- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - ریاضی فیزیک
یه سوال برام پیش اومده
مهندسی دریا چه جور رشته ایه؟
یه سوال برام پیش اومده
مهندسی دریا چه جور رشته ایه؟

اپلای کردن چرا باید سخت بشه؟ :دبه نقل از Tinα :سلام
من به خاطر اینکه سهمیه ی المپیاد دارم هنوز انتخاب رشته اصلیمو انجام ندادم و بین شریف رفتن و تهران رفتن موندم
شریف احتمال زیاد از عمران به بعد قبول میشم ولی تهران همه رو قبول میشم
ترجیح خودم روی رشته هایی مثل برق یا کامپیوتره یعنی عمران رو دوست ندارم ولی از طرفی اصلا دلم نمیخواد بمونم ...
اگر برم دانشگاه تهران اپلای کردن چقدر سخت میشه ؟
+خب به این نتیجه رسیدم برم تهران بهتره چون آدم با رشته اش زندگی میکنه نه با دانشگاهش ...

والا من بعد 2 سال که دانشگاه رفتم هنوز دو دلم...سلام
می دونم زوده ولی خب D :
برای انتخاب رشته باید به علاقه توجه کنیم.حالا اگه کسی تو 18 سال نتونسته باشه و تلاشی هم نکرده باشه که زیاد خودش و علایقش رو بشناسه چیکار کنه؟
برای انتخاب رشته چطور تحقیق کنیم؟چقدر مطالبی که درباره ی رشته ها تو اینترنت می بینیم واقعیته؟در کل چطور بفهمیم به چی علاقه داریم؟![]()
سلام.سلام
می دونم زوده ولی خب D :
برای انتخاب رشته باید به علاقه توجه کنیم.حالا اگه کسی تو 18 سال نتونسته باشه و تلاشی هم نکرده باشه که زیاد خودش و علایقش رو بشناسه چیکار کنه؟
برای انتخاب رشته چطور تحقیق کنیم؟چقدر مطالبی که درباره ی رشته ها تو اینترنت می بینیم واقعیته؟در کل چطور بفهمیم به چی علاقه داریم؟![]()

خب بله مثلا می دونم یه سری درس هارو دوست ندارم و طبق اون ها یک سری رشته هارو حذف کردم ولی حتی دروسی که دوست دارم هم ثابت نبودن(بیشتر می ترسم به علت عملکردم توی یک بازه ی زمانی در یک درس خاص یه علاقه مقطعی پیدا کرده باشم و خب فکر نکنم این علاقه چیز خوبی باشه!)البته اینکه میگین هیچ شناختی از خودتون ندارید هم من درک نمیکنم. مثلا احتمال زیاد بین گسسته و خازن قطعا یه تفاوتهایی قائل هستید![]()
سلام
می دونم زوده ولی خب D :
سلام
می دونم زوده ولی خب D :

اولا که اصلا زود نیستو اینو بهت بگم که هر چی نزدیکتر به انتخاب رشته بشی و جوابا هم بیاد شک و دودلیت بیشتر از قبل میشه و باتوجه به رتبت گیج هم میشی!سلام
می دونم زوده ولی خب D :

) ک از اون تو صنایع استفاده می شه می تونم توش خوب و اوکی باشم ، کلا حس می کنم بیشتر ب درد صنایع می خورم ولی زیاد حال نمی کنم باهاش الآن چیو باید اصل گرفت؟ 

خفنخیلی ببخشیدا ولی بعضیا هستن که فقط باید ×××ـــشون کرد
عاقا خانم محترم تویی که هیچی حالیت نیست چرا میای نظر میدی ؟! خب بخون اول یاد بگیر بعد تحقیق کن بعدش اونوخ اگه قابل بودی نظر بده نه که مث خر سرتو بندازی زیر بیای تو تاپیک بپاچی برــــی....
داداچ شوما مثله اینکه اصلا قوانین رو مطالعه نکردی و دنبال بحثی؛خیلی ببخشیدا ولی بعضیا هستن که فقط باید ×××ـــشون کرد
عاقا خانم محترم تویی که هیچی حالیت نیست چرا میای نظر میدی ؟! خب بخون اول یاد بگیر بعد تحقیق کن بعدش اونوخ اگه قابل بودی نظر بده نه که مث خر سرتو بندازی زیر بیای تو تاپیک بپاچی برــــی....
كسي ميتونه بياد رشته كامپيوتر و فرق بين شاخه هاشو بگه
مثلا نرم افزار ،علوم كامپيوتر، سخت افزار، اي تي و..
ممنون ميشم^__^