بانگ‌های جدید

سلام
میشه لطفا هر وقت که وقت کردی خودت یا هر کسی که مسئولش هست اسپم های توی این تاپیک مهاجرت میکنید یا نه؟ چرا؟ رو پاک کنید؟
مثلا این استاد ترکیه یا هر کسی که محتواش خارج چارچوب هست یا برای خنده و ایناس
خودت اسپم رو بهتر از من شناسایی میکنی
دستت درد نکنه و خسته نباشی
ArmKarimi
ArmKarimi
اسپمه خب
تاپیک برای اینه نظر خودتون رو بگید که اینکه یه جایی رو به کسی پیشنهاد کنی یا جواب اون فرد پیشنهاد دهنده رو بدی یا یه سایتی رو تبلیغ کنی جاش نیست
Mojo
Mojo
ولی تازه امده و گناه داشت :‌(
ArmKarimi
ArmKarimi
و به خاطر سیاسی بودن هم نیستا.
وگرنه هممون میخوایم فرار کنیم از ایران و این داستانا. ولی جاش اونجا نیست
قربون ادم چیز فهم
D3runk3n
D3runk3n
تو این ساختار فعلی چیزی که سیاست گذار ها به وفور بهش اشاره میکنن تعارض منافعه ، مقالاتی هم در مورد بعضیاش نوشته شده خیلیاش هم حتی مستند نمیشه
البته که این همه جا هست ولی توی ایران با این چرخه قدرت عملا انجام کار مثبت غیر ممکن شده
D3runk3n
D3runk3n
یعنی نهایتا مصوبه میشه و تو اجرا متوقف میشه ازونور میبینی که با یه اسلاید پاورپوینت یه پروژه چند میلیارد دلاری تصویب و اجرا میشه که حتی بهترین پروژه موجود هم نیست
فکر کن مثلا ۱۰ سال دیگه ایرانی باید لیتری ۴۰۰ هزار تومن فقط آبشو بخره به نرخ الان
Zetsubou Shinji
Zetsubou Shinji
نقد که میکنن، ولی متوقف نشده و هنوزم ادامه داره. منظورم از اون مثال دفاع از اون سیاست نبود، بلکه این بود که این اولویت دادن به منافع شخصی فقط ویژگی عیرونیا یا کشورای عقب مونده نیست، همه جای جهان و کل تاریخ همین بوده، بنابراین علت تفاوت بین کشورا رو نمیشه تو اون جستجو کرد، چون خودش عامل مشترکه. ولی همچنان موافقم که قرار نیست عیرون هیچ قله خاصی رو بعد از ج.ا فتح کنه، اما مسئله اینجاست که ج.ا اینقدر نکبته که اصلا ضرورت سرنگونیش (و نه "اصلاح") نه بخاطر یه دستاورد مثبت در آینده، بلکه بخاطر بدتر نشدن همه چیزه.
ماشاالله پاقدمت عالی بود نیومده امروز تعطیل شدیم🎊🎊🎊
(خیلی مرموز تعطیل شدیم هیشکی دلیلی نمی‌گفت تا فهمیدم که داری سفر می‌کنی به اصفهان 😅)
وقتشه بوشهر پناه بگیره😨😨😨😨
  • خنده
امتیازات: Naysi
پلوتون
پلوتون
عرضم به خدمتتون که
تا الان رعد و برق،بارون،هلیکوپتر و ازین دست حوادث رویت شد🤣🤣
  • خنده
امتیازات: god of teasing
Sina
Sina
هنوز نرسیدم نترسید

امیرکبیر شلوغ شد
neginbarzegar
neginbarzegar
مواظب خودتون باشین
فردا اگر نَمیرم میرم بوشهر

ولی با این وضع کشور حس و حال تولید محتوا نیست:(((((
حذف
علت:به دلیل استفاده از واژه کشور
سیاسی ممنوع :-"
  • پوکرفیس
  • خنده
امتیازات: ArmKarimi و Naysi
Sina
Sina
اینکه فکر کردید من پیام های اعتراض شمارو پاک میکنم فحشیست زشت به من.
Sina
Sina
من نظری که مخالفش باشم هم پاک نمیکنم چه برسه به نظری که موافقش باشم :///
آفرودیت
آفرودیت
عذر میخوام جناب.
عهههههه!
اقای پرتوی ایرانفووو :))
riri
riri
چه چیزایی دارم اینجا پیدا میکنم (:
Back