mitokondry
مرغابی شیطون
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- دامغان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- دانشگاه ایران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
با تعداد ارسال پستستاره چجوری به دست میاد؟؟؟؟؟؟؟
با تعداد ارسال پستستاره چجوری به دست میاد؟؟؟؟؟؟؟
تعداد روزهای فعالیت چیه؟ ینی میزانی که آنلاین بودیم تو سایت یا تعداد روز های گذشته از زمان ثبت نام یا تعداد روزهایی که از زمان ثبت نام آنلاین شدیم؟فرمول محاسبه امتیاز : تعداد ارسال + [۳ضربدر(تعداد روزهای فعالیت به توان ۲)]

ببخشید من چطوری می تونم به انجمن دخترونه دسترسی پیدا کنم؟ ندارمش
باید کاربر فعال بشی
این مال سیستم قبلی بودتعداد روزهای فعالیت چیه؟ ینی میزانی که آنلاین بودیم تو سایت یا تعداد روز های گذشته از زمان ثبت نام یا تعداد روزهایی که از زمان ثبت نام آنلاین شدیم؟![]()
این موارد رو گزارش بدید پاک می کنیم. تاپیک قفل بشه دیگه دسترسی های ادیت برداشته میشه.قابلیت حذف و ویرایش پست های آرشیو شده وجود نداره لطفا درستش کنید.
به هرحال قصد نداریم روی دیسکورد کاری بکنیمبه جاي chatroom
تکمیل دو تا فیلد جنسیت تو پروفایل و افزایش تعداد ارسال های شمارش شدهببخشید من چطوری می تونم به انجمن دخترونه دسترسی پیدا کنم؟ ندارمش
فقط تعداد ارسال هاستاره چجوری به دست میاد؟؟؟؟؟؟؟

مطمئنی؟ چنین موردی من ندیدم.سلام
ی مشکلی
من قبلا می تونستم کسی ک محدود کرده پروفشو تگ کنم یا بلایکم.. الان نمیشه .. ینی نم تونم . هی پیام میاد ک طرف خودشو محدود کرده ، داستان چیه؟
پروفایلش رو محدود کرده و همین طور پ.خ اش روکلا نمیشه به مدیر ها پخ داد؟!
You may not start a conversation with the following recipients: MTHR.
به این آدرس برو : http://www.sampadia.com/forum/archat/mobileچجوری چت باکسو از hide دربیارم؟
برا نام کاربری باید به مدیران کل بگیچطور می شه نام کاربری رو تغییر داد؟
دیگه نمی خوام اسم خودم باشه
و یه سوال دیگه چطور می شه نشان تولید محتوا گرفت؟
وقتی یه پستی چندتا لایک میخوره نوتیف آخریش میاد.چرا نوتیفام ناقص میاد؟!
اولاً مثلاً وقتی ی پستم دهتا لایک میگیره، نوتیف ۵ تاش میاد
و دوماً قبلاً ص نوتیفام کامل بود و قبلیارم میتونستم ببینم، الان فقط مال ۳_۲ روز اخیر هست، چرا؟!
تو این صفحه میتونید ویرایش کنید: http://www.sampadia.com/forum/account/personal-detailsسلام ببخشید من قبلا یه بار اطلاعات پروفایلم رو ویرایش کردم ولی الان هرچقدر میگردم پیداش نمیکنم اون گزینه رو و یادم نمیاد قبلا چه گزینه ای زدم راهنمایی کنید ممنون...![]()