- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
چه جوری کارامونو درست برنامه ریزی و هماهنگ کنیم؟
عاقا من يه كلاسور دارم طرح پنگوئنه تقريبا منو با اون ميشناسن ديگهطرح کلاسور و دفتراینارو که مسخره نمیکنند؟
مثلا معدل خوب که جزو پنج نفر اول باشه،چنده؟
اقا کفش نو واقعا خیلی ضایعست؟![]()
خطر سوژه شدن هست ولي كار خودتو بكن
اخه منم یه جغد زرد دارم خیلی قشنگه حیفه استفاده نشهعاقا من يه كلاسور دارم طرح پنگوئنه تقريبا منو با اون ميشناسن ديگهخطر سوژه شدن هست ولي كار خودتو بكن
يكي ديگه هم دارم فيله،اون استاد هم تيكه انداخته بهم حتي![]()

دیکته ک نمیگه ((: مهندسیارو نمیدونم چجوریه ولی برا ما گروه جزوه نویسی هست. لازم نیست هر نفر جدا جدا برای خودش جزوه بنویسهستادا در حالت میانگینشون خیلی تند تند جزوه میگن؟یعنی اصلا براشون مهم هست دانشجو داره مینویسه یا نه همینطوری تند تند میگن میرن؟

من شخصا تاحالا ویس نگرفتم ندیدمم کسی ویس گوش بده تو خوابگاه مثلاضبط کردن صدای استاد چقدر نیازه؟مثلا من حس میکنم اگه وویس بگیرم گوش نمیدم …ولی خیلیا میگن باید گرفت،چه کرد؟
ببین کاملا بستگی به درسش داره بعضی از درسا میطلبه یکم صبر کنن واینا .اخه منم یه جغد زرد دارم خیلی قشنگه حیفه استفاده نشه
استادا در حالت میانگینشون خیلی تند تند جزوه میگن؟یعنی اصلا براشون مهم هست دانشجو داره مینویسه یا نه همینطوری تند تند میگن میرن؟

خیلی مفیده من تقریبا همه ویسارو سر درس فیزیو گوش دادم البته بستگی به درسُ واستادش دارهضبط کردن صدای استاد چقدر نیازه؟مثلا من حس میکنم اگه وویس بگیرم گوش نمیدم …ولی خیلیا میگن باید گرفت،چه کرد؟

هوم بستگی به واحد و درس هات و خودت داره !من هنوز جزئی ترین مسائلو هم نمیدونم: آه
مثلا اینکه کیفمون خیلی سنگین قراره بشه؟کیف متناسب با سنگینی برداریم یا متوسط؟![]()
پیشنهاد من اینه که سعی کن یک حداقل برای خودت در نظر بگیری و یک حداکثر! (این حداقل و حداکثر باید واقعا حداقل و حداکثر باشن!)چه جوری کارامونو درست برنامه ریزی و هماهنگ کنیم؟
ضبط کردن صدای استاد چقدر نیازه؟مثلا من حس میکنم اگه وویس بگیرم گوش نمیدم …ولی خیلیا میگن باید گرفت،چه کرد؟
کلی تاثیر داره منتها به قول دوستمون که گفت بیشتر اوقات شنیده نمیشه ! اما شخصا خیلی کمکم میکرد اگر گوش میدادم! ^_^
قطعا این سوال بستگی به خودتون و خوابگاهتون داره!یک سوال دیگهه،تو خوابگاه میشه هر روز درس خوند؟
بله میشهیک سوال دیگهه،تو خوابگاه میشه هر روز درس خوند؟

من دارم ثبت نام نمی کنم ولی یادمه خودم اون موقع یه کپی برابر اصل اول از مدارک گرفتم بعد اصلشو دادمیک سوال از اونایی که دارن ثبت نام میکنن ! زمانی که میخوایم بریم پیشخوان باید اصل مدارکو برای دانشگاه بفرستیم یا کپیشو ؟ مدارک منظور همون دیپلم و پیش دانشگاهیه
Take it easyاز کتابای دبیرستان و تستو اینا برای درسای پایه میشه استفاده کرد؟یعنی ببریم با خودمون یا نه؟:د

رشتت چیه؟ فک نکنم کاربردی داشته باشه . حدقل تو علوم پزشکی ک لازم نمیشهاز کتابای دبیرستان و تستو اینا برای درسای پایه میشه استفاده کرد؟یعنی ببریم با خودمون یا نه؟:د
ژنتیک،مرسیرشتت چیه؟ فک نکنم کاربردی داشته باشه . حدقل تو علوم پزشکی ک لازم نمیشه

لپ تاپ برای دیدن فیلم و سریال در تمامی ترم ها به شدت ضروریهبرای رشته ی پزشکی لپ تاپ واسه ترم اول لازم میشه؟

نه لازم نمیشه اونطوری،ولی یه فلش و otg لازمه برا دیدن فیلم های آناتومی تو گوشیبرای رشته ی پزشکی لپ تاپ واسه ترم اول لازم میشه؟