پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پیشنهادهای مربوط به مسائل فنی

اول‍اً من چهارتا چرخ‌دنده داشتم قبل‍اً. -___- ((: ثانیاً راست می‌گه ((: معیارو بذارید فرشید باشه ((: حداقل تَه داره اون‌طوری.

آقا یک پیشنهادی هم داشتم در همین راستا ! تا جایی که یادمه اون فرمولی که اون زمانا نوشته شد بر حسب تعداد ارسال و مدت زمان حضور بود ! :دی
بیاین یه جایی ، یک جوری تاثیر ایجاد موضوع رو هم لحاظ کنین ! حتی بیشتر از اون قبلی ها باشه ! شاید ملت تشویق بشن به این بهونه و تولید محتوا و تاپیک جدید توی سایت بکنن ! :دی

+ فقط یک سوال ! این لنگر انداخته پیشنهاد کی بوده ؟ :| :))))

× ستاد مبارزه با کاربر لنگر انداخته!!! :))

من باز اومدم پیشنهاد بدم!!! آقا این درجه کاربریا ستارن بعد یهو چرخ دنده و لنگر بشن خیل تو ذوق میزنه (خصوصن لنگره :-") لاقل خورشید بشه درجه بعدی حالا اسمش همون لنگر انداخته در سواحل سمپادیا بعد خورشیدشم آواتار مستر نیما در ابعاد ذره بینی، تازه خیلی مفهوم دار میشه اینجوری: " آفتاب گیری در سواحل سمپادیا"
درجه کاربری بعدیم "کاربر کنگر خورده"
# آقا با جنبه باشینا، من قصد توهین ندارم!

× ب دلیل علاقه مندی شدید دوستان ب درجه کاربری جناب جی سی دی عاقلانه ترین راه اینه:

به نقل از امین :
میشه به جای فسیل از شکل‌های حرف f هم استفاده کرد.

f ایهام داره: 1.فسیل 2.فرشید ک اون فسیل(1) با درجه کاربری "کاربر فسیل شده" ایهام تناسب ایجاد می کنه! :-"

به نقل از نــيما :
بیاین یه جایی ، یک جوری تاثیر ایجاد موضوع رو هم لحاظ کنین ! حتی بیشتر از اون قبلی ها باشه ! شاید ملت تشویق بشن به این بهونه و تولید محتوا و تاپیک جدید توی سایت بکنن !
تولید محتوایی ک بعدش همکاری بقیه و گسترش تاپیک نباشه ک ب درد نمیخوره همین الانم کلی تاپیک یک جور و خاک خورده داریم!
مثلا ی فرد محترمی ی موضوعی براش ی موضوعی جالب بوده ب مدیرم گفتن خوششون اومده تاپیک زدن در حالی ک صفحه های بعدترش مشابه همون تاپیک خاک خورده! کلن همون تاپیکا قبلیو رونق بدیم! :دی فک کن همه جا ن اینو گفتم! :دی

با اینم خیلی موافقم!

دلیلی داره ظرفیت صندوق من بدون اضافه شدن درجه کاربری شده 5000 تا؟ :-"
حالا نرید باز کمش کنید :| :))

به نقل از Mohad :
× ب دلیل علاقه مندی شدید دوستان ب درجه کاربری جناب جی سی دی عاقلانه ترین راه اینه:

f ایهام داره: 1.فسیل 2.فرشید ک اون فسیل(1) با درجه کاربری "کاربر فسیل شده" ایهام تناسب ایجاد می کنه! :-"

حرف f بیش از اینها ایهام داره.

به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :
دلیلی داره ظرفیت صندوق من بدون اضافه شدن درجه کاربری شده 5000 تا؟ :-"
حالا نرید باز کمش کنید :| :))
هوم گروه کاربری کنکور 94 ظرفیت پیغام خصوصيش 5000تا شده :-"

به نقل از نــيما :
بیاین یه جایی ، یک جوری تاثیر ایجاد موضوع رو هم لحاظ کنین ! حتی بیشتر از اون قبلی ها باشه ! شاید ملت تشویق بشن به این بهونه و تولید محتوا و تاپیک جدید توی سایت بکنن ! :دی
تشویق شن تولید محتوا و تاپیک کنن؟! مگه محتوا فقط تاپیکه و پستهای تاپیکها نـیستن؟! + همینطوریش کم اسپم میدیم تو این سایت؛ با اینکار دگ اسپمرها از پست زدن به تاپیک زدن های قارچ گونه روی میارن و تو خود حدیث مفصل بخوان .. !! :| :D :-"

با هر سیستمی که کار کنید باز هم یه نوع ناعدالتی تهش باید دیده شه :‌-L
الان مازیار که ده روز از من کمتر فعالیت داره چرا باید چهارچرخه شه؟! :-همون‌کولی‌بازی

با هر سیستمی که کار میکنید امین نباید 5چرخه بشه فقط :-L

#اسپم_عم_خودتی :-"

کلا امتیاز رسیدن به درجه ها تغییر کرده یه بار جایی غیر از حرف بزن پست بدین درجه هاتون آپديت ميشه... :-"

به نقل از امین :
با هر سیستمی که کار کنید باز هم یه نوع ناعدالتی تهش باید دیده شه :‌-L
الان مازیار که ده روز از من کمتر فعالیت داره چرا باید چهارچرخه شه؟! :-همون‌کولی‌بازی

امین جان جیگرم :-"

شما نصف بیشتر پست هات تو ح.ب میباشد :-" که این نتیجه میده شمارش نمیشه :-" و در نتیجه من که ماکسیمم ۳۰--۴۰ تا ح.ب دارم (که ۲۰-۳۰ تاشم لابد پاک شده :)) بعد برگشته بعد دوباره پاک شده :-" )

=> من ۴ چرخم تو سه چرخه :-" مثل ماشین ابیه تو مستر بین بود همش چپ می کرد :-"

reliant_regal_4AN_PakWheels_com_.jpg

#بترکین :)) من چرا چرخ دنده هام روز به روز کمتر میشه جا بیشتر ؟ :(( من تازه به ظرفیت پ.خ هام عادت کرده بودم :-<

مازیار من 1300 تا پست غیر ح.ب‌ای دارم، تو هم 1800 تا، یعنی اختلاف ما 500 پست غیر ح.ب‌ای ه.
بعد از اون طرف هم فرمول چی میگه؟ میگه پست + [3*(تایم فعالیت^2)]
یعنی تایم فعالیت داره سه‌ایکس‌دو اعمال می‌شه، در حالی که پست داره ایکس اعمال می‌شه؛ در نتیجه منی که ده روز که مطابق هست با 240 ساعت بیشتر فعالیت دارم، نمی‌شه یعنی ممکن نیست، منطقی نیست که یک عدد چرخ ناقابل ازت کمتر داشته باشم. :-حرص‌خوردن

+ کامران /m\

اینم از مازیار:

Schwinn-Ridge-Al-Mens-Bicycle_20090621487.jpg

+ پایینی: ارزش معنوی خواهر من، ارزش معنوی!

هرکی ندونه چه خبره، فکر می‌کنه مثلا با چرخ‌دنده و لنگر و اینا پایه حقوق تعیین می‌شه. :-"

+ انقدر هم اسپم ندین. دهع.

به نقل از Mahsa M :
هوم گروه کاربری کنکور 94 ظرفیت پیغام خصوصيش 5000تا شده :-"
یعنی اگه این "کنکوری 94" بره ظرفیت کم میشه؟ :-<
نکنید اینکارو با ماها. شیمی حسابی اذیتمون کرد. شما نکنید :-<

احساس کردم در برابر هر تغییری مقاومت می کنیم.
ما که نیستیم،ولی لنگر انداخته،به همه ی کاربرای قدیمی اینجا نمیاد،کاش یکم بهترش می کردین. یه واژه ی مناسب تر به کار می بردین.

چرا فرمول محاسبه از تو این پست برداشته شد؟ : دی

این بانگ مدت نداشته باشه بهتر نیست بمونه زیر پست هی ؟ مث امضاهای سابق .

به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :
یعنی اگه این "کنکوری 94" بره ظرفیت کم میشه؟ :-<
نکنید اینکارو با ماها. شیمی حسابی اذیتمون کرد. شما نکنید :-<
نه پشتیبانی کنکور هم 5000 تاس :-"
و اگه پشتیبانی نباشهبا توجه به درجه کاربری اینطوري ميشه :
کاربر جدید 500 تا
تا نیمه حرفه ای 2000 تا
تا خاک خورده 4000 تا
لنگر انداخته ها 5000 تا

فرمول محاسبه درجات، یک جاهایی باگ داره و عدد محاسبه شده دستی ما با امتیاز فرد ناهماهنگ به نظر میرسه. برای همین برداشتم تا بریم بررسی کنیم ببینیم مشکل اصلی چیه.

Back
بالا