آیا از مدرسه‌تان راضی هستید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع .Moon.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سمپاد را چگونه ارزیابی می کنید؟؟

• رای‌دهندگان
    101
راست می گی قشنگ خارج از شهر یاد یه برنامه کودک افتادم یه خانواده انگلیسی بودن رفته بودن استرالیا بعد می خواستن زمین کشاورزی بخرن بهشون زمین نمی دادن می گفتن معلوم نیست محوطه شهری می خواد کجا باشه .
مسئولین شهر کرد هم احتمالا تو برنامشونه اون بیابونا رو بافت شهری کنن بعد مدرسه شما رو هم بافت شهری کنن بعد اون جا بشه مرکز شهر.:))

راست می گی قشنگ خارج از شهر یاد یه برنامه کودک افتادم یه خانواده انگلیسی بودن رفته بودن استرالیا بعد می خواستن زمین کشاورزی بخرن بهشون زمین نمی دادن می گفتن معلوم نیست محوطه شهری می خواد کجا باشه .
مسئولین شهر کرد هم احتمالا تو برنامشونه اون بیابونا رو بافت شهری کنن بعد مدرسه شما رو هم بافت شهری کنن بعد اون جا بشه مرکز شهر.:))
اره فقط معلوم نیس این برنامه دقیقا کی قراره اجرا شه لامصب:|از زمان خاله ی من همین مدرسه بوده و همین دانشگاه ها و همچنان همین بیابان...:-?

داره همه چی کنکوری میشه دیگه به پژوهش اهمیت نمیدن

من از مدرسمون راضیم اما هیچ جا بی عیب نیس
مثلا مدرسه ما از نظر اتصال به اینترنت (برای سرچ های علمی) و استفاده از تخته هوشمند مشکل داره
و ماژیکامونم خیلی بده

مدرسه ما فقط به دلیل داشتن معاونای جدی و
2و3 معلم خوب با بقیه تفاوت داره
ولی تو مدرسه ما قانون روی کلاس دهمی ها و یازدهمی ها اجرا میشه
دوازدهمی ها انگار تافته جدابافته اند
با تیشرت میان گوشی میارن سر خیلی کلاسا نمیرن دعوا (به معنی واقعی کلمه) میکنن
کسی چیزی بهشون نمیگه
جز 20% که از بچه های انسانی هستن و چند تا از ریاضی که هم با اخلاق هستند و درسشون همه عالیه..

هوشمند نیس ولی خیلی خوبه. فقط از نظر اردو،بچه های مدرسه آلپ از ما بیشتر میرفتن اردو :/

اگه از برخورد معاونا بگذريم واقعاااا عاليه(:
معاوناي ما واقعااااا انگار برده گرفتن:| اول كه از در مدرسه يه اتاقك هست اونجا بايد رد شيم(مثه زندانبانيه:|) پدر يا مادر بخوان بيان دنبالت بايد با كارت ملي بيان كه مبادا دزديده نشيم:| تا حدي خوبه درسته! قبول دارم ولي ما حتي اجازه خنديدن هم بهمون نميدن:| اوندفعه اي معاونمون اومده ميگه دختر كه تو راهرو نميخنده
يا مثلا دو تا از دوستام همو بغل كرده بودن اومده ميگه بغلش نكن:|
خدايا منو گاو كن

اگه از برخورد معاونا بگذريم واقعاااا عاليه(:
معاوناي ما واقعااااا انگار برده گرفتن:| اول كه از در مدرسه يه اتاقك هست اونجا بايد رد شيم(مثه زندانبانيه:|) پدر يا مادر بخوان بيان دنبالت بايد با كارت ملي بيان كه مبادا دزديده نشيم:| تا حدي خوبه درسته! قبول دارم ولي ما حتي اجازه خنديدن هم بهمون نميدن:| اوندفعه اي معاونمون اومده ميگه دختر كه تو راهرو نميخنده
يا مثلا دو تا از دوستام همو بغل كرده بودن اومده ميگه بغلش نكن:|
خدايا منو گاو كن
لامصب مگه زندان آلکاترازه:)):)):))

از نظر علمی عالیه ولی از نظرات دیگه افتضاح

لامصب مگه زندان آلکاترازه:)):)):))

تازه يادم رفت بگم:)) دستگاه گوشي يابم داريم تو مدرسه سر كلاس نشستي يهو با دستگاه گوشي ياب ميريزن تو كلاسا:)):)) من يه بار شلوارم دكمه فلزي داشت بعد دستگاه رو گرفتن واسه من وقتي رسيد سر دكمه بوق زد نزديك بود از پنجره پرتم كنن بيرون:|

تازه يادم رفت بگم:)) دستگاه گوشي يابم داريم تو مدرسه سر كلاس نشستي يهو با دستگاه گوشي ياب ميريزن تو كلاسا:)):)) من يه بار شلوارم دكمه فلزي داشت بعد دستگاه رو گرفتن واسه من وقتي رسيد سر دكمه بوق زد نزديك بود از پنجره پرتم كنن بيرون:|
شوخی میکنی دیگه؟!اخه یه لحظه ترسیدم:((:((:((

تا پارسال که اگه یه هفته هم مدرسه نمی رفتیم نمی فهمیدن ولی امسال ما از مدرسه فرار کردیم، منو دوتا دیگه از بچه ها
مدیر (خودش دبیر دفاعیه) فهمید گفت نمره ترم دفاعیتونو 10 میدم خدا رو شکر یادش رفت.

لعنتييي كدوم مدرسه ايد شما؟؟:| ما امسال ٤ نفر از بچه ها از كلاس جيم زدن رفتن تو نمازخونه قايم شدن معاونمون فك كرد فرار كردن، بعد غش كرد:|:)) با اب قند به هوشش اورديم:))

به نام خدا، خیر
اصلا مدرسه ما فقط وقت تلف کنیه
به جز دو سه تا درس که دبیراشون واقعا خوبن بقیه زنگا وتقعا عمر ادمو هدر میکنه. همه ترجیح میدن تو خونه شون درس بخونن تا اینکه بیان تو مدرسه سر کلاس بشینن
مثلا من شنیدم مدرسه هایی تو تهران هس مثل ابوریحان که بچه ها تا 4 5 بعد از ظهر تو مدرسه میمونن خیلیم خوب نتیجه میگیرن واقعا تضمین میکنن و قبولیم میدن. ولی اگه همچین کاری مدرسه ما بکنه مثلا بگه تا 5 بعد از ظهر با دبیراتون بمونین کار کنین قول کیدک تعداد قبولیا نصف میشه
والسلام!

Back
بالا