- نام مرکز سمپاد
- چهارراه لشگر
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
ای جان
ولی جدی بچهها بیاید من ببینمتون
دیگه از این فرصتا پیش نمیاد برام
اوه چه خفن ))
منم شاید اومدم البته!
ای جان
ولی جدی بچهها بیاید من ببینمتون
دیگه از این فرصتا پیش نمیاد برام
من میام یه سر ببینمت ^^امروز هرکی بیکاره پاشه بیاد کافه خیال. نه میتینگه نه چیزی، صرفا من حوصلم سررفته. ((:
09192272294 زنگ بزنید
آخرش خیلی خوش گذشت خیلی خندیدیم من که روده بر شدم دم همگی گرمممممممممم )))))چیه تو تابستون می رید دورهمی و میتینگ اصن حال نمی ده گرمه ://
صبر کنید پاییز برید من باشم
ما رفتیم خوب شد ؟ : )))))))))آخرش خیلی خوش گذشت خیلی خندیدیم من که روده بر شدم دم همگی گرمممممممممم )))))
مخصوصا بهترین کافه مَن قرن که گوشی ارسلانو گرفته بود لایو میگرفت کافشو تبلیغ میکرد
@AraSh.HaShemi
پ.ن: یعنی مدیونی فک کنی میخواستم دلتونو بسوزونم ،صرفا میخواستم تو شادیامون شریک باشید
نه بابا چرت میگن )))) #شوخیما رفتیم خوب شد ؟ : )))))))))
نه بابا @MTHR هم مونده بود ،بعدش که اون رفت خوب شد #شوخیما رفتیم خوب شد ؟ : )))))))))
شما هنوز نمی دونی خوش گذشتن چیهآخرش خیلی خوش گذشت خیلی خندیدیم من که روده بر شدم دم همگی گرمممممممممم )))))
مخصوصا بهترین کافه مَن قرن که گوشی ارسلانو گرفته بود لایو میگرفت کافشو تبلیغ میکرد
@AraSh.HaShemi
پ.ن: یعنی مدیونی فک کنی میخواستم دلتونو بسوزونم ،صرفا میخواستم تو شادیامون شریک باشید
فک کنم تحت تایر اوضاع اقتصادی مملکت بودهاین سری نمیدونم چرا هیشکی میل سفارش نداشت
هدفشون دیدار شما بود که میسر شد نه استفاده از خوشمزه های کافه خیال (خیر نبینی ایلیا )این سری نمیدونم چرا هیشکی میل سفارش نداشت
عااا، هیچوقت سعادت نداشتم. :(یکی دو نفرم بیان منو ببینن حله
یه وقتی بذارین که ما باشیم.عاقا خب حالا که خبر دار شدید (همه ) که محمد از پایان نامه اش دفاع کرد و ....
میگم یه دورهمی بذاریم شیرینی بده
[ @MTHR اونجوری که بهتر بود!!! n * چیمنی > ۱ * اردک آبی ]
زین رو پاشید بیاید برنامه یه دورهمی رو ترتیب بدیم
بعد محرمیه وقتی بذارین که ما باشیم.
یه تعطیلی توی مهر چه طوره؟
بعد دهه ی محرم خوب نیست؟بعد محرم