• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یــه ســوال تخصصی از دانشجو های نرم افــزار و IT

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع One Minute
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یــه ســوال تخصصی از دانشجو های نرم افــزار و IT

من الان به عنوان زبان پایه دارم روی HTML کار میکنم ، هدف بعدیم css و javascript هست و بعد از اون php
به نظرتون برای برنامه نویسی تحت وب این کارا کافیه ؟ :-?

به نقل از One Minute :
من الان به عنوان زبان پایه دارم روی HTML کار میکنم ، هدف بعدیم css و javascript هست و بعد از اون php
به نظرتون برای برنامه نویسی تحت وب این کارا کافیه ؟ :-?
خب راستش html اصلا به اون معنا زبانِ برنامه نویسی نیست!
شما باید هدفتون رو روشن کنیی.میخواید برنامه نویسی یاد بگیرید یا دنبال یادگرفتن طراحی وب هستید؟ اگر دنبال یاد گرفتن طراحی وب هستید، html و php رو هم زمان یاد بگیرید. من خودم موقع یاد گرفتنphp، فهمیدم بدون html کاری نمیشه کرد و اون رو هم همزمان با php یاد گرفتم.
بعد از اون برید سراغ css بعد javascript. بعد از همه اینها هم کار کردن با یه cms رو حتما یاد بگیرید. مثل جوملا، وردپرس یا دروپال. که دروپال خیلی انعطاف پذیرتر از اون دو تای دیگه هست.

به نقل از One Minute :
ســـلام دوستان
من امسال کنکور دارم ، بین 2 راهی نرم افزار و IT موندم !

علایق من اینهاس :
1. برنامه نویسی اندروید ( و سیستم عامل های آینده ی موبایل )
2. طراحی وب
3. مدیریت سیستمهای اطلاعاتی و امنیت اطلاعات
4. هـک و کرک

به نظرتون کدوم رشته رو انتخاب کنم ؟
رشته ای رو میخوام که در کنار تحصیل بتونم کار هم بکنم !پیش
خودم تمایلم هست که IT برم ، اما منتظر نقطه نظرات دقیق شما عزیزان هستم

ممنونم ...

شما در دوران کارشناسی رو بخونی تموم کنی تازه میفهمی دقیقا چی علاقه داری تازه باز هم نمیفهمی تا دوره ارشد رو بخونی !
با توجه به این مواردی که ذکر کردی مهندسی کامیپوتر نرم افزار رو بخون عمومی تره و همه این موارد توش هست .
در ایران هم رشته ها و گرایش ها با هم فرقی ندارن !! یعنی بافرض شما میتونی نرم افزار باشی امنیت کار کنی .و یا برعکس .
نرم افزار رو برو چون باعث میشه کاملا متوجه بشی که به کدوم مورد بیشتر علاقه داری . گاهی وقتا یک چیزی میبینه ادم به یک موضوع علاقه پیدا میکنه ولی وقتی میره توش میبینه یک چیز دیگه تصور میکرده .. اخه اینجا ایران است گفتم که !
برای مقطع کارشناسی بنده مهندسی نرم افزار را برای شما پیشنهاد میکنم .
اگر علاقه ای به سمت شبکه داشتید میتونید در ارشد برید شبکه البته ارشد شبکه بیشتر معماریه ! همون نرم افزار ارشد بیشتر شبکه ای هست تا خود شبکه :)
موفق باشید

Back
بالا