یه بار مدیر ناحیه یک اومد توجیه کنه ادغامو (شفیعی اگه میشناسین) گفت ببینین تعداد باهوشا محدوده نباید این قدر مدارس سمپاد زیاد باشه :/تهران ۸ تا فرزانگان داره ۱۰ تا علامه حلی بعد اینجا میان ناحیه یک و با دو ادغام میکنن
این کارا چیه واقعا

ببین یعنی خواهر مادر تبعیض جنسیتین این ....هاببین سالی که من وارد دهم شدم سال تحصیلی ۹۷-۹۸ بود که بهمون گفتن این اتفاق می خواد بیفته و اینا
سال بعدش که ما رفتیم یازدهم دیگه دهم نداشتیم سال ۹۸-۹۹ بود
دیگه ته سال تحصیلی خیلیم زور زدیم بمونیم ناحیه یک گفتن نمیشه
یعنی دیگه خرداد سال ۹۹ کنسل شد ناحیه یک
ما دوازدهم رو رفتیم ناحیه دو امسال از اونجا فارغ التحصیل شدیم
همین اتفاقا واسه ناحیه دو حلی هم افتاد دیگه
یعنی من هیچ کدوم از معلما رو از نزدیک ندیدم امسالخیلیم شیک
شانس آوردیم آنلاین بود دیگهببین یعنی خواهر مادر تبعیض جنسیتین این ....ها
ما رو وقتی از بغل علامه ها جا به جا کردن اوردن خورشید ، حدود سیصد تا دانش آموز رو چپوندن توی یه مدرسه ی کوچولو که مبادا ما با پسرا حرف بزنیم!
اینقدر من با مدیر و همه سر این بحث کردم که نگو
راه نمیشد رفت از بس شلوغ بود! حالا داری به من میگی که دو تا مدرسه رو چپوندن تو همون مثلا "مدرسه"!!؟؟؟
یعنی سعی ای که من بر فحش ندادن به اینا دارم رو اگر میدیدی!!شانس آوردیم آنلاین بود دیگه
ولی آره ما حدودا دیگه ۱۰۰ تا بودیم ما رو بردن ناحیه دو
دیگه اینکه راهنمایی ناحیه یک دهمای تازه واردشو سال ۹۸ فرستاد ناحیه دو هم حساب کنیم سر به فلک می کشه
این خریت اداره بودیعنی سعی ای که من بر فحش ندادن به اینا دارم رو اگر میدیدی!!
لعنت بهشون
سلام هم شهریسلام منم علامه هستم و دوازده ریاضی (قبلش بگم بچه ها من فیک کسی نیستم..) خیلی تعجب کردم این قدر همشهری داشتم ....(^U^)ノ~YO خوشوقتم از اشنایی با همگی

مرسییی اقا من این زمانا نمی دونم چی بگم واقعا .... ولی خیلی خوشحالم \( ̄︶ ̄*\))سلام هم شهری
خوش اومدی![]()
دبیرستان یا راهنمایی؟اینجا هم که نمونه رو برداشتن:/

راهنمایی آزمون ندارهدبیرستان یا راهنمایی؟

شیرینی چی میدی بهمون؟سلاااام. سه ساله نیومدم... قبلشم 7 سال بود نیومده بودم فک کنم . همیشه دوس داشتم کاربر حرفه ای بشم... الان ک اومدم دیدم عه کاربر حرفه ای شدم![]()
طبق چیزایی که فامیل می گه زاغه مهماتهنوز اخباری که نرسیده.
شرف اباد چی داره؟