بانگ‌های جدید

اعلام رضایت میکنم از سیل.بازم از این برنامه ها واستون پیش بیاد لطفا😔
Sina
Sina
چشممم
به نظر هم دانشگاهیِ کاربردی‌ای میای ثابتی فرد، کاش همکلاسی ما بودی‌.
Sina
Sina
ای بااباا ای باااباا
سلام خانوم نهال‌. خوبین؟
من یه چندتا سوال راجب تاثیر معدل توی ارشد داشتم🥲 از اونجا که تازه ارشد دادین میخواستم بپرسم.
  • لایک
امتیازات: نون
فائزه.
فائزه.
و اینکه تاثیر معدل فقط تو گرایش های پرطرفدار (حداقل تو رشته خودتون) چون ظرفیت کمتره مهمه یا تو هر گرایشی باعث اختلاف رتبه زیاد میشه؟
فائزه.
فائزه.
البته من هنوز ۱.۵ سال تا پایان کارشناسیم مونده و احتمال خیلی زیاد با معدل الف فارغ بشم ولی چون همکلاسی هام از این خرخون های ۱۸ـ۱۹ ای ان یه خورده ترسیدم :)).
نون
نون
سلام و درود
ممنونم شما خوبی؟
ببین این مواردی که گفتین رو حقیقتا من اطلاعی ندارم😶 چون هم تو برنامه‌ام نبود ارشد و هم اینکه من یه رشته خیلی جدید رو آزمون دادم که فکر نکنم متقاضی‌هاش زیاد بوده باشن.

اما چیزی که درمورد پیام آخر می‌تونم بهتون بگم اینه که شما نگاه به کسی نکن(این شعار نیستاا باور واقعیمه) شما هدفتو ببین بشین برای هدف خودت تلاش کن. حالا اصلا دانشگاه خودتون نه هزارتا دانشگاه دیگه ست نمی‌تونین خودتونو درگیر کنین که بقیه دارن چیکار می‌کنن.
اگه قصد قطعی برای ارشد توی یه رشته و دانشگاه خاص دارین روی اونا تمرکز کنین. یعنی از پذیرفته شده‌‌های اونجا بپرسین چیکار کردن چیکار می‌کنن و کلا اون مدلی پیش برین
و امیدوارم موفق باشین🤗🤗
سلام
لطفا تا ۲۶ دی بنم میکنید؟
Sina
Sina
سلام انجام شد
پروفایل جدیدت وایب _پروفسور ثابتی فرد مدرس حقوق بین الملل در دانشگاه آکسفورد_ رو میده
Sina
Sina
ولی در واقعیت ثابتی فرد خالی دانشجوی ترمک دانوشگاه امیرکبیر رو نمایان کرده
*100RA*
*100RA*
سینا جونم تو ماهی
عب نداره سیاهی
Back
بالا