آخه چرا ریاضی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MehrnaZz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

MehrnaZz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله 1 ریاضی
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
برق
چرا ریاضی رو دوست دارین یا از اون بدتون میاد؟؟؟؟
بنده عششششششششششششق ریاضی ام!

پاسخ : آخه چرا ریاضی؟

ریاضی رو دوس دارم چون میشه گف یه جورایی مث یه زندگی دومه... عالمی داره واسه خودش
اما همین ریاضی رو اگه بخوام بخاطر امتحانش بخونم ازش متنفر میشم...

چون آدم رو با شگفتی های خلقت آشنا میکنه

بت میفهمونه که خدا چقد با حساب انسان رو آفریده

ریاضی وقتی خوبه که هر چی بهت میدنو درس حل کنی ..اگه اینجوری باشه خیلی درس باحالیه .مخصوصا اون ثابت کنیدای هندسه

به نقل از reyhan :
ریاضی وقتی خوبه که هر چی بهت میدنو درس حل کنی ..اگه اینجوری باشه خیلی درس باحالیه .مخصوصا اون ثابت کنیدای هندسه
بنظر من که ریاضی عشقه.
هرکی اومده توش به یه چیزی رسیده مثه زیست نیست که باید حفظ کنی.قلب چند دریچه داشت......؟ =))

من خودم رشته ي رياضي ام ولي درك انسان رو در دنياي احتمالات محدود ميكنه ولي فلسفه يه چيز ديگس حتي اگه زياد باهاش كار كني خيلي اسون ميتوني حتي طرز فكر افراد رو باهاش خوند

به نقل از k.sampadi :
بنظر من که ریاضی عشقه.
هرکی اومده توش به یه چیزی رسیده مثه زیست نیست که باید حفظ کنی.قلب چند دریچه داشت......؟ =))
با همین چیزاس که جون آدما رو میشه نجات داد ...ولی با ریاضی چیکار میشه کرد؟؟

ریاضی خود حقیقت و زیباییی.......عاشقشم...همه جیش رو اصوله....باو ریاضی رو به خداو چیزای معنوی ربط ندید ;D

به نقل از k.sampadi :
بنظر من که ریاضی عشقه.
از قضا زیست باید فهمیده بشه نه حفظ! :)

حفظ که بشه نمیشه تحملش کرد! /فرقش رو لطفا بدونید/

به نقل از reyhan :
دقیقا. اما وقتی که سر یه سوال میمونی با حالتی شبیه ~X( از ریاضی هم بدت میاد. البته هندسه جدا از ریاضیه! همیشه >:D< هستی حتی اگه نتونی سوالاشو حل کنی.

× در کل اینکه حلیات داره و نیاز به فکر، خودش یه مزیت دیگه ـس.

:x :x :xچووووون عاااااااااااااااااااااااااااااااااشقشم وهیچوقت تکراری نمیشه..... :x :x :x :x

Back
بالا