saeide کاربر فوقحرفهای ارسالها 572 امتیاز 2,075 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج (گویا 3) شهر کرج دانشگاه تهران-شهید بهشتی رشته دانشگاه فیزیک-کارشناسی ارشد گرانش 2011/10/3 #1 صرفا جهت کم نیاوردن از بقیه این تاپیک مال سمپادیای دانشگاه تهران،مهد علم و آگاهی،میباشد. اولیش هم خودم سعیده زارع ورودی 90 فیزیک.
صرفا جهت کم نیاوردن از بقیه این تاپیک مال سمپادیای دانشگاه تهران،مهد علم و آگاهی،میباشد. اولیش هم خودم سعیده زارع ورودی 90 فیزیک.
مهسـا لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 3,981 امتیاز 32,748 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1390 2011/10/3 #2 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران مهسا ش. ورودی 90 مهندسی کامپیوتر
Newton کاربر فوقفعال ارسالها 125 امتیاز 36 نام مرکز سمپاد فرزانگان مدال المپیاد کامپیوتر/فیزیک دانشگاه تهران رشته دانشگاه مکانیک 2011/11/25 #3 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران محبوبه حق پناه ورودی90 مکانیک
جام طلا کاربر حرفهای ارسالها 524 امتیاز 581 نام مرکز سمپاد فرزانگان اهواز شهر اهواز دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2011/11/25 #4 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران من 3 سال دووم(دوام) اوردم که با اسمه مستعار باشم( ولی اگه ضروریه بگید تا بذارم) ورودی 90 پزشکی
پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران من 3 سال دووم(دوام) اوردم که با اسمه مستعار باشم( ولی اگه ضروریه بگید تا بذارم) ورودی 90 پزشکی
NeOn کاربر نیمهحرفهای ارسالها 221 امتیاز 45 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 2011/11/25 #5 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران نمیشه شهید بهشتی هم اضاف کنید :) :) :)
mrh کاربر فعال ارسالها 33 امتیاز 5 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر سمنان دانشگاه تهران رشته دانشگاه برق 2011/12/8 #6 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران خوب،بعدش؟
Mahdi.Mortezapour اخوی فارغالتحصیل ارسالها 2,674 امتیاز 1,103 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی شهر البرز-کرج سال فارغ التحصیلی 89 دانشگاه خوارزمی (کرج) رشته دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی 2011/12/8 #7 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران دانشگاه تهران گروه سمپادی هاش خیلی قوی هست و چند صد نفری میشن و برنامه کوه و اردو زیاد با هم می ذارن
پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران دانشگاه تهران گروه سمپادی هاش خیلی قوی هست و چند صد نفری میشن و برنامه کوه و اردو زیاد با هم می ذارن
happiestchemist ملکه ی شیشه ای فارغالتحصیل ارسالها 2,802 امتیاز 9,197 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2011/12/27 #8 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران منم هستم. ورودی 90 داروسازی تهران راستی دانشگاه تهران از علوم پزشکی تهران جدا شده میدونستین؟ میخواین ما یه تاپیک دیگه بزنیم؟
پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران منم هستم. ورودی 90 داروسازی تهران راستی دانشگاه تهران از علوم پزشکی تهران جدا شده میدونستین؟ میخواین ما یه تاپیک دیگه بزنیم؟
emamihabib کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد علامه حلی تهران شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه حقوق 2012/5/18 #9 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران منم 11 ساله دانشجوی دانشگاه تهرانم. ورودی 1380 دانشکده حقوق. 84 حقوق کیفری. 86 جرم شناسی
پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران منم 11 ساله دانشجوی دانشگاه تهرانم. ورودی 1380 دانشکده حقوق. 84 حقوق کیفری. 86 جرم شناسی
happiestchemist ملکه ی شیشه ای فارغالتحصیل ارسالها 2,802 امتیاز 9,197 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر 4d سال فارغ التحصیلی 1390 مدال المپیاد دارم. دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/5/18 #10 پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران به نقل از emamihabib : منم 11 ساله دانشجوی دانشگاه تهرانم. ورودی 1380 دانشکده حقوق. 84 حقوق کیفری. 86 جرم شناسی کلیک کنید تا باز شود... چه خفن!
پاسخ : سمپادیهای نماد آموزش عالی کشور-دانشگاه تهران به نقل از emamihabib : منم 11 ساله دانشجوی دانشگاه تهرانم. ورودی 1380 دانشکده حقوق. 84 حقوق کیفری. 86 جرم شناسی کلیک کنید تا باز شود... چه خفن!