• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا ضایع شدین/کسی رو ضایع کردین؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شقایق س.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه
سلام دوستان ؛
کل صفحات بخش خاطرات رو خوندم دیدم جای این یکی خیلی خالیه :)
اگه تا حالا یه موقع خیلی بد ضایع شدین بنویسید دور هم بخندیم .

پاسخ : تا حالا ضایع شدین؟

امروز در لپتاپمو باز کردم برم سمپادیا دبیر ادبیاتمون یه چش غره (از املاش مت معن نیصطم) رفت
منم اومدم یکم کار فرهنگی بکنم رفتم سایت فرهنگستان یه خبر براشون خوندم گفتش از تو کامپیوتر خوندیش گفتم اره رفتیم سره تمرینا یادم اومد بیاموزیم هارو ننوشتم سریع از اینترنت گرفتم (کافیه بزنید تمرین های زبان فارسی 1)به من که رسید گفتم تو لپتاپه اونم گفت اینم از اینترنت گرفتی اره؟؟؟؟؟
بچه هازدن زیر خنده و منم خیط شدم....... :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

سر صف به دوستم داشتم میگفتم این خانم **** **** (ناظم محترمه!) عین جن یهو ظاهر میشه! بپا که ... :-"

دیدم طرف نگاهش خیلی خاصه!

سرمو برگردوندم ...

حس کردم دماغش چسبیده به لپم! ابروها تو هم ... X_X

;D

زنگ فیزیک یه زاویه ی 180 درجه کشیدم پای تخته ، گفتم اگه این یه زاویه ی 30 درجه باشه ، ...

پارسال سر زنگ آمادگی دفاعی داشتم انواع تنفس مصنوعی رو نام میبردم ، گفتم : 1- تنفس دهان به بینی ،2 - تنفس بینی به دهان ...

معلممون سر یه امتحان حق منو خورد منم به دوستم گفتم عجب گاویه این!
بعد یهو دیدم معلمه دوستمو بلند کرد گفت بگو بهت پشت سر من چی گفت!!!!! :-ss :-ss :-ss X_X
(همشو شنیده بود!!!!!!!). X_X X_X X_X X_X

اون روز دین و زندگی داشتیم

بعد یکی از بچه ها خیلی با کلاس شروع کرد به حرف زدن :>

- ببخشید آقای دلدار به نظر شما ....( یادم رفته این تیکشو ;D) ، میخواستم بدونم نظرتون چیه ، اگه میشه یکم هم توضیح بدید

دبیر : الو بفرمایید ، به به سلام حال شما خوبه ... :-"

دبیرمون گوشیشو جواب داد ، بنده خدا دوستم آب شد ;D

سال اول راهنمایی بودیم اولین روز معلم کامپیوتر(که حق التدریس بود و از عقل کم داشت)اومد سر کلاس ما هم واسه اینکه یه خودی نشون بدیم با خوش حالی و صدای بلند داد زدیم س...ل...ااااام ;Dاونم برگشت گفت زهرمار یه کم آروم تر .یه دفعه خنده رو لب همه ماسید بعد هممون نشستیم سر جامون و تا آخر زنگ هم صدا از هیشکی در نیومد :(

همین امشب به طرز فجیعی ضایع شدم! X_X
با خواهرم رفته بودیم بیرون.بعد هی عقب میفتاد.
منم حواسم نبود سرمو برگردوندم عقب گفتم خب زود باش بیا دیگه دستتو بده من دیگه خودتو میگیری برام!
بعد دیدم وااااای خدا.یه دختر دیگس که این!!!!! X_Xپدرشم پشت سرشه!!!!! X_X
پاک آبروم رفت جلو ملت!!!!!
خواهرم جلوم بود بهم گفت چته خب من که ازت جلوترم که!!!!!
منم به این حالت: :-[ :-[ X_X X_X X_X :-ss :-ss

یه بار از در مدرسه اومدم تو، بچه ها گفتن امتحان پرورشی که قرار بوده تستی باشه تشریحی شده! منم توپ بسکتبالی که دستم بود رو خیلی محکم کوبیدم به دیوار و داد زدم " !**Sh "
بعد سرم رو برگردوندم دیدم ناظممون بالای پله ها دست به سینه وایساده داره بهم چشم غره میره! ;D

Back
بالا