• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتخاب رشته

من یه مطلب جالب اتفاقی توی سایت سازمان سنجش خوندم که فکر میکنم برای دوستانی که مثل من نگران این مسئله بودن جالب باشه. میتونین اینجا بخونینش. خلاصه اش و قسمتی که نگرانی ها رو تقریبا" رفع میکنه رو من میگم:
چند روز پیش خبری شنیدم که 77 رشته دانشگاهی برای دخترا امسال (91) حذف میشه. نکته اینجاس که خبر اشتباه ذکر شده بوده. منظور از 77 رشته، 77 رشته محل بوده (مثلا" منظور حذف شدن رشته مکانیک دانشگاه چمران اهواز بوده نه کلا" رشته مکانیک). این 77 رشته محل حذف شده فقط محدود به 4 دانشگاه شهيد چمران اهواز ، محقق اردبيلي ، لرستان و اراك در معدودي از رشته محلها در گروه آزمايشي علوم رياضي و فني بوده و پس از اعمال اصلاحيه ها موارد تصحيح شده است، یعنی دفترچه ای که ما برای انتخاب رشته ازش استفاده کردیم این تغییرات توش اعمال شده بوده و قرار نیست اتفاقی بیفته که انتظارش رو نداشتیم. که تازه توی همین دانشگاه ها، همونطور که یه سری رشته مخصوصا" برای مردا گذاشته شده، یه سری رشته هم مخصوص خانوما گذاشته شده که (مثلا") تعادل برقرار باشه.
كلا 10 درصد ظرفيت به دانشگاههايي با شرايط خاص كه صرفا براي پذيرش ويژه بانوان يا آقايان مجوز دريافت كرده اند(مثل دانشگاه الزهرا برای دختران)، اختصاص دارد. و اكثريت قريب باتفاق دانشگاهها و مراكز آموزش عالي در تمامي رشته ها و رشته محلها از هر دو مورد ( زن و مرد) پذيرش دانشجو انجام مي دهند.
***این خلاصه ش بود، کامل ترش رو توی همون لینک بالا بخونید :)

Back
بالا