• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غرور ِ سمپادی بودن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع datis68
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سمپادیا مغرورن؟

• بله.همشون.

رای‌ها: 42 7.1%
  • اکثرشون.

رای‌ها: 211 35.6%
  • بعضیاشون.

رای‌ها: 225 38.0%
  • تعداد اندکشون.

رای‌ها: 85 14.4%
  • همه متواضع اند.

رای‌ها: 31 5.2%

• رای‌دهندگان
    592
نه نیست ولی سوالت رو اشتباه میپرسی و مخاطبت اشتباهه، چرا؟!
چون که این مشکل سیاست و ارزش گذاری وزارت آموزش و پرورش هست که نمیتونه معلم باسواد و امکانات کامل رو در اختیار همه مدارس بزاره، کمبود امکانات داره؟ خب اون مسئله دیگه‌ای هست و نمیشه خرده گرفت به سمپاد
این مدل بحث کردن من و یاد کسایی انداخت که میگن چرا فلان شغل فلان تومن در میاره ولی درآمد فلان شغل پایین تره؟!!!
خب به جای اینکه با فلان شغل کاری داشته باشید برای این تلاش کنید که چرا اصلا درآمد پایینه!
حالا بحث خودمون، آموزش و پرورش به جای ایجاد امکانات برای همه مدارس بیاد کلا سمپاد و تو راهنمایی (متوسطه اول) حذف کنه که عدالت برقرار باشه؟
خب منم دارم همینو میگم دیگه.
اشتباه گرفتی منظورمو‌.
دارم میگم کار دولت توجیه نمیشه با سمپاد زدن. نه اینکه اینو بر داریم درست شه.

خب منم دارم همینو میگم دیگه.
اشتباه گرفتی منظورمو‌.
دارم میگم کار دولت توجیه نمیشه با سمپاد زدن. نه اینکه اینو بر داریم درست شه.
خب اونم نمیخواد با سمپاد زدن کارش رو توجیه کنه، من خودم همیشه مخالف دروس سمپاد تو مقطع راهنماییم [تدریس مطالب دبیرستان] به جای اینا باید روی پرورش ذهن بچه‌ها کار کنن نه با این چیزا بسته تر بشه، طی دوران تحصیلم هر سال حداقل ۲ تا ۳ تا دبیر به شدت بی سواد داشتیم پس صرف سمپاد بودن دلیلی بر وجود معلم های باسواد یا حداکثر امکانات نیست… زمانی که فهمیدم بعضی از مراکز هستن که بچه ها کار های تحقیقاتی انجام میدن و حتی چاپ مقاله، باورم نمیشد من سمپادیم اونا هم سمپادی!
کل دغدغه سیستم مدرسه من خروجی و تعداد قبولی پزشکی بود [دانشگاه تاپ نه، فقط پزشکی] و کل آموزش تست محور بود
حتی عدالت بین خود مدارس سمپاد نیست چه برسه کل سیستم آموزش، از نظر من و از دید واقع نگری و شرایط کل مملکت، وجود سمپاد در هر دو مقطع نه تنها بی عدالتی نسبت به بقیه نیست حتی باعث ایجاد فرصت برای خیلی از بچه های تلاشگر و با استعداده (جدا از نقاط ضعف خود مدارس سمپاد)

به نظرم سمپادی بودن مخصوصا الان با این کلاسای مجازی کنکور صرفا بیشترین تغییری که ایجاد میکنه توی راهنمایی هستش.
دیگه غرور نیاز نداره این که
من با این نظرت موافقم تاحدودی،
حالا بماند که تو شهرای کوچیک‌تر، همبن اساتیدی که توی مدارس سمپاد تدریس میکنن، مدارس عادی و نمونه دولتی هم میرن و عملا تفاوت چندانی نداره سطح آموزش‌شون.

خب اونم نمیخواد با سمپاد زدن کارش رو توجیه کنه، من خودم همیشه مخالف دروس سمپاد تو مقطع راهنماییم [تدریس مطالب دبیرستان] به جای اینا باید روی پرورش ذهن بچه‌ها کار کنن نه با این چیزا بسته تر بشه، طی دوران تحصیلم هر سال حداقل ۲ تا ۳ تا دبیر به شدت بی سواد داشتیم پس صرف سمپاد بودن دلیلی بر وجود معلم های باسواد یا حداکثر امکانات نیست… زمانی که فهمیدم بعضی از مراکز هستن که بچه ها کار های تحقیقاتی انجام میدن و حتی چاپ مقاله، باورم نمیشد من سمپادیم اونا هم سمپادی!
کل دغدغه سیستم مدرسه من خروجی و تعداد قبولی پزشکی بود [دانشگاه تاپ نه، فقط پزشکی] و کل آموزش تست محور بود
حتی عدالت بین خود مدارس سمپاد نیست چه برسه کل سیستم آموزش، از نظر من و از دید واقع نگری و شرایط کل مملکت، وجود سمپاد در هر دو مقطع نه تنها بی عدالتی نسبت به بقیه نیست حتی باعث ایجاد فرصت برای خیلی از بچه های تلاشگر و با استعداده (جدا از نقاط ضعف خود مدارس سمپاد)
عدالت که بین سمپاد ها اصلااا نیست! سمپاد های شهرای کوچیک نسبت به تهران واقعا مدرسه دولتی معمولی محسوب میشن : (

عدالت که بین سمپاد ها اصلااا نیست! سمپاد های شهرای کوچیک نسبت به تهران واقعا مدرسه دولتی معمولی محسوب میشن : (
به عنوان کسی که سمپاد شهر کوچیک درس میخونه واقعا باید بگم مدارس ما نسبت به مدارس شما آشغاله
ما کلاس دهم بودیم, کلاس ما طبقه‌ی دوم بود, دمای هوا میشد ۴ ۵ درجه
هیچ سیستم گرمایشی ای توی اون مدرسه وجود نداشت
بعد توی مدارس دیگه انواع آزمایشگاه و انواع فلان و کلاسای بهمان و از این چیزا

حتی جنسیتی:/
سمپاد پسرونه خیلیییی بهتر از دخترونه است
مدرسه ما و پسرانه نظیر که رو به روی همن
۱۰ متر فاصله و ۱۰ قرن تفاوت وجود داره
از کنکور، المپیاد، معلم ها، امکانات و...

غرور سمپادی رو نمیدونم ولی بعضی ادما یجوری مغزور تو کون نرو هستن که فکر میکنی از دماغ کدوم فیل هندوستون افتادن— باوووو خودتو جمع کن شاخ گاو که نشکوندی فوق فوقش ننه ات زاییدت

• لایک
امتیازات: Oreo
کاش سمپاد و هر گونه مدارس خاص و غیر انتفاعی و نمونه همه جمع بشه و همه برن مدرسه محله شون، سمپاد برای جامعه مضره، چه لزومی داره بچه های ۱۲ ساله و ۱۵ ساله با یه آزمون چرت در دسته باهوش ها قرار بگیرن و بقیه هم که قبول نشدن اعتماد به نفسشون نابود شه، دقیقاً با یه آزمون چرت!
خیلی از بچه‌های مدارس عادی فکر میکنن فقط سمپادی ها شانس موفقیت تو کنکور رو دارن، سمپادی ها و مدارس خاص بین خودشون رقابت میکنن و مدارس عادی هیچی، این نا عادلانه ست،
به عنوان کسی که ۶ سال سمپاد بوده نمیتونم در مورد غرورشون بگم واقعا ، بیشتر رقابت ناسالم و حسادت رو به یاد میارم، شاید غرور رو بچه هایی که با سمپادیا ارتباط دارن بیشتر حس کنن

Back
بالا