• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عبرت بگیریم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر
تا حالا شده اتفاقی براتون بفته که باعث بشه یه تغییری در زندگیتون ، رفتارتون ایجاد بشه و ازش درس عبرت بگیرین ؟ چیزی که یک تجربه مهم زندگی به حساب بیاد. اگر خاطره‌ای دارید همین‌جا بگید به همراه درسی که از اون اتفاق گرفتین.

لطفا خاطرات اتفاقات ساده و روزمره رو بیان نکنید. خاطرات مسخره هم بیان نکنید. تاپیک کاملا جدی است.

پاسخ : عبرت بگیریم

چندسال پیش وقتی حدود اول دوم دبیرستان بودم یک دختری ازم در مورد دوست صمیمی‌ام پرسید و گفت فلانی پیشنهاد داده بهش و میخواد بدونه چجور آدمیه. اون دوست من نسبت به ما کلا آدم free ای حساب میشد و خب خانواده راحتی داشتند. نمیدونم چی شد من به دختره چیزهایی گفتم که عبارات چندان مثبتی نبودند در مورد دوستم. یک جورایی بار منفی آماردادنم بیشتر بود. بعد این دختره رفت به دوست من گفت که من اینها رو گفتم و این دوست صمیمی من اومد و با ناراحتی از من پرسید که آیا واقعا من اینها رو گفتم و من عملا جوابی نداشتم. حق داشت و اشتباه از من بود.

درس‌های این اتفاق برای من اول این بود که چیزی پشت سر کسی نگم که بعدا بفهمه و ازم ناراحت بشه. تا حد امکان هم سعی کنم آمار کسی رو ندم به کس دیگه. اطلاعات اضافی در مورد دیگران ندم. بعد در مورد حرف‌هایی که میزنم هم دقت بیشتری بکنم که چیزی خلاف واقعیت نگم. از همه مهم تر اینکه هرموقع به جنس مونثی خواستم چیزی بگم یادم باشه که احتمال این رو خیلی زیاد در نظر بگیرم که به دیگران هم بگه.

همین هفته پیش بود که با اسم یکی از معلما تو بازی باکی-کی-کجا شوخی کردیم، حالا اسم خودشم نبود و اسم....شوهرش بود.
بدشم که برگه هه رو پیدا کرده بودنُ کلی با ما دوا کردن. منم فهمیدم که نباید با اسم معلما تو بازیا شوخی کنم، حد اقل نه جلوی دوستان و جمعی که احساس میکنم توش انتن زیاد هس.

اینکه راز هاتون رو به هیچ کس حتی مادر پدرتون نگین
چند وفت پیش یه سخن خوندم "هیچ وقت رازهایت را به کسی نگو،وقتی خودت نمی توانی آنها را حفظ کنی از دیگران چه توقعی داری که ان را برایت حفظ کنن؟"

به نقل از artemis ej :
اینکه راز هاتون رو به هیچ کس حتی مادر پدرتون نگین
چند وفت پیش یه سخن خوندم "هیچ وقت رازهایت را به کسی نگو،وقتی خودت نمی توانی آنها را حفظ کنی از دیگران چه توقعی داری که ان را برایت حفظ کنن؟"
ما به یه معلم اعتماد کردیم بعد همه زنگیمونو واسش نوشتیم و اینا بعد تو زرد از آب درومد

حسابی.مثلایه باررفتیم توی یه مسابقه رباتیک،رباتمون عاالی بوداتوی زمین تستم خوب کارمیکردبعدکه خواستیم برارکوردگیری چسب تایراروعوض کنیم دیدیم چسبمون تموم شد X_X
رباتمون ریو زمین سرمی خورد،خلاصه یه المان روردنکردوتواون مسابقه حذف شدیم :((
دیگه هروقت میریم مسابقه یه بسته چسب میبریم باخودمون ;)

خیلی زود به کسی اعتماد نکنم و حرف دلمو بش نزنم چون یه بار کردم و یه ضربه روحی شدید خوردم
توصیه میکنم خیلی زود اعتماد نکنین چون پشیمون میشید

زيادي به ديگران محبت نكنيد تا آخر مجبور بشين اثبات كنبد كه "خـر"نيستيد!

Back
بالا