پاسخ : چگونه در درس شیمی خودم را تقویت کنم؟
خب چیزی که من میخوام بگم تجربه ی شخصیه خودمه،
اگه تو سطح دبیرستان و کنکور و اینا میخواین حرف بزنین که شیمیه سال اول اصلا حساب نمیاد(جغرافی میزاشتن اسمشو سنگین تر بودن،البته بلا نسبت بعضی صفحه هاش

)
میرسیم به شیمی 2:
چیزی که کلا برا شیمی لازمه،یخورده قوه ی تخیله(تقریبا همونی که پگاه گفت) مثلا تو شیمی دو،فصل یک که دو قسمت میشه رو میتونین هر قسمتشو یجور تصور کنین،مثلا برا قسمت کوانتوم و اینا من همیشه یه اتم رو تو دهن خودم تصور میکردم،و مثلا شما میتونید اتم رو یه شهر در نظر بگیرید و لایه های اصلی رو خیابونای اصلی و زیر لایه ها رو کوچه،اوربیتال ها رو خونه و اسپین رو یه واحد در نظر بگیرید،اینجوری مثلا وقتی میخواین ببینین که یه الکترون کجا قرار داره این 4 تا عدد رو باهاشون مثل ادرس رفتار میکنید!
یا مثلا برا اون یکی قسمت فصل اول شما میتونید یه کل کل رو بین رادرفورد و تامسون در نظر بگیرید،چون اگه دقت کرده باشین یه کاری رو یکیشون میکنه و اونیکی میاد بعد از اون کار دیگه ای رو میکنه،تو ذهنتون خونه ی رادرفورد و ازمایشگاه و اینا رو مثلا تصور کنید،مثلا تو چند تا ازمایشی که این دو تا انجام دادن،فیلم عکاسی،نقش کلیدی ای رو داره،چه میدونم،مثلا برا خودتون تو دنیای شمی غرق بشین دیه،این راهیه که فراموشی هم نداره!
بقیه ی فصلاشم که هلو تشریق دارن

شیمی3 هم که خداییش چیزی نداره،
یه نکته رو قبل از همه بگم،کوثر خانوم در مورد رضا یزدانی حرف زد،اما اگه کسایی که یخورده شیمیشون از بقیه بهتره،این سی دی ها رو نگاه کنن،میبینن که این رضا جونِ ما چرت و پرتی بیش نمیگه،مخصوصا فصل 1 شیمی 3، و رسما داره دانش اموز رو با یه سری راهکار هایی که به نظر جالب میان میپیچونه!
شیمی 3 حلی هاش که اسونه،حفظ کردنی هم تا جایی که من میدونم 4 تا جدوله و پنج شیش تا ازمایش،جدول ها رو که تو کتاب مبتکران گفته چطور حفظ کنید و برا هر کدوم کلی توضیح داده،در مورد ازمایش ها هم فقط قسمت رنگ و رسوب و اینا مهمه که اگه واقعا یادتون نمیمونه،موادشو تهیه کنید و خودتون از کمایش کنید،هیچ کدوم خطر ناک نیستن و میشه تو خونه هم ازمایش کرد،البته یخورده هزینه بره که.....
و اما المپ و اینا:
میگن از مورتیمر باید شرو کرد،راست هم میگن،اما نباید کتابی مثل مبتکران رو تعطیل کرد،سعی کنید قبل از این که مرتیمر جلد اول رو بخونید،شیمی 2 و 3 ی مبتکران رو خونده باشید،بعدش دیگه خودتون میوفتین رو غلطک و میفهمین که باید بعدش چی بخونید،تنها نکته ای که هست:فکر نکنید برا المپ همین 4 تا کتاب کفایت میکنه،سعی کنید اینا رو تو 2یا 3 ماه تموم کنید که تازه این اول راهه و خیلی چیزا وجود داره که باید بخونید....(ارزش وقتتون رو بدونید،کاری که شاید من کمتر کردم)