عجیب‌ترین کادو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع miena.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چند روز پیش از خاله ام یک برج ایفل چوبی گرفتم که قدش از خودم بلند تر بود:):x
پ.ن:خودم ۱۷۲میباشم:-"

یه پستونک و شیشه شیر برای ولنتاین گرفتم
یه جعبه که توش شیش تا سوسک مرده بنفش ابی رنگ شده بودنم برای ولنتاین گرفتم :|:|

ی روز با اکسم نشسته بودیم ی تیکه چوبو گرفت شکلش داد داد نگه دارم:/ ی بارم برام عناصر جدول تناوبیو نوشت بهم داد نگه دارم

بیا در مورد کادو ولنتاینت توضیح بده:D
@*Reihan*

خودم یکی از کتابای بچگیمو هدیه دادم چون خیلیی حس خوبی میده

یکی از دوستای ترکمن بابام بهم کلاه ترکمنی کادو داد اونم تو روز زن:| تازه کلاهشم کوچیک‌بود:|

بیا در مورد کادو ولنتاینت توضیح بده:D
@*Reihan*
جانیم قابل گفتن نیس اصن در وصف نمیگنجه!! :))
ولی خب چشم میگم...

بنده روز ولنتاین 2015 از جناب ایشون در پاکتی بسیار ارزشمند با تزیینات مجلسی!،یک عدد چوب کبریت هدیه گرفتم :D

+بااینکه جهت مزاح بود این کار ولی هنوزم نگهش داشتم و واقعا ذوق میکنم وقتی نگاش میکنم ❤️

آخرین ویرایش:
یه انگشتری که مال کوچولو ها بود گرفتم پارسال که روش ی فرشته داره ک اگه دستت کنی آرزو کنی و منتظر بمونی براورده میشه
با خودم بردمش سر جلسه کنکور ولی خراب بود:/

تو کلاس اول برام تولد گرفتن همه برام سک سک اوردن

کلا تا دوازده سالگیم تنها کادویی که فامیل برام میاوردن پول بود.پولایی که معلوم نشد چی شدن و کجا رفتن😂

والا من کل زندگیم داستان داشتم سر این قضیه..
ی بار پس خالم تو پوست چیپسی ک خورده بود کلی کاغذ خورد کرده بود بعد ی 300 تومن پول توش گذاشته بود چسب زده بود آورده بود.. سرکارم گذاشته بود ی ملتی رو.. هی کاغذ بریز بیرون هی بریز بیرون

شرت.. ی بار کادو شرت گرفتم با ی تیشرت ستش... جرئت نکردم شرتو از تو جعبه در بیارم.. تا یکی میرفت سمت کادو ها سکته میکردم

فعلا همسنا یادمه.. تا باز بعدا بیام بگم

خب راستش هیچ وقت انتظار نداشتم پرستار بچه های همسایه امون از هلند واسم شکلات بیاره🚶‍♀️

به منی که کادو ندادن😐😐🗿

Back
بالا