پاسخ : خداحافظی یغماگلرویی....
نظرت کاملن محترمه دوستم ...اصن این انجمن واسه همینه که نظارتمونو حتی ضد و نقیض باهم به اشتراک بذاریم تا به یه نتیجه ی کلی برسیم

بازهم میگم دید و تفکر شاهین عالیه و من واقعن بعنوان یه خواننده بینهایت براش ارزش قائلم اما ترانه هاش به تنهایی و بدون در نظر گرفتن موسیقی ، انتظارات منو بعنوان یه ترانه ی خوب برآورده نمی کنه...برای مثال همین آهنگ "نگفتمت نرو " که اتفاقن به یغما هم تقدیم شده پر از حرفه و من همیشه ازش لذت می برم اما وقتی بیاریش رو کاغذ و از دید ترانه بهش نگاه کنی مشکلات فنی زیادی تووش می بینی برای مثال نوع واژه بندی ها ، دوگانگی زبانی که تووش داره ... اما در کل بعنوان یه آهنگ کار با ارزشیه
در ضمن باید بگم که ما ترانه سرا خوب کم نداریم برای مثال از بین شناخته شده ترها : افشین مقدم ، مونا برزویی ، افشین یدالهی و حتی روزبه بمانی (که این روزها به شدت دچار تکرار شده که اون هم بخاطر بازاری فکر کردنشه و سفارشهای زیادی که قبول میکنه ...مطمئنن اگر به خودش فرصت بده و کمتر کار کنه به اوج بر می گرده )
و یا در بین کمتر شناخته شده ها :حسین غیاثی ، حسن علیشیری ، مهدی ایوبی ، اندیشه فولادوند ، زهرا عاملی ، کوروش سمیعی....
و خیلی ترانه سرای دیگه هم میشناسم که تا حالا کسی اسمشونو نشنیده اما فوق العاده می نویسن و از خیلی از کسایی که بیخودی اسم در کردن بهترن :)
فک کنم خیلی از موضوع تاپیک دور شدیم ...برای پایان حرفام دو بند از ترانه های یغما رو به خودش تقدیم می کنم

:
امیدوارم سایه ش همیشه بالای سر ادبیات این مملکت باشه
گول این چشم منجمد رو نخور ، دستای من هنوز هم مشتن
خوش خیالن اونا که فکر کردن ، با قپانی ترانه مو کشتن
و
به قد و قامتت نناز ، آهای بلند بی خبر
درختا باز قد می کشن ، حتی با سایه ی تبر