• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتابداری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی
سلام .
به تعریفِ ویکی پدیا :
علوم کتابداری و اطلاع‌رسانی، دانشی است که به مطالعه و بررسی شیوه‌های گوناگون تولید دانش، گردآوری منابع اطلاعاتی ، سازماندهی، بازیابی و اشاعه این منابع و محمل‌های اطلاعاتی می‌پردازد و در این راستا تلاش می‌نماید که در وقت خواننده یا کاربر صرفه‌جویی نماید.

خب ، درباره ی روشای ساماندهیِ کتاب توی کتاب خونه ها چی میدونین ؟ بر چه اساسیه ؟
بعد یه سوالِ دیگه ! این رده بندی کارِ سختیه یا میشه که کتابخونه ی خونه رو ـَم رده بندی کرد ؟

پاسخ : کتابداری

تو کتاب زبان فارسی سال دوم فک میکنم هست اینا ;;)
رده بندی کتابا خیلی راحتن یه ذره دقت میخوادفقط ;))
اصن دیویی کتابا توی خودشون هس!

توضیح رده اساس رده بندی کتاب: :-"

کد اول دیویی کتاب ها مربوط به موضوعشه اولین حرف فارسی فامیل نویسنده ست بعد یه کد داره که نمیدونم چیه حرف یا حروف بعدی هم اول اسم کتابه!

معلم ادبیات و زبان فارسی پارسالمون میگف من ترجیح میدادم کتابدار باشم تا معلم :-"

بعد کارِ کتابدار فقط مرتب کردن کتابائه ؟
رده بندی دهدهی چیه ؟ ;D

اون شماره های عجیب غریب که هر کتاب داره توی کتابخونه چیه ؟ ;D اونا ربطی به رده بندی داره ؟ ;D

آره دیگه ;;)
اونو نمیدونم ;D

@ساینا: همونا شماره دیویی از رو اونا کتابارو از قفسه ها پیدا میکنن یه ساعت توضیح دادم اون بالا ;;)

به نقل از ساحـــــره :
آره دیگه ;;)
اونو نمیدونم ;D

@ساینا: همونا شماره دیویی از رو اونا کتابارو از قفسه ها پیدا میکنن یه ساعت توضیح دادم اون بالا ;;)
آخه شماره ها خیلی بیشترنا :-"

• لایک
امتیازات: N.M

جدولِ پایین این صفحه هه رو نگاه ... سر در نمیارم خب ! بعدم ساینا راس میگه ، خیلی بیشتره ها ! ;D
کلاً گیج میزنم ، روشِ مرتب کردن و این عددای کتابخونه ها رو نمیفهمم.

اه لعنتی چرا لینک متنی نمیشه !!! ~X(
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A6%DB%8C

حتما لازم نیست شماره بندی رو به سختی دیویی کنیم من سال اول و دوم رئیس کتابخونه ی مدرسه بودم سال سومم شدم کمک یار(منو انداختن بیرون یه کتابدار اوردن) مثلا من یه کدی درست کرده بودم المپیاد اولش یه o میگرفت بعدش ریاضی فیزیک ... به ترتیب از 0 شروع میشد بعدش نسبت به سال چاپ رده بندی میشد!

خیلی آسونه!

ببین مثلا نوشته:
8فا1 /62 ص 297 م/ر

اون قسمت اول که هشته مربوط میشه به هشتصد که قسمت ادبیاته
ص: حرف اول فامیل نویسنده ست که صالحی باشه
م/ر هم حروف اول اسم کتابه

از رو همینا میشه یه کتاب رو پیدا کرد
بقیشو نمیدونم :-"

رده بندی و اینا واسه خود ادم خوبه ... ولی وقتی میری توی یه کتابخونه بزرگ این شماره ها خیلی به آدم کمکم میکنن ;))

کتابداری رشته دانشگاهیم داره...

کسی در مورد اون اطلاعی نداره؟ ;D

• لایک
امتیازات: N.M
Back
بالا