novanda
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا
- شهر
- تهران-لاهیجان
ممکن برای خیلیا این مشکل بوجود اومده باشه که تو یه دوره ی زمانی ای بخصوص نزدیک و خوددوران امتحانات شدیدا بیحوصله میشن و حتی براشون مهم هم نیست که چه جوری امتحان میدن فقط میخوان ول بگردن به امون خدا 
تا حالا براتون این مشکل پیش اومده ؟
خب یه سری از دلایل کلیش میتونه «انتخاب زمان نامناسب برای مطـالعه » و یا «نداشتن نظــم در نوع و ساعت مطالعه »ـسا . ما اینا یه سری دلایل کلی برای کسایی که انگیزه دارن .
اما بعضی بندگان خدا[nb]مثه خودم
[/nb] هستن که دچار یک بیحوصلگی مزمن شدن .
این بیحوصلگی مزمن ینی اینا ن درس میخونن نه براشون مهمـه که امتحان رو چیکار کنن. اول این قضیه خیلی فـان و عــالــی میاد حتی اما بعد از یه مدت فرد بیمار
متوحه میشه که قراره کنکور بده و صد تا کار دیگه کنه . پس باید از الان به درمــان فکر کنه ! 
یکی از این بیماران مشتاق به درمان با کمی گشت زدن راهی یافت بدانگونه که :
« گاهى اوقات از مكانهاى استثنايى و هيجانانگيز استفاده كنيد تا مطلبى كه مطالعه مىكنيد همراه آن خاطره در ذهن شما ماندگار شود؛ مثلاً در يك شب بارانى با يك چتر و يك چراغ قوه زير باران رويد و مطلب را مطالعه كنيد و يا در يك مكان تاريخى و قديمى به تفكر و مطالعه در مورد مطلب مورد علاقه خود بپردازيد.
یا
در مكان مطالعه شما راهى براى خيره شدن به دور دست وجود داشته باشد؛ چرا كه توقف در مطالعه و چشم دوختن به بىنهايت در افزايش كارآيى مطالعه بسيار سودمند است. حداقل گاه گاهى به سقف اتاق خيره شويد! »
[nb]این منم زمانی که بعد قرنی درس میخونم [/nb]
این راه خوب بود و جواب داد ولی نمیشه هر وقت که قراره درس بخونی بری رو تراس خونتون یا حموم یا زیر درخت
[nb]میبینید که روش انجام شده است و اثراتشم گزیدگی حیواناته
[/nb]
پس چه راهی رو پیشنهاد میکنید
حالا نوبت شماست که به من/ما راه حل بدید !

تا حالا براتون این مشکل پیش اومده ؟
خب یه سری از دلایل کلیش میتونه «انتخاب زمان نامناسب برای مطـالعه » و یا «نداشتن نظــم در نوع و ساعت مطالعه »ـسا . ما اینا یه سری دلایل کلی برای کسایی که انگیزه دارن .
اما بعضی بندگان خدا[nb]مثه خودم

این بیحوصلگی مزمن ینی اینا ن درس میخونن نه براشون مهمـه که امتحان رو چیکار کنن. اول این قضیه خیلی فـان و عــالــی میاد حتی اما بعد از یه مدت فرد بیمار

یکی از این بیماران مشتاق به درمان با کمی گشت زدن راهی یافت بدانگونه که :
« گاهى اوقات از مكانهاى استثنايى و هيجانانگيز استفاده كنيد تا مطلبى كه مطالعه مىكنيد همراه آن خاطره در ذهن شما ماندگار شود؛ مثلاً در يك شب بارانى با يك چتر و يك چراغ قوه زير باران رويد و مطلب را مطالعه كنيد و يا در يك مكان تاريخى و قديمى به تفكر و مطالعه در مورد مطلب مورد علاقه خود بپردازيد.
یا
در مكان مطالعه شما راهى براى خيره شدن به دور دست وجود داشته باشد؛ چرا كه توقف در مطالعه و چشم دوختن به بىنهايت در افزايش كارآيى مطالعه بسيار سودمند است. حداقل گاه گاهى به سقف اتاق خيره شويد! »
این راه خوب بود و جواب داد ولی نمیشه هر وقت که قراره درس بخونی بری رو تراس خونتون یا حموم یا زیر درخت

پس چه راهی رو پیشنهاد میکنید
حالا نوبت شماست که به من/ما راه حل بدید !