- نام مرکز سمپاد
- frz 1
- شهر
- idk
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
نهآره
تا حالا شده یکی کاری کنه بی هیچ گناهی احضار شی دفتر؟
تا حالا سر کلاس جیم زدی؟
نهآره
تا حالا شده یکی کاری کنه بی هیچ گناهی احضار شی دفتر؟

نه چون همونطور که گفتم معلما تصور خوبی ازم دارن (یجورایی خودمو خوب نشون میدم تا بهم شک نکنن)نه
تا حالا سر کلاس جیم زدی؟
نهنه چون همونطور که گفتم معلما تصور خوبی ازم دارن (یجورایی خودمو خوب نشون میدم تا بهم شک نکنن)
تا حالا تو حیاط مدرسه یه جنگ قبیله ای رو شروع کردی؟ :)

من نه ولی تو زنگ ورزش دبستان، یکی که تو کنترل اعصاب مشکل داشت پرید رو ناظم، یقشو گرفت گفت : ( فکر کردی چدن زورت زیاده میتونی هرکاری کنی مر**که xDDDDنه
تا حالا توی مسابقات ورزشی با داور درگیر شدی؟
تا حالا سگ پشمالو بغل کردی؟من نه ولی تو زنگ ورزش دبستان، یکی که تو کنترل اعصاب مشکل داشت پرید رو ناظم، یقشو گرفت گفت : ( فکر کردی چدن زورت زیاده میتونی هرکاری کنی مر**که xDDDD
سه تا زنگ ورزش بعدیو محروم بود xD
مرتیکه فحش نیست بنظرم😂🤝من نه ولی تو زنگ ورزش دبستان، یکی که تو کنترل اعصاب مشکل داشت پرید رو ناظم، یقشو گرفت گفت : ( فکر کردی چدن زورت زیاده میتونی هرکاری کنی مر**که xDDDD
سه تا زنگ ورزش بعدیو محروم بود xD

بغل نه ولی روبروش ایستادن چراتا حالا سگ پشمالو بغل کردی؟

نهبغل نه ولی روبروش ایستادن چرا
۴ سالم بود و یکی از دوستای پدرم که یه سگ گنده ی سیاه و پشمالو داشت اومده بود خونمون، برای استقبال که رفتیم تو حیاط سگه اومده سمت من، من ترسیدم و چسبیدم به دیوار، اون دستاشو گذاشت رو دیوار و وایساد (قدش دقیقا مثل من بود) البته اهلی بود، کاریم نداشت خدا رو شکر :)
تا حالا کلمه ای رو که معنی درستشو نمیدونستی جایی بکار بردی که باعث آبروریزی بشه؟

نه ولی بازم تو بچگیم دم یه گربه رو گرفتم کشیدم :/ البته گربهه فهمید بچم کاریم نداشتنه
تا حالا پیشی ها چنگت زدن؟
یاپنه ولی بازم تو بچگیم دم یه گربه رو گرفتم کشیدم :/ البته گربهه فهمید بچم کاریم نداشت
تا حالا رفتی باغ وحش؟
نیاپ
تاحالا رفتی آمازون؟
آرهن
تا حالا تو حال خودت بنودی ی گندی بزنی..؟( ن ک فقط مست.. تو عالم خواب.. بعد عمل و ...)

نهآره
تا حالا تو خیابون حالت بد شده؟
آره خیلینه
تا حالا اقندری تو دریا جلو رفتی که پدر و مادرت داد بزنن تا برگردی؟

دریا نه ولی استخر چراآره خیلی
تا حالا توی دریا در حال غرق شدن بودی که یکی بیاد نجاتت بده؟
آرهدریا نه ولی استخر چرا
تا حالا کسی بخاطر رعایت/عدم رعایت حجاب بهت گیر داده؟

زیر سن قانونیم، کلا هم زیاد عشق ماشین نیستم :/آره
تا حالا ماشین روندی؟
نهزیر سن قانونیم، کلا هم زیاد عشق ماشین نیستم :/
تا حالا تو چت با یکی نوشتی : (نخوندم🗿)؟

نهنه
تا حالا سنتو بیشتر گفتی؟
آرهنه
تا حالا از درخت بالا رفتی؟