• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عادت‌هاي خاص نويسندگي

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عادت‌هاي خاص نويسندگي

ارغوان ميشه مثال بزني ؟
خيلي از عادتايي که داشتن ، شايد مث گوشه گيري سلينجر دليلشو ما درک نميکنيم اما براي تمرکز شخصيشون جواب ميداده . چطوري ميتونيم بگيم که عادتاي بعضيا ادا بوده و بعضيا نه ؟

به نقل از ارغوان اس. :
خیر . ولی یه سری از نویسنده ها کلا ً میخوان به همه ثابت کنن که چقدر خفنن ُ چقدر عجیبن ُ چقدر سخته که یکی مث ِ اونا باشه ُ اینا . [کاملا ً نظر شخصی.]
اگر جمعیت کره ی زمین را با جمعیت نویسندگان مقایسه کنیم میبینیم خفن و عجیب هستن. به نظر من شما دارین کسانی که ادای نویسندگی رو در میارن با نویسنده ها مخلوط می کنین. چون هستن کسانی که چون دیده ن بعضی نویسنده ها سیگار و قهوه مصرف می کنن، از اول شروع می کنند به کشیدن سیگار و نوشیدن قهوه و نوشتن. خیلی هم احساس می کنند خفن هستن. در حالی که مطلب به درد بخوری نمی نویسند.
جدا از اون می شه خیلی ساده به عادات نویسنده ها نگاه کرد: مثلن شما شکلات کیندر دوست دارید. اگر روزی چهار صفحه از رمان تان را نوشتین به خودتان شکلات کیندر جاییزه می دهید. یک عادت شخصی است برای زندگی خودتون. حالا این شکلات کیندر می تونه یک حمام آب گرم باشه یا یک سیگار برگ یا هر چیز دیگه ای.
بعد یک عده پیدا می شن بدون اینکه بتونن بنویسن، قلم فرسایی می کنن و هی شکلات کیندر می خورن. این باعث میشه بقیه از شکلات کیندر خوردن خود شما هم بدشون بیاد و احساس کنن یک جور ادا در آوردن است؛ ولی یک عادت شخصی بوده است که نویسندگان درجه سه خزش کردن!
پی نوشت: چقدر اشتباه تایپ کردم ظهر! خوب شد اصلاح کردما

سبک نوشتنم شاید بشه یه نوع عادت خاص حساب کرد...
مث اینکه یه نویسنده خیلی بی پروا مینوشته یا اون یکی مبهم حرف میزده یا چیزایی شبیه این...

علتشم فک کنم برمیگرده به دوره زندگی اون نویسنده و اتفاقاتی که افتاده تو اون دوره...
مث آثار بعد جنگ جهانی...

به نظر من بعضي وقتا رک نوشتن عادت نويسنده س اما بعضيا وقتام نه;يه اثرشون رکه و بقيه ش نه.

به نقل از ارغـوان اس. :
فکر کنم پروست بوده ، که اول یه فصل ُ مینوشته همونجوری که به ذهنش میومده ؛ بدون ِ اصلاح اینا ، بعد حاشیه نویسیش میکرده ُ بعضی وقتا انقد حاشیه ها زیاد میشد که با چسب کاغذ به اطراف برگه اصلی میچسبونده . من به شخصه لایک فراوانی نثار این عادت کردم ! روش ِ بدون ِ کثیف کاری [مدرن؟!]ـش اینه که متن اصلی رو توی یه ورد تایپ میکنی بعد هی حذف و اضافه‌ش میکنی .
وولف هم همینطوری بوده
توی ِ یک کتاب به نام ازروی دست نویسنده با فاکنرمصاحبه کرده فرمول وقائده نویسنده ی خوب شدن صرفا" 99درصدذوق واستعداد،99درصدانضباط و99درصدکوشش هست وعادت هاهم کاملا"شخصی" ومطابق با خلق خودِ نویسندس.

Back
بالا