقتی دیدم رامتین زبان چینی رو آموزش میده و استفاده میکنیم و استقبال شده.
خواستم همین زبان ژاپنی رو یاد بدم چون دیدم برخی ها علاقه مند هستند.
با سلام،خداحافظ ، دارم و اعداد شروع می کنیم.
هنتای مگه زیر نویس نداره?🗿این یکی بیشتر برای مکالمه های هنتای استفاده میشه نه مکالمات ساده🤣
اخه کی تو مکالمه ساده میگه آرام تر
1.صرفا جهت علاقهآخه چرا دهن منو باز میکنی?🗿
چرا دوس داری دهن منو باز کنی?🗿
آخه بابات ژاپنه مامانت ژاپنه دوس دخترت ژاپنه?🗿
آخه ژاپن و چیکار به ما?🗿
الان من روسیه زیاد میرم حق دارم یدونه سلام یاد بگیرم که اونم اشتباه تلفظ میکنم یه در میان کتک میخورم آخه به چه دردت میخوره?🗿