@Sety خیلی بد عصبانی میشه ترین اما مهربونه ترین ، خیلی قشنگ مینویسه ترین @@_Hani_ سوتی بده ترین و زود ناراحت میشه ترین ، خیلی شعرای قشنگی مینویسه ترین @TiaTi مهربون ترین ، حال ادمو خوب میکنه ترین @s@rah پایه و مهربون و گوگولی ترین @nana86 بیشتر حرکاتمو درک میکنه ترین و پایه اذیت کردن هانا ترین @Artin... فضول ترین @حمیده مامان ترین @zeynabgol بهترین نویسنده که من منتظرم ادامه بده سفرسمپادیا رو @MarMari سلیقه ی موسیقیش با بابام جور ترین @Karenn بهترین مشاور و خیلی کمک میکنه ترین @Lushato دلم میخواد از نزدیک ببینمش ترین @Faezeh_kh دلم میخواد لپشو بکشم ترین
خیلی زیادن ترین ها فعلا حافظم بیشتر از این یاریم نمیکنه🚶♀️
خودمم که حرص بده ترین و تو چت کردن فلج ترین
@@_hani_دوست ترین، میخوام دستشو بگیرم از پشت گوشی بیارمش اینور ترین @Moby بازم دوست ترین، منو شنید ترین @Lushato ح.ب هاشو دوست دارم ترین @Bluebell میدونم موفق میشه ترین @علیـــــــــــــــ و @Ali pasha کاش برگردن ترین @مهسـا زندگیش برام جالبه و ح.ب هاش خوندنیه ترین @zeynabgol نویسنده ترین @Hecate جالبترین @Admin2 منتظرم زن بگیره ترین
@/:nobody دلم واسش خیلی خیلی تنگ شده ترین @dorincii حیف شد ندیدمش ترین @Amin rouhi سلبریتی سایت ترین @Becoming با تصوراتم فرق داشت ترین @Artin... سبزترین @حَنا منحصر به فردترین
بازم اضافه میکنم..
ولی ۱۴۰۱ عجیب ترین و انتظار نداشتم چنین باشه ترین سال زندگیم بود
@aysan جاش تا همیشه خالیه ترین @hastikhanoom خوب که برگشتیترین، حامیترین @مهسـا دارای ارتباطات وسیع ترین @ili پرسشگر ترین @dinsiora اغلب ح.بهاشو دارم زندگی میکنم ترین/ یه پیادهروی و قهوهمون تو انقلاب نشه؟ ترین @MarMari "از یه گوشه حواسش بهت هست" ترین/ یه عکستو پشت نویسی کن بهم بده، ترین/ نوستالژیک ترین @Chandler. نسبت بهش منم همینطور ترین @برفــــ بزرگ شدنش رو دیدم ترین! @hosam.r در جریان زندگی ترین @Eli. در تکاپو ترین
Partner in crime ترین @Narjess (دوست ترین)
دیالکتیک ترین همراه @prabd.chess
sissy ترین واسه من @زار @f@him تلاشش برای فهمیدن بقیه قابل ستودنیست(تعداد پ.خ هامون >n) @Karenn فهمیده و عاقل ترین~تجربه گرا ترین'
@Gh_jam هزینه هام برای اون شده ترین. @رعـنـا همراه ترین! @Ss_Zahra پیرزن ترین/غرغرو ترین @نگارین و @Karenn چقدر مشتاق دیدارتونم تریییین @uwu کاسه ی صبرش کوچیکترینه/حساسترین @Amin rouhi بدون هیچ اغراقی از برادر بهم نزدیکترینه. @panah مهربون ترینه T^T @mastermind81 حوصله م سررفته ترییییین. @هاینتس مود تریییین/عزیز ترین. @Krypton و @برفــــ دوست داشتنی ترین/کم حرف ترین. @Hecate و @Kallinu تا ابد دخترای منید ترییییین. @A M I N شبا تو آب نمک میخوابه ترین/پسرمی دیگه چیکارت کنم ترین. @MarMari دوست دخترم ترین[لاک زدن]/چقدر نازنین ترینی. @*aysan* جای شما تا ابد تو قلب ماست ترین.
@hadiiso دوست خوب منی ترین. @phoenix_s9 متاسفانه چقدر دوستت دارم ترین/حامی ترین. @اسدالهی شوهرخاله ترییییین[عینک دودی هم بدید بهش] @Lushato سخت باهاش ارتباط میگیرم اما بهترینِ خودشه و نمیشه انکارش کرد ترین! @hosseinhbh تهدید تو خالی میکنه ترین/حواسم بهت هست ترین. @حمیده و @hastikhanoom و @خانم نیازی بهترین وایب رو میدن تریییین : )) @Eli. دغدغه مند ترین. @ایلیا عکاس ترین احتمالا! @ili میفهمم چی میگه ولی باز نمیفهمم ترین. @mahdiar__m مهدیار خودمونی دیگه؟ کم پیدا ترین. @Aynazi و @armin_att خوش سلیقه ترین. @Becoming بهترین ِ بهترینها! @آدنوزین :) عروس ننم میشی ترییییین T^T @sara-s بانمک تریییین/حاوی مقادیر زیادی لپ ترین. @BJ.Alex مهربون تراز یوزرشه ترین : )))) @زمستون خوش برخورد و خوش صدا ترینه. @mahzoun99 و @Orelia لپشونو میخوام بکشم ترین/چرا انقدر خوبید ترین ?-: @Narjess گنگ ترین/سخت کوش ترین شاید.
اگر یادم اومد اضافه میکنم.
درانتها @A§AL آشفته ترین،شکسته ترین و بی حوصله ترین سال.