پاسخ : درست خوندن یا زیادخوندن؟
به نقل از محمّد :
لطفا توضیح بدین که درست خوندن یعنی چی اصلا و شامل چه کارهایی میشه؟
به نظر من درس خوندن به سبک کنکور شامل چند مرحلس!
1.
مطالعه،که در این مرحله باید مطالب مورد نظر رو مطالعه کنن!
2.
تمرین،در این مرحله که بلافاصله بعد از مرحله ی مطالعس،بچه ها باید یه تعداد تست رو به عنوان تمرین حل کنن!
3.
تسلط،تو این مرحله که با فاصله ی زمانی
3 یا 4 روز بعد از مراحل قبله،بچه ها یه تعداد تست رو به عنوان تسلط و تثبیت مطالب قبلی تو ذهنشون حل میکنن!
4.
مرور،تو این مرحله هم باید یه تعداد تست واسه مرور مطالب گذشته حل بشه!
تعداد دفعات انجام این مرحله مشخص نیست و دانش آموز باید با یه برنامه ریزی منظم چند بار این مرحله رو انجام بده!به نظر من
اولین مرور باید باید بین 10 روز تا 2 هفته بعد از مرحله ی اول اتفاق بیفته!
حالا ممکنه این سوال واستون پیش بیاد که واسه هرکدوم از این مراحل چه تعداد تست رو باید حل کنین؟!
در این مورد من پیشنهاد میکنم اول تعداد تست های اون مبحث رو مشخص کنین،بعد به نسبت
50__25__25 حلشون کنین!
یعنی
50% تستهارو تو مرحله ی
تمرین ، 25% تو مرحله ی
تسلط و 25% باقی مونده رو تو
اولین مرورتون حل کنین!
تستهاییم که میزنین باید به صورت
رندوم انتخاب بشه،یعنی مثلاً واسه تمرین تست هایی که شماره ی اونها
زوجه رو بزنین،واسه مرحله ی بعد از
هر 4 تست،1 تست رو بزنین(
دقت کنین که تو این مرحله شماره ی اولین تست باید فرد باشه،چون در غیر این صورت ممکنه تست هایی رو که دفعه ی قبل زدین،دوباره حل کنین) در اولین مرور هم باقی مونده ی تست هارو بزنین!
واسه دفعات بعدی مرور هم یا یه تعداد از همون تست هارو به صورت
رندوم بزنین،یا اگه دقت کرده باشین خود کتابا آخر هر فصل یه تعداد تست واسه مرور داره،همین تستارو بزنین کفایت میکنه!
واسه اینکه تستارو قاطی نکنین(
یعنی اینکه یک تست رو به اشتباه 2 بار نزنین) پیشنهاد میکنم
هر تستی رو که زدین کنار سوال یه خط بکشین که دفعه ی بعد معلوم بشه که شما این تست رو قبلاً زدین!
به هیچ وجه راه حل رو تو کتاب ننویسین،کنار گزینه ی صحیح هم علامت نزنین!!ولی سعی کنین کنار تست های مهم و مرغوب یه
علامت بذارین!
سوالارو تو چکنویس حل کنین و یه ورق کوچیک داشته باشین که توش شماره ی سوال رو بنویسین و بعد از اینکه تست رو حل کردین شماره ی گزینه ی مورد نظرتونو جلوی شماره ی سوال تو اون برگه یادداشت کنین!(
این کار فواید خیلی خوبی داره که هرکس خواست میتونم بهش توضیح بدم! :) )
درمورد زمانبندی تست ها هم،نظر من اینه که در
مرحله ی اول ،یعنی تمرین،
لزومی نداره نگران وقت باشین،ولی در مراحل بعدی تست زنی سعی کنین وقتتون رو با توجه به تعداد سوالا،به نسبت وقت کنکور تنظیم کنین(
یه خورده هم وقتتون رو کمتر در نظر بگیرین 
)
اینا توضیحات
کلی بود!اگه خواستین توضیحات
تخصصی رو بعداً بهتون میگم!

منم فکر میکنم که بهتره عنوان تاپیک عوض بشه و عنوانش رو مثلاً بذارید" اصول صحیح مطالعه"!چون چیزی که بچه ها بیشتر بهش نیاز دارن اینه!

:)