• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

موسیقی و انسان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AAM
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

AAM

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ه. ن. د.
شهر
م. م.
(( بررسی جایگاه موسیقی و تأثیرات مثبت و منفی آن بر انسان ))

در این بخش دوستان میتونن نظرات خودشونو راجع به موضوع بحث مطرح کنند .

• لایک
امتیازات: igin
پاسخ : موسیقی و انسان

من یک همایش از استاد رائفی پور درباره موسیقی رو دیدم و از اون خوشم اومد . اکثر حرفاشو هم تأیید میکنم .
حرفاش منطقیه و نمیشه اونا رو رد کرد . به شما هم توصیه میکنم یک سرچ بکنین و این همایش رو به صورت تصویری دانلود کنید .
با دیدن این فیلم ، مواقع استفاده از موسیقی و درست استفاده کردن از اون رو متوجه میشید .
هر کی این رو دید میتونه نظرش رو مطرح کنه .

خب الان همه به این نتیجه رسیدن که موسیقی میتونه به آرامش بدهُ هم تاثیر روحیُ هم جسمی مثبت داشته باشه !
واسه همینم برا بچه های نارسُ اینا موسیقی میذارن ...
خیلی جالبه به نظرم ! :-?

چه نوع موسیقی ؟
اگه بررسی کنید میبینید موسیقی هایی خاص هستند .
استاد رائفی هم در سخنرانی خودشون میگن که موسیقی یه نوع داروست ولی ما تو این دارو افراط میکنیم و مناسبت موسیقی ها رو هم نمیدونیم .

نیچه ی بزرگ میگه : زندگی بدون موسیقی ، بیهوده زیستن است !

و به قول شاعر ، تو خود حدیث مفصل خوان ...

منم حرف نیچه رو قبول دارم .
حرف درستیه ولی بازم میگم ، منظور از موسیقی چیه ؟

من نمی تونم فعلا این سخنرانیرو ببینم.یه خلاصه خودت ازش بنویس بذار ببینیم چی میگه و میگی که اون موقع نظر بدیم :)

اگه تونستم خلاصشو میزارم .
فعلا اگه میخواین میتونم آدرسی بدم تا برید دانلودش کنید .

بچه ها چیزی در مورد جادوی موسیقی و موسیقی معکوس شنیدین؟؟؟؟؟؟
من خودم امروز گوش دادم با تغییر فرکانس ها و معکوس کردن موسیقی هایی که ما حتی فکرشو هم نمیکنیم خواننده با همون صدا و ریتم شعری میخونه که که کاملا معانی های شیطانی داره البته شاید باور نکنین
درسته ما وقتی گوش میکنیم چیزی نمیفهمیم اما مغز ما این قابلیتو داره که این ترانه هارو پردازش کنه و روی رفتار ما تاثیر بذاره
دلم میخواس بیشتر براتون توضیح بدم اما نمیدونم چطور بگم همه چیز اونطوری نیس که ما فکر میکنیم و میبینیم یعنی اونقدر ساده نیس
ذهن ما مثل یک فیلتره که با استفاده از منطق و عقل هر اطلاعاتی رو قبول نمیکنه
مثلا اگه بیان و بگن شیطان خوبه عقل قبول نمیکنه اما اگه همینو در قالب یه ترانه تو مغز جا بدن تازه ما خیلی هم خوشمون میاد وکل ترانه رو حفظ میکنیم!!!!!!!!!

ای بابا ، هزار دفعه اینو گفتن و بحث کردیم ، ول کنید تورو خدا این چرندیات رو دیگه

این سری به جای بحث یه جمله میگم ، آقا بزارید ما همون حالت شیطانی خودمون رو داشته باشیم ، به شما کاری نداریم ، شمام با ما کاری نداشته باشید !

Back
بالا