سوالات و مشکلات تحصیلی

سلام....یازدهم تجربی ام
امتحانای ترمم یه ماه طول کشیدن و من با وجود گذشت یه هفته هنوز خیلی خسته ام....اصلا نمیتونم بخونم..از کتاب فراری شدم...در عین حال باید نیم سال دومو خیلی جدی تر بخونم...ولی خیلی بی اراده شدم...تازه خراب کردن دوتا از امتحانا باعث شد کلی معدلم بیاد پایین وخیلی خورد تو ذوقم...جمعه هم قلم چی هستش و چیزی نخوندم
خیلی هم استرس دارم و نتونستنم کمش کنم
بچه‌ها وقتی بی اراده میشین چیکار می کنین؟؟

ساعت مطالعتون رو تا یک ساعت یا یک ساعت و نیم پایین بیارید برای مدت یک یا دو هفته،و اون زمان رو سعی کنید استراحت کنید.
به امتحانات نوبت اول هم فکر نکنید،تاثیری تو کنکور شما ندارند و اگرهم امتحانی رو خراب کردید تقصیر شما نبوده معمولا زمانی که به صورت بقچه‌ای درس بخونید به خاطر خسته شدن پیش میاد، سعی کنید چندمدت کوتاه به خودتون کمتر فشار بیارید و این رو بدونید هیچ چیزی رو از دست ندید که بخواهید به خاطر ناامید بشید و بی اراده،هنوز فرصت بسیار بسیار بسیار زیادی رو دارید تا به هدفتون برسید
این کمکاری این چند هفته رو هم میتونید به سادگی در عیدماه جبران کنید

امتحانات نوبت 1 نهم مهمه یا ن ؟تو کنکور که تاثیر نداره؟

سلام ;;)
من یه سوالیه ذهنمو درگیر کرده که ایا با کنکور تجربی میشه توی دانشگاه رشته حقوق خوند؟
فکر کنم "فقه و حقوق" بشه . نه حقوق .
حقوق هم توی آزاد بدون کنکور میشه ، با کنکور رو نمیدونم

سلام
یه سوال میپرسم که البته ربطی به اینجا نداره:/
ازمون هدایت تحصیلی شروع شده احیانا؟
کسی خبری نداره؟:/

برای افزایش سرعت تست زنی تو آموزنا چیکار کنم:|

برای افزایش سرعت تست زنی تو آموزنا چیکار کنم:|
تست بزن تو خونه! برای همه درسا، استثنا در نظر نگیر اصلاً.
مباحثی که بلدی رو رد نکن. همشون رو کار کن.

تست بزن تو خونه! برای همه درسا، استثنا در نظر نگیر اصلاً.
مباحثی که بلدی رو رد نکن. همشون رو کار کن.
فک نمیکنم به اون مقداری که نیازه سرعتمو بیاره بالا

تاثیز نداره ولی توزندگیت ثبت میشه که

معلوم زود بخون زود فکر کن جواب بده

من از ۱۰ شب به بعد خیلی خوابم میگیره و هیچی نمی تونم بخونم چه گلی به سرم بزنم؟:|

ساعت درسی توپیدا کن به شخصه بعد از ساعت ۱۰ شب تا ۶ صبح ساعت درسمه:/
تو هم یه ساعت طلایی باید داشته باشی:/
اون ساعت بهترین نتیجه رو میگیری
بهت پیشنهاد میکنم ۱۰ بخوابی و صبح زودتر پاشی شاید صبح بهتر باشی:)
من از ۱۰ شب به بعد خیلی خوابم میگیره و هیچی نمی تونم بخونم چه گلی به سرم بزنم؟:|

منم پارسال این شکلی بودم استرسمم فقط به خاطر گوشیم بود کلا دیگه ازش استفاده نمیکردم شاید هفته ای نیم ساعت
گوشیتو بده دست اولیا:/ و به زندگیت ادامه بده:/ شاید تو کنار نیای باهاش ویا برات سخت باشه ولی برای من جواب داده
سلام چند وقتی هست که خیلی درس نخون شدم... و هر وقتم میخوام شروع کنم درس خوندن چنان استرسی میگیرم که نمیتونم بشینم پاش... مخصوصا واسه یه سری درسای خاص و اگه امتحانم باشه که دیگه بدتر میشه اصلا جوریه که هرچی شرایط بحرانی تر باشه بیشتر نمیخونم! وقتی میگم نمیخونم یعنی واقعا ساعات مطالعم صفر هست اکثر روزا.... لازم به ذکرِ که به فضای مجازی مثل تلگرامو اینستاگرامم خیلی وابستم و بیشتر وقتمو پای اینا میگذرونم... ولی چند وقته شروع کردم درس بخونم و با خودم گفتم شاید اگه فضای مجازیو محدود کنم و بشینم پای درس بعد یه مدت این استرسا کم شه... ولی همچنان این مشکل ادامه داره خواستم از شما کمک بگیرم به نظرتون با گذشت زمان با همین روشی که پیش گرفتم مشکلم حل میشه؟ و اینکه شما چه راه هایی پیشنهاد میکنید واسه حلش؟

اگه یه ازمون غیبت کنیم چی میشه؟!! منظورم اینه که رو میانگین تراز تاثیر نداره که؟

آخرین ویرایش:
Back
بالا