بانگ‌های جدید

درمورد ح‌.ب اگه همونیه که حدس زدم(؟)، الان یادم اومد و باز خندم گرفت👈🏼👉🏼
نگوت جان مدیرا دارن داوطلبانه کار می‌کنن و مدیریت سایت هیچ منفعتی براشون نداره. واقعا نمی‌تونن تک به تک پست ها رو برای نقض قوانین بررسی کنن و بیشتر به گزارش کاربران اکتفا می‌کنن چون در آخر این سایتم برای کاربراست و اگر تعداد زیادی یه پست رو گزارش بکنن و پست هم واقعا قوانین رو نقض کنه پاک می‌شه. وقتی پست هایی که گزارش می‌زنی اول و آخر تنها کسی که گزارششون کرده تویی بر نمی‌دارن که پاک کنن دیگه وگرنه اینطوری هروقت یه جر و بحثی میشه تو سایت باید نصف پستا رو پاک بکنن اگر یکی دو تا گزارش کافی باشه.
  • لایک
امتیازات: طوطو
شیطان رجیم
شیطان رجیم
قبول دارم سیستم مشکل داری هست چون اینطوری بعضی پستا که خلاف قوانین هم هستن ممکنه اصلاً مورد توجه مدیرا قرار نگیرن ولی خب داریم از سایت رایگان استفاده می‌کنیم و کلی آدم وقت و هزینه دارن می‌ذارن پاش که هیچ بازده ای نداره براشون در آخر و خب دندون اسب پیشکشی رو نمی‌شمارن.

تو هم بدشانسی آوردی، چیزای رکیک تر هم پست شده تو ح.ب. ولی اون زمان کاربرایی که فعال بودن اغلب اهمیتی نمی‌دادن و طبیعتاً مدیر های انجمن هم متوجه نمی‌شدن یا سخت نمی‌گرفتن، الان کاربرای جدید اومدن خیلی ها هم کم سن و سال برای همین کلا یکم صریح حرف زدن سخت تر شده تو ح.ب.
تا را
تا را
منظور کلی ایشون فکر میکنم این بوده که دو نفر نقض قانون میکنن، باید پست هردو حذف بشه. تا حد ممکن رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد که ایشون یا شخص دیگه ای رو معترض کنه
نگوت
همینطوره
منتها این که سایت برای استفاده‌ی ما رایگانه یعنی مطهری اجازه داره هرطور می‌خواد رفتار کنه؟ یا هرکدوم از مدیرها.
این رفتار اشتباهه چه من زورم برسه تغییرش بدم چه نرسه. این چه منطقیه هرکس توی دایره‌ی قدرتش به خودش اجازه میده هر رفتاری داشته باشه چون زورش زیاده؟ حتی این موضوع هم تا وقتی قبول دارن که کسی که زورش زیاده خودشون باشن و اگر کس دیگری باهاشون این کارو کنه ظالمه و اسکرین توییت طرف مقابلو پخش می‌کنن و خودشونو صبور خطاب می‌کنن که در محیط زندگیشون با این آدم‌ها سروکار دارن
سلااااام
رشتتون انسان شناسی وای چقدر خوب میتونید درموردش توضیح بدید
کلی وقت هست که دنبال یه شخصیم که این رشته رو خونده باشه
ریـحـانـه
ریـحـانـه
سلام سلام
چه جالب! انسانی می‌خونی؟
اگر تلگرام داری، اونجا برات مطالب مرتبط با معرفی رشته رو بفرستم
zeynulek
نه من تجربیم
ولی به علوم اجتماعی کلا رشته های مرتبط بهش خیلی علاقه دارم کتابهای مختلفی هم میخونم این رشته هم خیلی برام عجیبه مطالبی که میخونن و..
شااااید یروز ...
تلگرام : ∆ma
اشکال چرا. خیلی هم کار بجاییه دیلیت چت دوطرفه کن و اون آدم رو دیلیت کن کامل از زندگیت
دژاوو
دژاوو
ارزش پیگیری نداره حقیقتا همچین آدمی(حالا چه دختره چه پسر)
  • لایک
امتیازات: .π.
Sina
Sina
واقعیت این ادم از من خوشش میومد منم رد کردم، چون واقعیت قصد رابطه نداشتم

ارتباط خاصی بعدش نداشتیم

آخرین پیامم هم عذرخواهی بابت یه موضوعی بود که هیچکس بابت این موضوع عذرخواهی نمیکنه
دژاوو
دژاوو
والا آدم باید جنبه رد شدن و رد کردن داشته باشه
ولش کن بابا : ))
  • دابل‌لایک
درسته. پسره‌ی روانی خونده می‌شه. (خطاب کلام نباشه) پسره، دختره، یه چیزی تو مایه های مردک و زنیکه ست.
  • لایک
امتیازات: panah
Sina
Sina
عااااا

خب درست فحش داده پس، پسره ی روانی
  • لایک
امتیازات: zeynabgol
zeynabgol
zeynabgol
بازم، خطاب کلام نباشه.
Sina
Sina
نه بابا این چه حرفیه
  • لایک
من یه آدمی همچین حرفی بزنه پشت سرم همه جاشو باهم یکی میکنم خیلی خویشتن داری مشتی
  • دابل‌لایک
Sina
Sina
اخه چی بگم؟

واقعیت شما با آدم بچه بخوای دهن به دهن بذاری، بی احترامی به خودته
  • لایک
امتیازات: amirTT
amirTT
amirTT
اینم حرفیه.
یکی نیست بهش بگه تو اگه مشکلی داری چرا انقد پیگیر سینایی اخه
Sina
Sina
همون دخترست که رد کردمش دیگه

بصیرت رو حال کردی؟
  • خنده
امتیازات: Hyazinthe
Hyazinthe
Hyazinthe
پس کینه به دل گرفته
  • لایک
امتیازات: Sina
*100RA*
عه همونیه که آویزونت شده بود
عجب !
شما در جایگاه مدیر سایت کسی که ازش خوشت نمیاد رو علارغم این که کاربر سایت محسوب میشه و دربرابرش مسئولی ایگنور می‌کنی و نسبت به وظایفتون احساسی برخورد می‌کنی
اگر این رفتار برای شما موردتائیده چرا وقتی کسی با خودتون اینطور برخورد می‌کنه این‌ قدر آزرده میشی؟
تا را
تا را
اینکه محوریت بر اینه که پرداخته نشه به مسائل جنسی، چه یه کلمه و چه مضمون مطلبی، نباید پاک بشه؟
خب اگر همچین قاعده ای هست روی همه موارد اعمال کنید که باعث اختلال و اختلاف نشه.
Sina
Sina
ما رو همه موارد اعمال میکنیم

منتهی مراتب هیچ کاربری جز ایشون اعتراض نمیکنه

اینکه ایشون تاحالا توی *** لباساتون پاره نشده ندونید چجوری برگردید خونه خب ما اینو پاک میکنیم

یا هر متن نژاد پرستانه رو پاک میکنیم

این برای همه هست نه فقط ایشون.
  • لایک
امتیازات: تا را
نگوت
من متوجهم و اگر ارزش گزاریتون اینه با این که به نظرم اشتباهه اما زورم نمی‌رسه که تغییرش بدم پس من هم مطابق ارزش شما رفتار می‌کنم. مشکل اینجاست که شما اینو توی قوانین ننوشتین. شما صرفا نوشتین محتوای دون شان کاربر ممنوعه. اما آیا این هم نوشتین که اگر اون کاربر ارسال‌هاش زیاد باشه یا محدود درباره‌ی کلمات دون شان حرف بزنه ارسال‌هاش پاک نمیشه؟
و این که من تا به حال دقیقا سه تا پست جنسی گذاشتم و 90 درصد حرفام جنسیه؟
احتمالا منظورش پسره‌(ی) روانی بوده.
در کل هکسره هم بلد باشه چیزی از اینکه چقدر اهمیت می‌داده و حس قدرت می‌کرده از ایگنور کردنت کم نمی‌کنه.
  • لایک
Sina
Sina
حاجی خیلی سنگین نوشتی نمیدونم به کی زدی

ولی اره شاید منظوری پسره ی روانی بوده
god of teasing
god of teasing
منظور السا این بود که خیلی داشته حال میکرده با کارش و الانم قشنگ سوخته
Elsaest
درود بر سنای عزیزم همین دقیقا.
یه چیزی که هست اگه ۴۴ ساعت از پیامم بگذره و طرف جواب نده من پیامو میپاکم. چه قدر صبور بودی که ۴۴ روز نگهش داشتی :((.
Sina
Sina
اخه من اصلا مقصر نبودم ولی جواب پیام نمیدی عمدا خب چتو باز نمیکنی دیگه برات چه فرقی میکنه باشه یا نباشه

تازه دوستش با افتخار میگفت دخترا از هر حرفی میزنن اسکرین شات دارن

اسکرین شاتم گرفتی دیگه مشکلت چیه
…Again
…Again
@در مونا میفهمم چه حسیه تجربه شو دارم ولی بدون لایق چت دیلته اینو به عنوان کسی که داره از دور میبینه میگم
آدم ها عوض میشن طوری که دیگه نمیشناسی شون این دست تو نیست پس اصلا خودتو ناراحت نکن
در مونا
در مونا
@…Again همین الانم طوری تغییر کرده و یک کارها و رفتارهایی دیدم که احساس کردم تو اون ۴سال دوستی هیچ شناختی ازش پیدا نکردم.
مرسی از کمکت❤️
  • دابل‌لایک
امتیازات: …Again
پیامو پاک میکردم. ولی به نحو احسن کارشو انجام نمی‌دادم
Sina
Sina
اهل تلافی کردن نیستم بعدشم من مسیول بودم لطف بهش نکردم
من بودم هفته اول پاک میکردم پیاممو
Sina
Sina
گفتم شاید ندیده

ولی خب عمدی بود
  • لایک
امتیازات: mahi88
یه شتر وقتی سین نمیزنه همین کاری که کردی بهترین کار بوده
  • لایک
امتیازات: .π. و طوطو
Sina
Sina
چی بگم والا ناراحتم شده تازه بعدش

سنگ پای قزوینن بعضی از مردم
Mohammad05
Mohammad05
همین
پررویی این بشر برا من جا سوال داره
  • دابل‌لایک
ما یه استاد داریم که گفت هیچکس ازش بیست نگرفته ولی خوب هم درس میده. فکر کنم امتحانش مریضه.
Batman:/
معمولا استادی که مهربون و خوب درس میده امتحانش سخت تره،اون استاد ناز ترم یک ،چهار صفحه سوال سخت بافت گذاشت جلومون و فقط ۴۰دیقه وقت داد
سوالا هم تشریحی: )))
  • پوکرفیس
نگوت
من فکر می‌کنم هرچیزیو که بهت فهمانده بشه می‌تونی امتحان بدی فارغ از این که حل کردنی باشه یا نباشه و افتخاری در این نیست که امتحانات رو سخت‌تر از آموزش تعیین کنی و به هرکسی که از اون مرحله عبور نکنه برچسب کافی نبودن بزنیم:]
تو ممکنه در حد لیسانس درس بدی و در حد دکترا امتحان بگیری. آیا اگر دانشجوی لیسانس نتونه اون سوال رو جواب بده یعنی کافی نبوده و اگر دانشجوی دکترا به اون سوال جواب بده یعنی برتره؟😪 ایش
  • دابل‌لایک
zeynabgol
zeynabgol
دارم می‌ترسم و مامانم را می‌خواهم.
  • لایک
امتیازات: نگوت
تبریکات با تاخیر مارو هم بپذیر 🌹
  • لایک
امتیازات: زهرا
زهرا
زهرا