عاقا منم زنبیل میذارم....
بعدش میام اساسی تصوراتم رو نسبت به هر چهارتایی تون بیان میکنم...
باشد که رستگار شوید...

@hanita.ard :
ریزه میزه ای مثل خودم

...شیـــطــون...هم درونگرا و هم برونگرا...دختر مقاومی هستی و با مشکلاتت مقابله میکنی...بچه های کوچیک رو به شدت دوست داری...یه مامان پایه و منظم و با برنامه میشی واسه بچه هات...منطقی هستی...شوخ و خوش خنده...امان از روزی که بیوفتی رو دور خنده!

...لجباز...آروم...تو جمع دوستانه آتیش میسوزونی ولی تو جمع های رسمی،کمی تا اندکی خجالتی به نظر میرسی...هیجانت خیلی بالاعه...مدیریت و برنامه ریزی خوبی داری به شرطی که بهشون عمل کنی...عشق لباسای پسرونه...دوستدار رپ...عشق نوتلا...دلت میخواد کاملا مستقل زندگی کنی...خنده هات جذاب تر از بغض هاته...قل خودم میمونی همیشه...دوست خیلی خوبی هم هستی...
امیدوارم همیشه موندنی باشی و دوستم بمونی...
:)
@Sahel.B :
شیطون...شوخ...خوش خنده...90% برونگرایی...اهل آشپزی و از این حرفا

...به شدت کرموک(به قول خودت!

)...پایه ی کارای هیجانی...بعضی وقتا احساساتی...لپ گلی خودمی

...اهل خوش گذرونی...درس خونی ولی خیلی با کسی در مورد برنامه درس خوندنت حرف نمیزنی...دوستای زیاد داری...نمیدونم چرا با بچه های تازه وارد سایت،اینقدر صمیمی میشی!

...وقتی هیجانی میشی،ولوم صدات میره بالا و با هیجان و تند تند حرف میزنی؛ولی طرف مقابلت هیچی نمیفهمه!

...عاشق مسخره بازی هاتم...گولاخ خودم^ـــ^...دوست خوبی هستی...
@Orelia :
به شدت مهربون و احساساتی...پایه ی حرف زدن...راهنمای خوب...بعضی وقتا مردم آزار(وی با گوشه ی چشم،به پروف
@ali_helli اشاره میکند!

)...منطقی رفتار میکنی و بزرگتر از سنت...از بهترین مشوق های منی واسه هرکاری که به نظرت درست باشه...عاشق کیک شکلاتی(امیدوارم بالاخره بتونم بیام تهران و باهم بریم کیک شکلاتی بخوریم

)...یه دختر منظم که بعضی وقتا با بی نظمی برخورد فیزیکی میکنه!(اشاره به حرف زدنمون تو دیسکورد

...قرار بود زودتر از اینا بیام متصورت بشم ولی جبر روزگار افاقه نکرد گویا!

...شما به بزرگیت ببخش!

... به شدت اهل کتاب خوندن و مطالعه...وقتی بزرگ بشه،از این مامان بزرگای عینکی میشه که کلــی تجربه دارن و آدم از هم صحبتی باهاشون هیچ وقت سیر نمیشه ^ــ^.... خوش خنده...خنده جذابت میکنه!

...دوست خوبی هم هستی...
@(:TABASSOM:) :
یه دختر رنگی...فوق العاده شیطون...چشم ابرو مشکی جذاب ^ــ^...پایه ی دیوونه بازی...بعضی وقتا خیلی دپرس میشه،که اون لحظه،منم دپرس میشم

...عااااشق خر سفید چش سبز...باباشو خیلی دوست داره(اشاره به یکی از ح.ب هاش)...وقتی ناراحته،کم حرف میشه...عاشق اینه که ملت حس کنن عاشق دلشکسته است(بیشتر ح.ب هاش

)...دوستاشو دوست داره...با همه صمیمی رفتار میکنه و محترمانه...توانایی اینو داره که تو اوج ناراحتی،حسابی بخندوندت...یا حتی برعکس،حسابی پای حرفای دلت بشینه...حتی به نظرم میتونه چا به پات گریه هم کنه

...یه بار بدون اینکه به کسی خبر بده،از سایت رفت!

...نکن از این کارا!

...ملت نگرانت میشن!

دوست خوبی هم هستی...
دوست خوبی بمون همیشه...