• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
به نظر شما چرا عرفه که سن مرد از سن زن تو ازدواج باید بیشتر باشه؟ یه مرد وقتی می‌تونه یه خانواده رو پشتبانی کنه و جلو ببره، اینکه زنه بزرگتره یا مرده مگه مهمه؟

نظرتون چیه؟

پاسخ : بیشتر بودن سن مرد در ازدواج

اونقدرا مهم نیس که وحی منزل باشه اما اینطور بهتره
چون زن تو مشکلات شکسته بشه تو چهرش بیشتر از همه تاثیر میذاره یه علت مهم دیگه هم داره که البته اینجا جاش نیس یگم

به نقل از haniiii :
اونقدرا مهم نیس که وحی منزل باشه اما اینطور بهتره
چون زن تو مشکلات شکسته بشه تو چهرش بیشتر از همه تاثیر میذاره یه علت مهم دیگه هم داره که البته اینجا جاش نیس یگم
می‌گید اگه زن بزرگتر باشه بیشتر درگیر مشکلات می‌شه و بیشتر شکسته می‌شه؟! مخالم
درباره‌ی علت دوم هم باید بگم که خیلی اوقات حتی تفاضل سنی ۱ تا ۳ سال هم مثلا در عرف رایج نیست در حالیکه از این نظر هیچ مشکلی وجود نداره!

منم دقیقا دلبل این حرفو نمیفهمم ولی خودم قبولش دارم دوست دارم اختلاف سنیم با همسرم 10 سال باشه نمیدونم یه جورایی باهاله ;D ;D

چون رشد عقلی دخترا خیلی از پسرا جلوتره و این یه موضوع ثابت شده و واضحه لطفا آقایون جبهه نگیرن :|

به نقل از پری ناز :
چون رشد عقلی دخترا خیلی از پسرا جلوتره و این یه موضوع ثابت شده و واضحه لطفا آقایون جبهه نگیرن :|
چون دخترا زودتر از پسرا به بلوغ عقلی میرسند و پسرا دیرتر این فاصله سنی باید باشه در غیر اینصورت در واقع ا.نی که در خانواده تصمیم
میگیره زن خانوادس چون بزرگتره و اینجوری جای زن و مرد در خانواده عوض میشه.

به نقل از پری ناز :
بیشتر نیست زودرس تره
ینی تو 1سن خاصی اینتوریه و بعدش درست میشه

علاوه بر سن بلوغ،
فکر میکنم اگه قرار باشه که مرد تکیه گاه زن باشه، پس باید از اون بزرگ تر باشه (نظر منه).
به نظر من تفاوت سنی 2 تا 6 سال منطقی و خوبه.

به نظر من فرقی نداره
ولی از بس که این موضوع جا افتاده که خودمم نمیدونم چرا ولی ترجیح میدم با کوپیک تر از خودم ازدواج کنم

یکی ازدلایلش اینه که آقایون مایل(فعل دیگه به مخم نرسید) به حمایت کردن وخانومااحتیاج به حمایت شدن دارن.طبعاسن وسال تأثیرمستقیم درحمایت کردن داره.
ازدلایل دیگش ویژگی های جسمی زن ومرده که فکرنمیکنم احتیاج به توضیح داشته باشه.

Back
بالا