• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تجربی بودن یا نبودن مساله این است..!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Weeping Angel
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدام یک؟

• دانش آموز تجربی هستم!

رای‌ها: 64 57.1%
  • دانش آموز تجربی خواهم بود!

رای‌ها: 20 17.9%
  • نمی دونم تو شکّم!

رای‌ها: 6 5.4%
  • دانش آموز رشته ی تجربی نیستم ولی بعضی قسمت های زیست رو دوست دارمَ

رای‌ها: 11 9.8%
  • دانش آموز رشته ی تجربی نیستم و از زیست بدم میاد!

رای‌ها: 11 9.8%

• رای‌دهندگان
    112
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
این نظرسنجی جهت تهیه ی آمار تعداد علاقه مندان به زیست شناسی و جهت بهبود وضعیت انجمن های زیست به وجود آمده است!
لطفاَ همه شرکت کنند. ;)
از اون جایی که امکان دیدن هویت رای دهندگان وجود نداره. خواهشمندم گزینه ی انتخابی خود رو به صورت یک پست در اینجا قرار بدید.

پاسخ : تجربی بودن یا نبودن مساله این است..!

دانش اموز رشته تجربی هستم

هنوز وقت انتخاب رشتم نرسیده ولی مطمئنا رشته ی تجربیو انتخاب میکنم چون هم علاقه دارم هم ب نظرم باداشتن یک سری فاکتورای معمولی آینده شغلی بهتری نسبت ب ریاضی داره.

بچه ها من فقط یه چیز بگم لطفا بر اساس زیست سال اول و راهنمایی نگید که از زیست بدتون میاد ! :)

من پیش ریاضی رو تموم کردم ولی دارم برای کنکور تجربی آماده میشم.

سوم تجربی هستم! :-h

دوم تجربی. ;D
و عاشق این رشتم :x

تجربی هستم و عاشق زیست اما پزشکی خوندن رو دوست ندارم 8-|

همه ی ما که انقدر زیستو دوست داریم نباید یه فکری به حال انجمنش کنیم؟
خیلی جا داره تا پیشرفت کنه...

به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :
بچه ها من فقط یه چیز بگم لطفا بر اساس زیست سال اول و راهنمایی نگید که از زیست بدتون میاد ! :)
آقا من لازم دیدم یه نکته ای رو بگم ! بدترین کتاب زیست جهان (!) کتاب اول دبیرستانه و این رو همه ی معلم ها هم قبول دارن و علت زده شدن بچه ها از این رشته می دونن پس قبل از انتخاب رشته خوب تحقیق کنید ، من خودم می خواستم برم ریاضی اصاً عشق ریاضی ای بودم باسه خودم بعد رفتم تحقیق و فهمیدم که ای دل غافل ! این چیزی که به خورد ما دادن اصا زیست نبوده البته این رو هم بگم که با کمی تحقیق بیشتر متوجه شدم این چیزی که می خوان به خورد ما بدن زیست هست اما تو کنکور از زیست امتحان نمی گیرن اما خب آدم باسه دبیرستان انتخاب رشته نمی کنه ! باسه یه عمر میخواد این کار رو انجام بده . الان من مطمئنم که نصفه بچه های ریاضی ( مدرسه خودمون رو میگم به کسی بر نخوره ;D )به خاطر تنفر از زیست ونه علاقه به ریاضی رفتن ریاضی ( که البته نیاز به اطمینان نداره از نمرات ریاضی دوستان مشخصه ! )
×××××! : قبل از انتخاب رشته تحقیق کنید اگه مثلا میخوای بری ریاضی تحقیق کن دو راه که بیشتر نداره یا نظرت عوض میشه و بعداً پشیمون نمیشی یا نظرت عوض نمیشه و از انتخاب ریاضی پشیمون نمیشی چون تحقیق کردی یعنی هر دوحالتش سود خالصه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا