• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اطلاعیه ها و اخبار

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
سلام
توی این تاپیک اطلاعیه ها و اخبار کار هایی که انجام میشه اعلام میشه
مثل پرداخت های انجام شده و از این قبیل

پاسخ : اطلاعیه ها و اخبار

حساب بانکی مخصوص بنیاد کودک ایجاد شد ٬ بزودی شماره ی کارت و شماره ی حساب اعلام خواهد شد .

شماره حساب ها اعلام شد ٬ دوستان لطفا واریز پول رو برای روزهای آخر نذارین .

من اینجا از همه به خاطر جواب تلگرافی به پ.خ هاشون عذرخواهی می کنم. [-o<
فقط می خواستم تایید باشه برای این که من دیدم. ;)

مبلغ ۳۰۰ هزار تومان برای ۱۰ مدد جو برای دی ماه به حساب بنیاد واریز شد . اطلاعات کامل تر رو به زودی اعلام میکنیم .

سیستم پیام کوتاه

یه سیستم پیام کوتاه برای سایت تهیه شده برای اطلاع رسانی مسائل بنیاد کودک و اینا قرار شد ازش استفاده کنیم ٬ اگر دوستان لطف کنن پسر ها شماره هاشون رو برای من پ.خ کنن ٬ و دختر ها برای Dorna .
ممنون .

دوستان من یه چیزی رو به طور کلی بگم چون یه عده از دوستان بد برداشت کرده بودن ...
اگر احیانا کسی مایل نبود که شماره اش رو بده و ترجیح میداد از طریق همین انجمن صرفا اطلاعیه و اخبار و ... رو دنبال کنه مشکلی نیست .
استفاده از این سیستم اختیاری هست و برای کمک کردن الزامی به دادن شماره هاتون وجود نداره .
اما خب مثلا بعضی از دوستان اظهار نگرانی میکردن که ممکنه یادشون بره که پرداخت کنن یا به سایت و نت دسترسی نداشته باشن یا ... که این سیستم پیام کوتاه برای حل این مشکلات استفاده خواهد شد .

از دوستان خواهش می کنم وقتی شماره ی پیگیری میفرستن اسم و فامیل فرستنده ی اون رو هم بنویسند.
با تشکر ;)

برای حفط نظم هر کس بدون هماهنگی دو دوره ی متوالی پول رو پرداخت نکرد اسمش از لیست کفیلان حذف میشه.
یادمون باشه که وقتی کفالت یک کودک رو قبول میکنیم در واقع مسئولیت قبول کردیم و بنیاد کودک و اون بچه رو ما حساب میکنن پس این مسئولیت رو جدی بگیریم :)

به نقل از احمدرضا.ج :
از دوستان خواهش می کنم وقتی شماره ی پیگیری میفرستن اسم و فامیل فرستنده ی اون رو هم بنویسند.
با تشکر ;)
تاکید مجدد
بدون اسم کار من سخت میشه برای تهیه ی صورت حساب و گزارش مالی
با تشککر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا