• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نقد و بررسی شاهکارهای هنری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع requiem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

requiem

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سلام بچه ها!
احساس کردم تو این قسمت یه همچین تاپیکی واقعا کم بود پس با راهنمایی مدیر قسمت هنر این تاپیکو زدم
در اینجا ما به بررسی یک سری از آثار نقاش های بزرگ می پردازیم.البته شما هم می تونید با معرفی نقاش یکی از آثارشو در معرض بررسی قرار بدید
فقط لطفا صبر کنید تا نقاشی قبل به طور کامل بررسی بشه تا جایی که همه احساس کنن کافیه
واقعا از همکاریتون متشکرم!

ویرایش: میتونید علاوه بر نقاشی ، هر اثر هنریِ دیگه‌ای از قبیل مجسمه و ... رُ برای نقد بذارید.

پاسخ : نقد و بررسی شاهکارهای هنری

خوب فکر کردم بهتره خودم اولین نقاش و نقاشی رو معرفی کنم:
کلود مونه (۱۴ نوامبر ۱۸۴۰ - ۵ دسامبر ۱۹۲۶) بنیانگذار نقاشی دریافتگری (امپرسیونیسم) فرانسوی بود.اصطلاح امپرسیونیسم از یک از نقاشی‌های او با عنوان امپرسیون طلوع گرفته شده است.
در پاریس متولد شد و در ژی ورنی زندگی اش پایان گرفت. در آکادمی سویس و مدرسهٔ هنرهای زیبای پاریس تحصیل کرد. با پیسارو، رنوار، سیسلی آشنا شد؛ با مانه و کوربه دیدار کرد. در سال ۱۸۷۴ (میلادی) نخستین نمایشگاه امپرسیونیستها بر پا شد؛ مونه تا سال ۱۸۸۲ در این نمایشگاه و نمایشگاه‌های بعدی شرکت جست. مجموعهٔ تابلوهای نیلوفرهای آبی را در سال ۱۸۹۹ آغاز کرد . از ۱۹۱۴ به بعد در دوره‌ای طولانی به کشیدن چنین تابلوهایی پرداخت. در ۱۹۲۱ مجموعه‌ای از کارهایش مورد قبول دولت واقع گردید و نارنجستان پاریس برای نگهداری آنها بازسازی شد.
مونه مهم‌ترین نمایندهٔ دریافتگری به شمار می‌رود. آثار زیادی از وی به جای مانده و در بسیاری از نگارخانه‌های مهم دنیا از آنها نگهداری می‌شود.
مونه در ۲۰ سال پایانی عمرش از بیماری آب مروارید رنج می‌برد که به نوبه خود باعث شد تا کارهای وی به دو دوره قبل و بعد از بیماری تقسیم شود.

این یکی از نقاشی های بسیار زیبای این نقاش بزرگ هست که من واقعا دوستش دارم:
claude-monet-paintings-1873-1878-2.jpg

خوب شروع کنید

سبک امپرسیونیسم یه سبک غیرشفافه و توی این سبک نور جایگاه ویژه ای داره به خاطر همین به نقاشای امپرسیونیست نقاشای نور هم گفته میشه!
توی این نقاشی مونه هم میشه تمام این ویژگی ها رو دید.همینطور تو این اثر انسان به صورت خیلی کوچیک و غیرقابل تشخیص نقاشی شده و تنها میتونم بگم یکی از بهترینا تو سبک خودش!

تاپیک قشنگیه :x
و در مورد کلود مونه راستش من زیاد اسم ادمها رو یادم نمیمونه واسه همین رفتم و دنبال کاراش گشتم و فهمیدم قبلا چنتا شو دیده بودم!
اول میخواستم راجع به این نقاشی که گذاشتی بگم: خیلی قشنگه :x :x همین که شلوغیه شهرو توی یه فضای زمستونی اینجوری به تصویر کشیده خودش کلی قشنگه دیگه باقی چیزا به کنار !
منظورت از این که نور جایگاه ویژه ای داره چیه؟ بلاخره تنها چیزی که به همه ی نقاشیا جون میده(یعنی همین که باعث بوجود اومدن سایه و کلا فضا میشه!) نوره و نور همه جا نقش ویژه ای داره!!
بعدش میخواستم یه سوال بپرسم: نقاشیاشو با چی میکشیده؟با رنگ روغن؟
:-? :-/

این اثر اسمش (Boulevard des Capucines (1873 هست که اسم یکی از بلوار های معروف تو پاریسه، کلا خیلی جای معروفیه و عکسای زیادی ازش گرفته شده، نکته ای که توجهمو جلب کرد یکی زاویه دید تو نقاشیه، که میشه گفت جدیده چون نیومده به حالت تکراری جوری بکشه که بلوار وسط قرار بگیره و قرینه شه، که فکر کنم این زاویه خودش تو تک کردن اثر موثر بوده، یکی دیگه نور پردازی تو نقاشیه همونطور که scare گفت خیلی خوب بهش پرداخته شده (طبیعی کار شده)، آدمای توی عکس در عین ساده بودن تو نحوه ی کشیده شدنشون، جزئیات خاصی هم به همراه دارن، رنگایی که استفاده شده و کلا تم رنگی نقاشی، حس شهر و اون شلوغی رو تو اون زمان منتقل میکنه!

*@قبلی: فک کنم به احتمال زیاد با رنگ روغن کار شده.

به نقل از HANIEH The 1st :
تاپیک قشنگیه :x
و در مورد کلود مونه راستش من زیاد اسم ادمها رو یادم نمیمونه واسه همین رفتم و دنبال کاراش گشتم و فهمیدم قبلا چنتا شو دیده بودم!
اول میخواستم راجع به این نقاشی که گذاشتی بگم: خیلی قشنگه :x :x همین که شلوغیه شهرو توی یه فضای زمستونی اینجوری به تصویر کشیده خودش کلی قشنگه دیگه باقی چیزا به کنار !
منظورت از این که نور جایگاه ویژه ای داره چیه؟ بلاخره تنها چیزی که به همه ی نقاشیا جون میده(یعنی همین که باعث بوجود اومدن سایه و کلا فضا میشه!) نوره و نور همه جا نقش ویژه ای داره!!
بعدش میخواستم یه سوال بپرسم: نقاشیاشو با چی میکشیده؟با رنگ روغن؟
:-? :-/
با رنگ روغنه ولی تو این سبک قلمو ضربدری رو بوم زده میشه و این تفاوت ایجاد میکنه!نه توی این سبک به نور خیلی اهمیت داده میشه ولی تو سبکای دیگه مثل کوبیسم یا سمبلیسم یا هر سبک دیگه ای توی نقاشی موضوع اصلی نیست ولی موضوع بیشتر کارای امپرسیونیسم نوره!

دقیقا چیزی که نظر من رو هم جلب کرده سیاه و کوچک نشون دادن آدماست در یک زمستان سخت که همه ی مردم به دنبال کار خودشون هستند.
دققا این دلیلیه که من این نقاشی رو دوست دارم! و میدونید یه جورایی منو یاد "زمستان" اخوان ثالث و "سمفونی مردگان" میندازه!
به نظرم واقعا شاهکاره! =D>

بسیار خوب بچه ها حالا یک نقاشی دیگه از این نقاش دوست داشتنی رو می بینیم:
487px-Claude_Monet_011.jpg

خیلی نقاشی زیباییه! اسمش هم Woman with a Parasol

این نقاشیه خیلی باحاله! :x
خصوصا سبکی که اسمون و ابراش رو با اون اینجوری در اورده یه چیزه جدیده!
شمام احساس میکنید که اسمونش گرده یه جورایی انگار شبیه عکسایی که از اسمون در حال حرکت میگیرن؟!

به نقل از HANIEH The 1st :
این نقاشیه خیلی باحاله! :x
خصوصا سبکی که اسمون و ابراش رو با اون اینجوری در اورده یه چیزه جدیده!
شمام احساس میکنید که اسمونش گرده یه جورایی انگار شبیه عکسایی که از اسمون در حال حرکت میگیرن؟!
دقیقا به نظر منم انگار بازتاب عکس در آب کشیده شده و جاریه در واقع یکی از نکات زیبای این نقاشی همینه!

Back
بالا