• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من که دروغ نمیگم...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع elahe s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من که دروغ نمیگم..........

به نقل از elahe s :
من که دروغ نمیگم............... ^#^ ^#^ ^#^ ^#^ ^#^ ^#^
جالبترین دروغی که میتونید رو اینجا بزارید!!!!!!!!!!!!! :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o
والا ما دیروز یه سر رفتیم تا کاخ سفید ی لنگه کفش زدیم تو سر اوباما مارو گرفتن تا بندازن زندان ولی همون روحه که تو سی امین روز هست ;)... اومد گفت تو هنوز سی روز وقت داری ما هم از خدا خواسته برگشتیم ایران و الان سی و یک روز و دو ساعت گذشته و ما هنوز داریم حال میکنیم و ول میچرخیم.....برام دعا کنید من هنوز آرزو دارم! امید ما به شما سمپادی هاست............. O0 :-ss
:^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o :^o
(میدونم بی مزه بود فقط خواستم یه چیز گذاشته باشم!)

میدونستی من همون خبرنگارم که لنگ کفش زد به بوش O0
تازه عکسشم دارم به جون ؟؟؟؟؟؟؟ دروغ نمیگم

برداشت بد نکنید فقط طنزه

ديروز استيو جابز اومد خونم،هي التماس كرد رو زد جاشو تو اپل بگيرم،منم موندم تو رودربايسي قبول كردم
رفاقته ديگه،كاريش نميشه گرد ;D ;D :^o

ماست قهوه ایه!

به نقل از mahsa_77 :
من هیچ وقت به کسی تو سمپادیا منفی ندادم >)

ارسال دو پست متوالی هیچ اشکالی نداره ! هیچ کسی هم بهت گیر نمیده ! عمرا هم اگه پست هات ادغام بشن !! مدیر داخلی هام بهت + میدن تازه !!! ;D

به نقل از فاطمه افزون :
ارسال دو پست متوالی هیچ اشکالی نداره ! هیچ کسی هم بهت گیر نمیده ! عمرا هم اگه پست هات ادغام بشن !! مدیر داخلی هام بهت + میدن تازه !!! ;D

دقیقا" درسته ، تازه چون فاصله ی زمانی بین 2 پست ، 2 دقیقه هست ، فک کنم کلی تشویقی هم بگیری ، اصلا" امکان مدیر کل شدن داری الان

و اینکه من اصلا" تا حالا بن نشدم تو این سایت ... :-"

من مشكلشو ميدونم ;D

اينقدر ديگه دعواش نكنين! ;D

من اونقدر خوشحالم كه مدرسه ها ميخواد شروع بشه!
اتاق تكوني كردم...كتاب خريدم جلدشون كردم...كيف و يونيفرممو خريدم...خلاصه از الان دارم استقبال گرم ميكنم 8-^

Back
بالا