• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و گفت و گو پيرامون سوالات كنكور 1391 رياضي

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع soheilkahkeshan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و گفت و گو پيرامون سوالات كنكور 1391 رياضي

میشه یکی بگه کنکور آسون بوده یا نه.(هم تجربی هم ریاضی؟

• لایک
امتیازات: ALA73

به نقل از z.n1994 :
میشه یکی بگه کنکور آسون بوده یا نه.(هم تجربی هم ریاضی؟

تجربی افتضاح سخت بود!

درس شیمی سخت بوده ادبیات سخت بوده دینی سخت بوده عربی مثه سالا پیش متوسط رو به بالا بوده فیزیکش هم اون طوری نبوده ! ریاضیش فقط آسون بوده ولی بازم کسی که ریاضیش خوب بوده میتونه 70 بزنه ! ینی همون کسایی که در حد تهران بودن !
شما ها سوالای پایه رو نیگا کردین سوالا پیش رو هم دیدین ؟؟
منم سوالای پیش رو بعده کنکور دیدم گفتم چقدر چرند بوده ولی قبل کنکور که آزمون 90 دادم دیدم ظاهراً فقط ظاهرش آسون بوده ینی یه چهره گول زننده ولی در باطن سخت بوده !

به نقل از soheilkahkeshan :
رياضي بسيارساده بوده با درصد هاي دور و بر 70 هم فكر نكنم بشه تهران قبول شد..... اجل كنكور رسيده...

هنوز کنکوری 91 ها از اینجا ها رد میشن ;D کیلو کیلو استرس وارد میشه بمون :-"

بعدشم شما الان تو خونه نشستین سؤالا رو میبینین بدون اینکه وقت مهم باشه، قبلشم عمومی ندادین، گسسته و تحلیلی و دیف رو هم نمیدونم تا چه حد آشنا هستین الان ، در کل جو شدیدا نا مشابه به کنکور! ;D قضاوت اینطوری نمیشه کرد

حتی اگه بشه هم باز معلوم نیست بستگی به شرکت کننده ها داره دیگه

ولی بچه های ما هم می گفتن که اینجوری بوده : ادبیات (متوسط رو به بالا/ سخت) عربی (نپرسیدم) دینی (سخت) زبان (آسون) ریاضی (پشمک) فیزیک (آسون) شیمی (متوسط)
مشکل این جاست که 2 تا درس اصلی و اختصاصی ریاضیا امسال آسون شده بوده و این خیلی بد میشه واسشون.

اگه سال دیگه اینجوری باشه که من بیچاره میشم ! :(( عمومیم داغونه اختصاصیم بد نیست ! حالا بیان عمومی که ما بلد نیستیم رو سخت بدن . نخصصی که یکم بیشتر بلدیم رو اسون . ولی احتمالا سال دیگه تلافیشو در میارن . ها ؟ :-?

به نقل از Ehsan.T :
اگه سال دیگه اینجوری باشه که من بیچاره میشم ! :(( عمومیم داغونه اختصاصیم بد نیست ! حالا بیان عمومی که ما بلد نیستیم رو سخت بدن . نخصصی که یکم بیشتر بلدیم رو اسون . ولی احتمالا سال دیگه تلافیشو در میارن . ها ؟ :-?
کاری که امسال با من شد :-<

شما 92ای ها مگه کنکور دادین که اینجوری حرف می زنید!!!!!!!!!!اینجوری ها هم که میگین کنکور آسون نبود!!!!عمومی هاش مخصوصا ادبیات و دینی به نسبت سال های قبل سخت تر بود X-( بالاخره اگه کنکورها را دیده باشین که هنوز وقتش نیست طرفشون برین ولی هرسال بالاخره یه درسی رو آسون می دن و یه درسی رو سخت!!!!

با احترامی که برای همتون اعم از 91 ای ها و 92 ای ها قائلم ، بر خلاف میلم ،تاپیکو پاکسازی کردم !

لطفن فقط و فقط و فقط افراد کنکوری 91 ریاضی در این تاپیک پست بدن و نظراشونو بگن ، و اگر کنکوریها سوالی از 91 ای ها داشتن بپرسن ...

قبلن از شما 92 ای عزیز ، از اینکه راجع به کنکوری 91 ریاضی اظهار نظر نمیکنید ، تشکر میکنیم ! :)

سوال ها به نظر من و کارشناس ها(!)
ادبیات : قرابت ها سخت تر آرایه ها عادی لغات و تاریخ ادبیات ساده تر(شمردنی کمتر داشت!)
عربی : درک مطلب سخت تر ولی ما باقی عادی
دینی : یه ذره فرق کرده بود.نمی دونم سخت تر یا ساده تر
زبان : من زبانم خیلی ضعیفه با این حال 89 زدم پس ساده بوده

ریاضی : آشغالی ترین! سوال ها ساده کشک و پر از اشکال.سوال آخر اشتباه بود.دو گزینه ی درست داشت.یعنی متنش دو وجهی بود.من گزینه ای رو زدم که مولف گسسته ی گاج (منصف شکری) هم اون رو به عنوان جواب گفته ولی سازمان سنجش... اه.میدونی سه درصد ریاضی چه تاثیری داره!اثرش وقتی بیشتر میشه که رقیب های بالای سرت گزینه ی سازمان سنجش رو زده باشن.

فیزیک : مثله پارسال یه ذره مفهومی تر بود

شیمی سخت تر

Back
بالا