• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهندسی صنایع

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ali Chelsea
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Ali Chelsea

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
خوب اینجا هم در مورد رشته مهندسی صنایع :x بحث کنید :دی
مگه این رشته چیش از بقیه کمتره که تاپیک جدا نداشت ؟! :دی :-L

من خودم 2 ترم گذروندم دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی :دی سوالی چیزی بود در حد معلوماتم در خدمت دوستان هستم :)

پاسخ : مهندسی صنایع

سلام،بی‌ زحمت می‌شه یکی‌ یه توضیح کلی‌ بده! مثلا اینکه آخر عاقبت این رشته چیه؟...آینده شغلیش منظورمه...چه درسا و واحد‌هایی‌ داره ؟ ممنون ;D

اخر و عاقبت صنایع !
ئم، توضیح بدیم ...
صنایع گرایشای واقعن مختلفی داره، که زمینه هرکدوم فرق کرده، اما اکثر دانشگاهای معتبر ایران بیشتر ب سمت سیستم های اقتصادی و مهندسی مالی و تحلیل ریسک پیش رفتن که اقلا واسه من واقعن هیجان انگیزه
شما وختی کارشناسی ارشد گرایش مهندسی مالی میری، با اون دوستت که گرایش مهندسی صنایع صنایع میره، با اون رفیقی که گرایش سیستم های اقتصادی میره، دنیاشون، کارشون باهم خیلی تفاوت داره
پس سوالت باید دقیق تر باشه

اما راجب درس و واحدها !
حداقل در امیرکبیر که من هستم ترم یک و دو غالبا درسای پایه رو میگذرونیم، و فقط اقتصاد عمومی یک و دو رو پاس میکنیم
اما از ترم سه تراکم درسای تخصصی بیشتر میشه
ب طور کلی درسای صنایع باید ریاضیات ب خصوص گسسته‌ت، امار، مبانی احتمال ت قوی باشه و ب طور کلی با توجه ب هدایت صنایع ب سیستم های مالی، باید ب اونچه در رشته های مالی میگذره هم علاقه مند باشی، حالا مثلن حسابداری، مدیریت مالی، اقتصاد مهندسی، تحلیل ریسک و نظایرهم
در سالهای گذشته بیشترین تمرکز صنایع روی درسای صنعتی بود با محوریت گرایش تولید صنعتی ، شما رو جوری تربیت میکردن که برین و مدیر کارخونه یا مدیر خط تولید یا هرچیزی که تو کارخانجات بود بشین اما حالا این نقش کمرنگ شده، و اگه دقت کنی در اغلب تحلیلا، میگن اره میری کارخونه، یا چون وضع صنعت خرابه شمام وضعت خرابه و نظایرهم
در کل تو این رشته باید ریاضیات گسسته، تفکر سیستمی، و همچنین مباحث مالی رو بلد یا علاقه مند باشی

محمدرضا منظورت از دروس گسسته ی قوی فقط همون آمار و احتمالات هست دیگه ! نه ؟! #-o ;D
آخه چارت فردوسی رو هم نگاه میکردم به نظرم باقی مسائل گسسته توش به چشم نمیخورد ... منم به شخصه خودم از احتمالات خیــــــــلی خوشم میاد و باهاش حال میکنم ... آمار هم دوست دارم نسبتا ... اما با بقیه ی بخش های گسسته و اون چیزی که به اسم گسسته میشناسم زیاد میونه ای ندارم ... :-" ;D

به نقل از نــيما :
محمدرضا منظورت از دروس گسسته ی قوی فقط همون آمار و احتمالات هست دیگه ! نه ؟! #-o ;D
آخه چارت فردوسی رو هم نگاه میکردم به نظرم باقی مسائل گسسته توش به چشم نمیخورد ... منم به شخصه خودم از احتمالات خیــــــــلی خوشم میاد و باهاش حال میکنم ... آمار هم دوست دارم نسبتا ... اما با بقیه ی بخش های گسسته و اون چیزی که به اسم گسسته میشناسم زیاد میونه ای ندارم ... :-" ;D
منظورم از گسسته 1-ترکیبیات 2-نظریه ماتریس و جبرخطی‌ه

راسته که میگن یکی از اسون ترین رشته های مهندسیه ؟؟؟؟

بعله !
ب نسبت اینکه جزء پنج رشته اول مهندسی طبق اعلام سازمان سنجش هست و نیز یکی از پرکارترین رشته‌ها بعله خب هست
چون با برق و مکانیک و عمران مقایسه میشه و ب نسبت اونا یکی از اسون تریناس !

گسسته....باید فقط فکر اقتصادیتون خوب باشه تا در اینده ی این رشته موفق شید اگه درستون هم خوب باشه که تو همه رشته ها موفقید
اما صنایع فقز باید خلاق و با فکرهای نو باشید درساش چیزی نی سخت ترینش محاسبات عددیه که دز برابر مدار برق هیچه :دی اما از طرفی برق ی مقصد معلوم داره اما صنایع مقصدت به خودت مربوطه همین ...و در کل واسه واحدها...از همه رشته ها یه چیزی پاس میکنیم از مواد بگیر بیا عمرانو مکانیکو برقو خلاصه همه رشته های مهندسی فقط بدون بری برق میفهمی کتابا چه خبره مکانیک صنعت محدود اما صنایع میفهمی دنیا چه خبره و نا محدود خوبیش اینه که ذهنت به سختی درسا نمیره و شما هم ترم دو اید فقط اقتصاد پاس کردی و وازد قسمتای مدیریتی نشدی کلا اینجا باید راه های زیر ابی رفتن و کنترل یک شرکت و خلق راه های جدیدو یاد بگیری و از همه چی سر در بیاری یه هیچی نه نگی
سوالی هست دز خدمتیم

من وا3 انتخاب رشته خیلی به صنایع فکرمیکردم
میگن بازارکارفوقالعاده ای داره
موفق باشین ;D

Back
بالا