ArmKarimi Sina ArmKarimi wrote on Sina's profile. دیروز در 23:04 میشه من رو برای یه ماه بنم کنید لطفا؟ کنسلش هم نمیکنم
نرگسیوم Raha~ نرگسیوم wrote on Raha~'s profile. دیروز در 16:10 وای رها کپی برابر اصل خودته :)))))))))
شیطان رجیم Raha~ شیطان رجیم wrote on Raha~'s profile. دیروز در 15:58 آدرس خونتون رو بده. قول میدم ندزدم فسقلی رو چقدر اکوری پکوریه
Lili bloom Raha~ Lili bloom wrote on Raha~'s profile. دیروز در 15:23 چقدر شبیهته جدییییییییکشگسجسگسپدزوزدزپژپ
دژاوو فائزه. دژاوو wrote on فائزه.'s profile. دیروز در 13:58 سلام اگه از یه شهر دیگه منظورت جلفا است که خیلی هم دور از ذهن نیست
Denebolah Sina Denebolah wrote on Sina's profile. روز پنجشنبه ساعت 23:56 به قول دنبلا، همه را باید کشت. کلیک کنید تا باز شود... همه را باید کشت
نرگسیوم Raha~ نرگسیوم wrote on Raha~'s profile. روز پنجشنبه ساعت 21:07 من هم چند وقته ول کردم و دیگه جز hola, como estas چیزی یادم نمیاد. گریه گریه.😭😭😭
zeynabgol Raha~ zeynabgol wrote on Raha~'s profile. روز پنجشنبه ساعت 20:55 تجربه شخصی خودم و چند نفر دیگه، اینه که اگر تونستید از پس B بربیای، C خیلی راحتتر میشه واست.
zeynulek علیـــــــــــــــ zeynulek wrote on علیـــــــــــــــ's profile. روز پنجشنبه ساعت 10:58 لینکِ صدای پای آب اگه با هندزفری گوش کنید به خاطر تفاوت صدای گوش چپ و راست از کیفیت بهتری برخوردار میشین کلیک کنید تا باز شود... چقدر آرامش بخش بود خیلی زیباست🍂
لینکِ صدای پای آب اگه با هندزفری گوش کنید به خاطر تفاوت صدای گوش چپ و راست از کیفیت بهتری برخوردار میشین کلیک کنید تا باز شود... چقدر آرامش بخش بود خیلی زیباست🍂
ArmKarimi فائزه. ArmKarimi wrote on فائزه.'s profile. روز پنجشنبه ساعت 09:53 خوش برگشتی (البته احتمالا زودتر برگشتی و من نبودم ببینم)
هـدیــه فائزه. هـدیــه wrote on فائزه.'s profile. روز چهارشنبه ساعت 16:56 قربون شما بابت دبل لایکا :)
فائزه. نون فائزه. wrote on نون's profile. روز چهارشنبه ساعت 16:38 معذرت خواهی بابت تاخیر تولدتون خیلی خیلی مبارک باشه. امسال بشه یکی از بهترین سالهای زندگی براتون.