• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دماغ دارم - دستمال ندارم !

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی
حتما تو طول زندگیتون با این موقعیت برخورد کردین !!

فرض رو بر این بزارین که شما نه به منبع آب دسترسی دارین و نه میتونین از پارچه مانند های مختلف ( اعم از مغنعه ، دستمال عینک و ... ) استفاده کنین و از قضا سرمای شدیدی خوردین ( یا حساسیتتون عود کرده ) و شدیداً آبریزش بینی دارین اونم تو یه محل عمومی !
آخرین شانسی که براتون مونده یه دستمال کاغذی ته جیبتونه. فقط یه دستمال کاغذی با ضخامت متوسط ( نه از این دستمالای دون دونیه دستشویی! ) برای سیلی از ترشحات ِ مبارک ! پس حتما توجه دارین که نمیشه خَرَکی وسطشو باز کرد و همه رو یک جا مصرف کرد !

چطور میتونیم از یک دستمال کاغذی بطور بهینه استفاده کنیم ؟!

پاسخ : دماغ دارم - دستمال ندارم !

هر دفعه به مقدار خيلي كم ازش استفاده كنيم و مواظب باشيم فقط مقدار كمي از ترشحات با دستمال برخورد پيدا كنن !سپس پس از هر بار استفاده ، دستمال كاغذي رو در معرض باد يا اگر در جايي هستيم كه شوفاژ يا بخاري داره ، در معرض گرما قرار بديم تا ترشحات مبارك خشك بشن...!به اين ترتيب دستمال ما با وجود ِ اين كه چند بار استفاده شده اما هنوز هم خشكه و ميشه ازش دوباره و دوباره و دوباره استفاده كرد !!! ;D

با شال مردم ب راحتی مشکل حل میشد >) >) >) >) اما گفتی نمیشه پس ما دستمال را برداشته با تمام زوردر دماغ مبارک فرو میکنیم ک کلا راه ترشحات بسته شده و نیاز ب تفکر نباشد
ب همین سادگی
قیافه ی کسایی ک این کار رو انجام میدن در اون لحظه X_X
مردم :-& :-&
من ب عنوان راهنما =))

Dirty Business شنیده بودیم؛ Dirty Creativity نه. :))
کلّ دستمال‌کاغذی رو می‌بریم جلوی بینی؛ اما نه! جوری که کسی هم متوجّه نشه -عین شعبده‌بازها- انگشت رو به‌کار می‌ندازیم. باتوجّه به این‌که صرفاً «آبریزش» هست؛ دست‌ مبارک الان نیاز به پاکسازی داره. پس یه قسمت کوچیک ازدست‌مال رو جدا می‌کنیم و باش انگشت رو تمیز کرده و می‌ندازیم دور.

پ.ن. این‌کار در وهله‌ی اوّل نیاز به آموزش ویدیویی و در وهله‌ی دوم؛ نیاز به تمرین و کسب مهارت داره. اما می‌تونید با استفاده ازآب و دست‌مال کاغذی؛ این‌کار رو شبیه‌سازی کنید و به‌نوعی، مانور آمادگی بحران برگزار کنید.

کثافت کاری بگیم اشکال داره ؟ :-"

پ.ن : یکی از مباحثی که در مشتق بحث میشه بهینه سازیه :-" باید یه چیزی تو اون مایه ها بزنیم از دستماله

هیچی دیگه دستمالو میگیری جلو دماغت استفاده نمیکنی ازش برا یه مدت...! ;D

سعی کنین با حداکثر قدرت موجود ترحشات اضافه رو بکشین بالا...! ;D

از یه گوشه دسمال شرو کنین ،خلاصه اینکه کم استفاده کنین،همیشه اسفاده کنین! ;;) :>

استفاده از حداکثر امکاناتو فراموش نکنین! ;D

دستمال رو تا می کنیم طوری که می زاریم تو جیب...این کار باعث میشه کناره هاش کلفت تر بشه بعد با کناره ها جلو بینی این ور اون ورش می کنیم که ترشحات بیرونی رو جمع کنه....و به سرعت خودمونو به یه جایی می رسونیم که امکانات بیشتری داشته باشه ;D

تظاهر کن دماغت خون میاد
بعد دستمالو بکن تو دماغت

به نقل از Ehem_Ehem :
کثافت کاری بگیم اشکال داره ؟ :-"

پ.ن : یکی از مباحثی که در مشتق بحث میشه بهینه سازیه :-" باید یه چیزی تو اون مایه ها بزنیم از دستماله

یه کثافت کاری ای بگین که اولاً در ملا عام قابل اجرا باشه و ملت بالا نیارن ;D و دوماً حال بهم زنی میتونه در خفا انجام بگیره ! هدف ظاهر سازیه B-)

+ آقا همه میگن از یه گوشه دستمال و ... دقت کردین وقتی یه گوشه ش رو استفاده میکنیم بعد یارو رو میبندیم دیگه! بعد حالا اگه هی بخوای ببندی تهش دستمال لول میشه ! بعد از قسمتای پایینیش نمیشه استفاده کرد ! هر چی فک میکنم میبینم مهندسی دستمال کاغذی ایراد داره !
چیکار کنیم که همون یخورده دستمال رو بتونیم از همه ی مساحتش استفاده کنیم ؟!

خب اول میزاریم میزان ترشحات به حدی برسه که دیگه نشه کشیدش بالا ;;) :-"
بعد یه نفس عمیق میکشیم و با تمام توان همشو وسط دستمال تخلیه میکنیم :-" دستمالو تا میزنیم و روی میزی، اگه شانس آوردیم شوفاژی جایی میزاریم تا یه ذره خشک بشه برای دور بعدی:-"
ینی درواقع همونجور خرکی باز میکنید و فین میکنید ولی مهم اینه که باید جوری فین کنید که محتویات بینی و نای و حتی معده و اینا هم شد بیاد تو دستمال که دیگه چیزی نمونه:-"
پ.ن: اَی :- " چی گفتم

Back
بالا