Mahdi_rs Sina Mahdi_rs wrote on Sina's profile. دیروز در 11:32 یه چیزایی هستن که قراره پاک نشن کلا نه اینکه تو نتونی ... اون قضیه کارش اینه که پاک نشه
Melechesh صال Melechesh wrote on صال's profile. روز چهارشنبه ساعت 21:50 شرت صورتی دم صبحا دست به اعدامش خیلی خوبه ولی!
*100RA* zeynulek *100RA* wrote on zeynulek's profile. روز چهارشنبه ساعت 21:09 آبرسان کلیک کنید تا باز شود... چه خرید سبکی چیزی نیست هر مغازش حدودا ۲۰ ۳۰ میلیارد پولشه
20T10 Sina 20T10 wrote on Sina's profile. روز چهارشنبه ساعت 10:30 سلام جناب نمیشه کسی رو ک ایگنور میکنم آنلاین بودنش رو برام نزنه؟!
Moon comes up Sina Moon comes up wrote on Sina's profile. روز چهارشنبه ساعت 02:14 سلام وقتتون بخیر بیزحمت میشه منو تا ۲۹ اکتبر بن کنین ؟ خیلی ممنون 💙
Fallen Star Sina Fallen Star wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 23:31 درود آقای ثابتی فرد ممنون میشم اگه من رو تا 1 نوامبر بن کنین.ممنون.
فائزه. Sina فائزه. wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 18:44 سلام من میدانم که مدیر انجمن هستم ولی انجمنی که من مدیرش هستم زیاد فعال نیس و چون یه انجمن علمی هس احتمال گزارش داشتنش هم کمه. So من میتونم یه دو هفته ای برم مرخصی؟ اگه میشه اکانت منم تا ۱۱ مهر (۲۰۲۵/۱۰/۳) بن کنید.
سلام من میدانم که مدیر انجمن هستم ولی انجمنی که من مدیرش هستم زیاد فعال نیس و چون یه انجمن علمی هس احتمال گزارش داشتنش هم کمه. So من میتونم یه دو هفته ای برم مرخصی؟ اگه میشه اکانت منم تا ۱۱ مهر (۲۰۲۵/۱۰/۳) بن کنید.
Denebolah فائزه. Denebolah wrote on فائزه.'s profile. روز سه شنبه ساعت 18:09 داریخماخ کلیک کنید تا باز شود... تقاضای ترجمه🙏
Rašnu Sina Rašnu wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 17:37 سلام یه لطف کنید اکانت منم یه بن یه ماهه بکنید
…Again Sina …Again wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 17:09 وقت بخیر بی زحمت منم تا ۱۰ اکتبر بن کنید
Miss_Shellby Sina Miss_Shellby wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 16:31 سلام خوب هستین؟ میشه منم تا ۳ اکتبر بن کنید
pomegranate Sina pomegranate wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 16:23 سلام، وقتتون بخیر، میشه منو تا یک ماه دیگه بن کنید؟
Drama duck Sina Drama duck wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 13:48 سلام ممکنه من رو تا ۳۰ دسامبر بن کنید؟
20T10 Raha~ 20T10 wrote on Raha~'s profile. روز سه شنبه ساعت 11:42 با اجازه رها خانوم من موقع نوشتن پست جدیدت پارامترهام رو تغییر میدم
فائزه. Sina فائزه. wrote on Sina's profile. روز سه شنبه ساعت 00:31 شما هم اون ترند ocean eyes رو رفتید؟ (اشاره به پروفایل)
در نهایت این ادمی که تو خلوته داره جنبه عمومی خودشو میسازه
پس کلا همینجا مهمه
حالا من نمیدونم مشکل چیه (نیاز هم نیست)
راه حل مشکل ها همیشه حل شدن یا برطرف شدنش نیس
الان خیلی شعاریه حرفم
ولی من اینو زندگی کردم
بچه هایی ک نزدیک ترن بهم میدونن
مشکله یا حل میشه
یا باید کنار بیای
(
من نمیتونم اینکه مثلا قدم کوتاهه رو حل کنم
مجبورم کنار بیام
یا کنار میام یا همیشه اذیت خواهم بود .
درکل منظور اینکه حرص چیزهایی که دست تو نیست رو نخور
حتی حرص چیزایی که یه زمانی دست تو بوده و الان فکر میکنی اگه فلان میکردم وضعیت فرق داشت هم نخور
)
درباره تیکه آخر حرفت : بعضی وقتا لازمه اون حرفه بیاد بیرون