• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نوشته هایی برای کاربران جدید و تازه وارد!

پاسخ : نوشته هایی برای کاربران جدید و تازه وارد!

خب اینها که گفتی عملا برای فعالیت هدفمند تو سمپادیا و اینترنته ولی خب بیشتر مردم برای هدف خاصی نمیان اینترنت.

یک متن کلی توی فروم بود خوندنش رو توصیه میکنم به کاربران : چگونه بهتر بنویسم؟

محسن جان من جدن ازت می خوام این متن ها رو کوتاه تر بنویسی واقعن برای یه کاربر جدید سخت ه همه ی این مطالب رو بخونه.
مجددن خواهش می کنم این مطالب رو در چند پست ارسال کن تا بچه ها راحت تر استفاده کنن.
ممنون :)

به نقل از مُحسن :
اول از همه شاید شمایی که تازه عضو شدید از خودتون بپرسید چرا مثبت منفی دادن برای من فعال نیست، خوب علتش اینکه بعضی ها "چند اکانته سازی" به خودشون هی مثبت میدن، به همین خاطر برای حل این مشکل حداقل تا یه زمان خاصی امکان امتیاز دادن برای کاربران تازه وارد فعال نیست.[nb]من زمانش رو دقیقا نمیدونم، از مدیرا کسی هست بگه![/nb]
این که از روش های خوبی هست که تا حالا برا + - بوده.

به نقل از مُحسن :
بحث اینکه امتیاز دادنمون به چه شکل باشه مفصله تا حدودی، و مشترک، شما باید بدونید ویژگی یه پست خوب چی هست، که خوب قبل ها توضیح دادم، این از این جهت مهم هست که بعضی ها فقط به خاطر دوستی و هم مدرسه ای بودن یا موارد دیگه به هم امتیاز میدن، این درست نیست، هم یه جورایی حق افرادی که پست خوب میدند رو میگیرید، هم اینکه اسپمر ها یا کسایی که چرت و پرت زیاد میفرستند رو ترغیب به ارسال بیشتر می کنید که خوب نهایتا وضع فروم به هم میریزه.
اما نمیشه کنترلی روی همون قضیه هم مدریه ای بودن داشت...میَشه؟

این تاپیک خیلی خوب بود!حیفم اومد پایین بمونه!

کلی استفاده کردم!فقط چرا صاحابش اسم و نشونی نداره؟

داستان زیاد دارن بعضی کاربر های اینجا...از من بپرسی به نظر من نصف کاربر های اینجا بدون اسم و نشونی باشن بهتره.

به نقل از کوروش :
داستان زیاد دارن بعضی کاربر های اینجا...از من بپرسی به نظر من نصف کاربر های اینجا بدون اسم و نشونی باشن بهتره.
یعنی چی داستان دارن؟

صاحابش هم اسم داشت هم نشونی
درجه کاربری و لایکاش رو هم ببینی میفهمی طرف آدم حسابی بوده
اما1زمانی1عده ای 1کارایی کردن باهاش که...

کاش یک نفر ورژن جدید این تاپیک رو بنویسه !

Back
بالا