سلام
پدر و مادر شما تا په حد میذارن تنها یا با دوستاتون بیرون برین؟
براشون مهمه با چه کسایی و کجا؟
به نظر شما اینکه بعضی پدر مادرا سخت میگیرن دلیلش چیه؟
این سخت گیری تا چه حد به جاست؟
بخوام برم بیرون میذارن ولی براشون خیلی مهمه که با کی میرم..
براشون کلن مهمه که دوستام چجور آدمایین..
حتی اگه از دوستم خوششون نیاد بم میگن و دلیل میارن برام ولی هیچوقت مجبورم نمیکنن که باشون دوست نباشم..
میگن نری بهتره ولی مجبورم نمیکنن نرم.. میگن نظرِ ما اینه که نری ولی انتخاب با خودته...
راهو نشون میدن و خودم تصمیم نهاییو میگیرم..
تنها که عمرا یعنی میگم عمرا معنی دقیق کلمه رو میده.
جاهایی هم که میزارن با دوستم یا دوستام برم جاهای سربسته مثل رستوران یا پاساژ غیر از اینا یه بزرگتر باید باشه
بابام میگه جامعه واسه دختر ناامنه نمیتونم بزارم بری بیرون خب راست هم میگه هم منو خیلی دوست داره هم میدونه جامعه خرابه.اما خب اگه نا امنه واسه همه نا امنه من الآن با ناامنی های جامعه کم کم آشنا بشم بهتر از اینه که برم دانشگاه و یهویی ببینم بیرون از خونه چه خبره!اما خب بابام انگار میخواد تا اونجایی که میتونه منو دور نگه داره بهش هم میگم که پدر من آخه تا کی؟میگه تا همیشه!
خب اینطوری غیر ممکنه به هر حال یه وقتی میرسه که شما از من دور باشید مثلا همین دانشگاه اون موقع چی؟
در جواب این حرفم حرفی نداره اما نمیخواد قبول کنه که من نیاز دارم که تو جامعه باشم که ببینم چه قدر خطرناکه که بدونم تا چه حد باید ترس داشته باشم...
والا ما قدیما که المپیاد نمیخوندیم و اینا تا ساعت 12 با هرکی هم بیرون بودیم پدر مادر نمیگفتن چی کار میکنیی کجایی ؟
اما تازگی یکم گیر میدن مثلا ساعت 11 زنگ میزنن میگن میای خونه
براشون مهمه مثلمن ولی اگه با دوستم اسی باشه که حتما اجازه میدن با بقیم بیشتر اره
کلا باهاشون خعلی راحتمو اونام زیاد باهام کنار میان
بیشتر وقتا بعد از امتحانا با برو بچ میرفتیم بیرون
کلا خعلی خوبن منم دوست دارم برا بچم مثل مامانم باشم
والا ما قدیما که المپیاد نمیخوندیم و اینا تا ساعت 12 با هرکی هم بیرون بودیم پدر مادر نمیگفتن چی کار میکنیی کجایی ؟
اما تازگی یکم گیر میدن مثلا ساعت 11 زنگ میزنن میگن میای خونه
تا کی باشه !
تو مدارس زیاد با بیرون رفتن حال نمیکنن ولی اگه برم چیزی نمیگن چون میدونن که خودِ من تا درس داشته باشم بیرون نمیرم و چون میدونن وقتی میرم بیرون حتمن درس ندارم چیزی نمگین . ولی تابستونا که الاف باشیم ممکنه صبحا ساعت 4 بریم خونه !!! تا 4 صبح تو پارکا فوتبال میزنیم دور میزنیم ..
تمومِ دوستامم میشناسن و میدونن من با آدم حسابی ها میگردم